Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 581
  • 366
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!😊
Има ли наскоро раждала при д-р Мерджанова?Отзиви за нея?🙏🏻

Аз не стигнах до раждане,но съм и пациентка последните 2 месеца заради мисед аборт и мога да кажа само положителни неща за нея. Компетентна, мила, спокойна и човечна. Търсила съм я по спешност , винаги е откликвала.

# 256
Ако искате придружител, може в най-новите стаи, но тогава цената става 200 лв и даже не може да спи при вас. Има стол, на който може да остане.

Това, което на мен ми каза Д-р Влахова, е че нормалната вип стая освен, че е по-евтина, а е и по-добре от скъпата. Каза, че в нормалната има диван/второ легло, докато в скъпата е сам един стол и посетител се допуска и в по-евтината и поради това е по-удобна.

Отделно, това да си ''запазваме'' акушерка е някаква нова опция, която сега ''промотират'' на родилките. Мен също ме съветваха, но ми се струва някак си прекалено да трябва да си плащам за акушерка, в родилно отделение, за да може да ми помага. Единствено ми обясниха, че акушерката, ако е ''платена'' е до теб постоянно, когато дойде време за свалнето на шевовете също ти помага там и след изпизването също може да се чувате по телефона ако има нещо.

# 257
Ако искате придружител, може в най-новите стаи, но тогава цената става 200 лв и даже не може да спи при вас. Има стол, на който може да остане.

Това, което на мен ми каза Д-р Влахова, е че нормалната вип стая освен, че е по-евтина, а е и по-добре от скъпата. Каза, че в нормалната има диван/второ легло, докато в скъпата е сам един стол и посетител се допуска и в по-евтината и поради това е по-удобна.

Отделно, това да си ''запазваме'' акушерка е някаква нова опция, която сега ''промотират'' на родилките. Мен също ме съветваха, но ми се струва някак си прекалено да трябва да си плащам за акушерка, в родилно отделение, за да може да ми помага. Единствено ми обясниха, че акушерката, ако е ''платена'' е до теб постоянно, когато дойде време за свалнето на шевовете също ти помага там и след изпизването също може да се чувате по телефона ако има нещо.
[/quot

А каква е цената на нормалната вип стая и също на личната акушерка ? Ако знаете Simple Smile

# 258
Обикновената единична стая до колкото разбрах е 50лв на вечер, което мисля, че е разумна цена. Вече за тези акушерки как се избират и плащат не знам, нито колко се заплащат. Гледах в сайта им, но там няма нищо такова.
За сега аз ще съм с избор на лекар и в единична стая, още се колебая и разузнавам за останалите ''екстри''.

# 259
Обикновената единична стая до колкото разбрах е 50лв на вечер, което мисля, че е разумна цена. Вече за тези акушерки как се избират и плащат не знам, нито колко се заплащат. Гледах в сайта им, но там няма нищо такова.
За сега аз ще съм с избор на лекар и в единична стая, още се колебая и разузнавам за останалите ''екстри''.

Споделете като имате повече инфо, моля.

# 260
  • Пловдив
В обикновената вип не пускат придружител вътре, пак излизаш вън за багаж/среща.

# 261
  • Пловдив
Да, не пускат придружител в стаята от 50лв 🤭 Виждането е на прозорчето, може отвън да излезеш сама, може и долу да слезнеш.Аз  "цивилен" мъж вътре не съм виждала.

# 262
  • Пловдив
Написах го, защото по-горе VesselaRad е написала "Каза, че в нормалната има диван/второ легло, докато в скъпата е сам един стол и посетител се допуска и в по-евтината и поради това е по-удобна."

# 263
  • Пловдив
Да, просто допълвам, за да е полезно на момичетата, на които им предстои.

# 264
Относно акушерката, в сайта пише, че е 60лв на час.
Тъй като това е доста скъпо, предлагат, но на лична уговорка - 12 часа 300 лв и 24 часа 500 лв.
Плюсът е, че няма да си в реанимация след секциото, а ще те откарат в стаята и ще си имаш акушерка на разположение за всичко.

# 265
Здравейте!
Някоя скорошна мама,родила във въпросната болница дали е запозната дали допускат дули? Също така ,дали може да се посети и разгледа отделението преди раждането ,ако отида на място и попитам? Няма да избирам екип ,но много държа на дула. Каква е политиката на болницата по ваше мнение - максимално ли се стараят при естественото раждане или искат да режат по - бързо? Слагат ли бебето върху майката веднага след раждане? Всяка нова информация би била полезна, благодаря! 🫶

# 266
Родих преди четири месеца и аз изрично питах за дула, но казаха, че не се допуска.
Правят всичко възможно за естествено раждане, щото не им се занимава тепърва да те местят в операционна и тн предполагам 😬 а имаше и доста планови секциото когато аз раждах, та едва ли е имало място и за мен  хахах
Не помагат по време на раждане с напътствия.
Не ми дадоха бебето върху мен, въпреки че ми бяха обещали...

# 267
Родих преди 3 месеца. Насърчават за естествено раждане, изчакват до край. Дават напътствия и лекари и акушерки по време на контракциите и самото раждане.Стига да няма усложнения, дават бебето, на мен ми я дадоха. Имат ден на отворените врати, няма кой да ви пусне да се разхождате сама в отделението, все пак е болница и родилки с новородени. Ако проявявате интерес как изглеждат стаите ми пишете на ЛС, мога да изпратя снимки.
Здравейте!
Някоя скорошна мама,родила във въпросната болница дали е запозната дали допускат дули? Също така ,дали може да се посети и разгледа отделението преди раждането ,ако отида на място и попитам? Няма да избирам екип ,но много държа на дула. Каква е политиката на болницата по ваше мнение - максимално ли се стараят при естественото раждане или искат да режат по - бързо? Слагат ли бебето върху майката веднага след раждане? Всяка нова информация би била полезна, благодаря! 🫶

# 268
Родих преди четири месеца и аз изрично питах за дула, но казаха, че не се допуска.
Правят всичко възможно за естествено раждане, щото не им се занимава тепърва да те местят в операционна и тн предполагам 😬 а имаше и доста планови секциото когато аз раждах, та едва ли е имало място и за мен  хахах
Не помагат по време на раждане с напътствия.
Не ми дадоха бебето върху мен, въпреки че ми бяха обещали...

Ами ако дулата мине като придружител Simple Smile)) хммм

# 269
  • Пловдив
И да влезе като придружител няма да я пуснат в родилна зала.

Общи условия

Активация на акаунт