Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 27 610
  • 366
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И да влезе като придружител няма да я пуснат в родилна зала.

# 271
Аз ще раждам секцио при Д-р Влахова, някъде 10 дни преди датата, тя ми предложи да отида в отделението, когато е на смяна, за да ме разведе и да го видя, да си избера стая и т.н. Ако нямате избран лекар там, с когото да се разберете за ''оглед'' няма кой да ви допусне, освен ако няма ден на отворените врати. В фейсбук страницата на отделението има клипче, на което можете също да видите как изглеждат стаите.

# 272
Здравейте! Знаете ли дали скоро ще има ден на отворените врати?

# 273
На страницата им във Фейсбук обявяват когато има. Може и да се обадите в отделението да попитате.

# 274
На страницата им във Фейсбук обявяват когато има. Може и да се обадите в отделението да попитате.

Последно са обявили такъв преди повече от година... Ако някой има информация дали изобщо правят все още Simple Smile

# 275
До всички - звънях на номера в родилното 032 602 819, казаха че всеки ден можем да отидем на посещение и ще но разведат и отговорят на въпросите. За предпочитане следобяд Simple Smile

# 276
Здравейте дами, искам да попитам ако някоя от вас е ходила на тонове в Св. Георги заплащаха ли се и ако да то колко бяха? Не ги виждам ниъде в ценоразписа им.

# 277
Преди 2 години бяха 20 лв.

# 278
Здравейте, аз бях януари месец и платих 20лв.

Здравейте дами, искам да попитам ако някоя от вас е ходила на тонове в Св. Георги заплащаха ли се и ако да то колко бяха? Не ги виждам ниъде в ценоразписа им.

# 279
  • Пловдив
И аз в началото на март бях веднъж и 20лв платих

# 280
Здравейте, очаква ме раждане в началото на следващия месец. За сега естествено, ако няма усложнение. Следя се при д-р Матеева н NewLife тъй като тя ми е следящия АГ от 10г. Реших да раждам в Хирургиите и бях на преглед при д-р Порязов. Има различни мнения за него, от които не бих се повлияла. Исках сама да разбера за себе си, затова се свързах с него. Човека е зает, няма да лъжа. Чаках доста за преглед, когато той беше на смяна в болницата. Прегледа ме обстойно, обясни ми някои неща относно раждането спокойно без да бърза и да претупва. Отдели ми време и отговори на всички въпроси зададени от мен и от съпруга ми. Въпреки че докато ме преглеждаше му звъняха страшно много хора,той отдели време на мен, което ми направи добро впечатление.

Аз все още не съм убедена, че ми трябва предварително уговорен д-р за да влезна да раждам No Mouth много ми е объркано всичко. Разбрах също, че болницата предлага и вип предродилна стая, в която може да влезе един човек. Някой има ли наблюдения за такова нещо и знае ли дали наистина пускат човек вътре?

А в цената за "екип" влиза ли и доктора или това е само за акушерките?!?

# 281
Здравейте, очаква ме раждане в началото на следващия месец. За сега естествено, ако няма усложнение. Следя се при д-р Матеева н NewLife тъй като тя ми е следящия АГ от 10г. Реших да раждам в Хирургиите и бях на преглед при д-р Порязов. Има различни мнения за него, от които не бих се повлияла. Исках сама да разбера за себе си, затова се свързах с него. Човека е зает, няма да лъжа. Чаках доста за преглед, когато той беше на смяна в болницата. Прегледа ме обстойно, обясни ми някои неща относно раждането спокойно без да бърза и да претупва. Отдели ми време и отговори на всички въпроси зададени от мен и от съпруга ми. Въпреки че докато ме преглеждаше му звъняха страшно много хора,той отдели време на мен, което ми направи добро впечатление.

Аз все още не съм убедена, че ми трябва предварително уговорен д-р за да влезна да раждам No Mouth много ми е объркано всичко. Разбрах също, че болницата предлага и вип предродилна стая, в която може да влезе един човек. Някой има ли наблюдения за такова нещо и знае ли дали наистина пускат човек вътре?

А в цената за "екип" влиза ли и доктора или това е само за акушерките?!?
[/quote

Да, може да влезне човек с вас. Преди 5 години струваше 200лв. Съпруга ми беше с мен до момента,в които ме качиха на магарето. След самото раждане му бяха дали бебето да го гушка, докато приключат с мен. Това е нормална стая до родилна зала,  в която има едно легло за родилката, надуваема топка, маса и диван. Постоянно идва акушерка и лекар да ви следят е хода на раждането.

# 282
  • Пловдив
Миналата година раждах там, ползвах вип предродилна. Мъжът ми почти присъстваше на раждането - вратата беше отворена - никой не го е спрял, беше в малките часове на нощта, а и като го пратих да вика лекарката, знаех, че раждам, та всичко стана за има-няма 5 минути. Дадоха му и на него бебето и ни изчакаха около 5-10 минути да решим за името, като се посмяха с нас.

Не съм плащала за екип и не мога да отговоря какво включва.

# 283
  • Пловдив
Доколкото знам "избор на лекар" е за нормално раждане, а "избор на екип" е за секцио.Аз имам две оперативни раждания там и двата пъти бях с екип.А и в документа, който дават да подпишеш за избора са изброени доста медицински лица, които ще присъстват.

Леко раждане! 🍀

# 284
Моя приятелка роди там секцио преди 2 месеца. Не беше в нито една от вип стаите и каза, че срещу заплащане от 50лв примерно ако мъжът ти иска да влезе да те види, ще го пуснат. При всяко посещение се заплаща 50лв и пускали, който иска да влезе.

Общи условия

Активация на акаунт