🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 660
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 350
"Коментарът за моралът..." звучиш точно като Камелия, да ти кажа! Laughing
Лош вкус е да окачествяваш всички като чалгари и накрая саматата ти, да се появиш облечена като турбо чалгарка...
Laughing
Подразнила си се, разбираемо. Обаче когато се прекрачва границата, обикновено идва нещо, което да балансира. В случая това беше моят коментар, който беше напълно преднамерен, признавам си. И бях убедена, че точно ти ще реагираш, защото постовете ти са доста първосигнални. Само че за МЕН не е нормално да отворя темата, да видя толкова много коментари, да реша, че се е случило нещо интересно, и да се окаже, че страница след страница се пише буквално едно и също, кое от кое по-крякащо. Всъщност е нормално, като се замисля, основната тема тук тези дни да е перушината 😁 Спирам с коментарите само от уважение към Дяволо.
P.S. Колко неграмотно е това, което написах току-що. Колко правописни откри?
Извинявам се на всички за този поучителен и дълъг пост. Повлияла съм се от Чавдар 😊

# 1 351
Laughing 
Повлияла си се...

# 1 352
Направи ми впечатление, че Дидо първи от участниците тази година отиде да поздрави Веселка ...
другите даже не видях да я поздравят ... накрая само Симона видях

# 1 353
Ох, ами липсва си ми Фермата Sweat Smile. Така е първите дни, докато свикна, че няма какво да зяпам на екрана от 21 часа, но нищо. Да, сезонът не беше кой знае какво, но все пак си го гледах с кеф!

# 1 354
# 1 355
Разбирам Аксения да се оплаква от трафика в София, обаче американката с 10 години живот в щатите да се оплаква, ми се вижда много съмнително. Ако е живяла в голям град, София би трябвало да й се вижда като село, а тя дори се е възмущавала от загубените часове в пътуване. Значи може да се предположи, че е живяла на затънтено място в usa.

# 1 356
  • Велико Търново
Зад тях се вижда как Яни помага на някакво момченце да си смени фланелката, че явно се е изпотило...
Момченцето е племенникът му Ваньо. Simple Smile

Но така стана по-интересно и се акцентира повече върху игрите и фермерския вот.
Върху игрите по-скоро. От фермерския вот фактически само един човек взе точки. В случая той дори остана последен, та тези 5 точки отидоха нахалост. Т.е. точно в случая никакъв акцент не бяха. Можеха да бъдат, ако всеки беше получил гласовете за себе си, приравнени към точки.
Хлебарят в заставката е Финци, тези същите кадри ги имаше и в заставката за сезон 2.
Веселка нямаше да е краен победител не само, ако не беше победила в последната битка, а и ако не беше втора на тунела. Така че не само кенчето "струва" 100 хиляди. Grinning Но то, общо взето, има много АКО-та, затова едва ли има смисъл да бъдат обсъждани. Що се отнася до фактора "Яни на финал" си абсолютно прав.

За процентите от вота на зрителите. Keyser Soze го е написал вече, но аз директно конкретизирам с числа. След обявяването на вота за Валерия, сметките показваха, че остават да се разпределят 50% (6 за Иван, 8 за Камелия, 17 за Чавдар и 19 за Валерия са първите 50). Още като се показа "21%" под снимката на Яни, беше пределно ясно, че Веселка е победител. Оставащите 29 ѝ стигаха идеално. Та, Бобец, явно от агитката на Веси някои го бяха сметнали вече и затова се зарадваха още в този момент.

MMM636, една корекция - не е в Търново Веселка, в Троян е.

# 1 357
Разбирам Аксения да се оплаква от трафика в София, обаче американката с 10 години живот в щатите да се оплаква, ми се вижда много съмнително. Ако е живяла в голям град, София би трябвало да й се вижда като село, а тя дори се е възмущавала от загубените часове в пътуване. Значи може да се предположи, че е живяла на затънтено място в usa.
Не знам в коя част на Америка е била, но тук трафик има само в няколко града. Пътищата са с по 6 ленти и не всичко живо се е юрнало в центъра.  Та ако Кама е живяла в някой събърб, нормално да не познава трафик.

# 1 358
  • Велико Търново
Снощи забравих да го коментирам това, преди малко пак го пропуснах.
Изгледах сторито на Аксения в Инстаграм - заляли са я със съобщения защо е била толкова нещастна.  Не е била нещастна, а притеснена, защото няма да може да се зарадва истински, когато едната и приятелка загуби.
Със сигурност обаче, ако Валерия беше спечелила, Аксения никак нямаше да бъде притеснена, че няма да може да се зарадва заради това, че другата ѝ приятелка е загубила. Или може би е очаквала, че и двете ще спечелят. Laughing Ами... смешни доводи си измисля...

# 1 359
Аз определено надцених Аксения, стори ми се свястна, недразнеща, суетна, ограничена от средата си, средно статистическа еснафка, която знае какво да говори и да не изпростява много.
Тя си била актриска, прави бяхте.

# 1 360
Ето едни момичета облечени подходящо за финала на фермерско предаване.

# 1 361
Докато пееше Лили, Финци и Хепи Ванче я поздравяват, Валерия и Лили също. Сега го върнах да го изгледам отново.

# 1 362
Иван, не е с хубаво мнение за Финци 😄

# 1 363
Иван да не философства много, защото мъже с 20 години по-възрастни, го направиха за смях, и го биха като тъпан на сватба на повечето битки.

# 1 364
  • earth
Камелия се била фиксирала в Аксения, а пък пишещи тук в Камелия.

Общи условия

Активация на акаунт