🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 852
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 180
В този момент Нина се връща в мача Joy Тя милата изобщо не участва,къде се връща Joy Иван да не е пил от бъчвите с вино зад кадър Joy
😀😀😀

# 181
Данчо е заприличал на пенсионерка 🤣🤣

# 182
Имам сериозни притеснения ,че Камелия ще " урочаса" Данчо Йовчев. 😁 Така го гледа все едно ще го глътне всеки момент. 😁

# 183
  • Велико Търново
Слагам на страна това, че заедно отглеждат лозя и пчели и липсата на Яни ще се отрази при разпределението на работата.
Това е главната причина според мен. Разчитали са на неговия труд, вероятно той е много голяма част от общата работа. Няма как да не ги попита. То е все едно да излезеш в отпуск и да не поискаш разрешението на работодателя.

Много се радвам за победата на Яни! Дуелът им се получи страхотно.
Тази сутрин видях пост на Гуспата във ФБ в подкрепа на "братчето" му. Под него имаше коментар от рода на "И двамата сте ми фаворити, нищо, че Гуспата го изгониха", на което Митко беше отговорил "Заради това има Видов ден". Още като го прочетох, ми беше ясно, че Яни ще победи. Гуспата е "отмъстен".
"Тактиката" на Иван за поглъщането на голямо количество вино беше... тъпа. И се оказа, че всъщност неговата помощ за реденето на точките май повече попречи. Но той и Калин си надцени възможностите в тази битка...

Очакван избор на Нина. Лошото е, че Камелия наистина ще стане рекордьорка. Оф... Веси и Вал уайлд-карт били получили... С всяка дума прави единият процент да започне да клони към нула..

# 184
  • Другата България
Аз ако съм на мястото на Нина ще се чудя къде да се завра от срам като изляза от формата през последната седмица.

# 185
Права е Веселка, раздаде се за отбора, беше ратай не помня колко пъти, изпратиха я след ратайство да се бие, без да реди точки...Накрая изобщо не я броят за човек.Защото е печелила, а не защото има качества.Голяма завист.Заора дъното Валерия.

# 186
Не мога да повярвам, че Финци посочи Камелия като негов фаворит за победител.  🙄

Много се радвам за Яни, а това с повръщането беше мега тъпо.

# 187
Аз гледам от друга гледна точка, че Камелия е победила в пет дуела ( петият почти , все още има слаба надежда да не е с победа 😁). Трябва да си страшно дразнещ и неприятен човек , че всеки път теб да избират за дуел. Това за мен не е за рекорд ,а е падение в човешките взаимоотношения.😁

# 188
Веселка сама си го направи, но очевидно тя не може да го проумее това. Да се "жертваш" по този начин...е доста глупаво. И логичният въпрос е защо точно я правиш тази "жертва" и я мултиплицираш...Дано помисли над това.

# 189
Това го изпуснах - кого посочиха Валерия и Яни ? А тях някой посочи ли ги ? Финци посочил Камелия….ужас! За момент прехвърлих на мача и изпуснах 😅 !

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 22:35 от Nikolv99

# 190
  • Варна
Оф,оф,оф, Камелио, как я измисли тая тъпотия с извинението към Милена???
Шанс нямаш хората да те харесат, още повече се закопаваш, божеее, боже.

# 191
Може всякаква да е Камелия, но победите на арената са факт. Финци съвсем обективно се изказа. А Веселка какво реве, когато избра най-слабите фермерки за дуел, не рева. Айде, няма нужда от тия драми. Нали е финалистка - да се докаже. Този път дамите ще са равностойни.

# 192
Е видя се в края на краищата колко е зле горката Нина. Голям карък, че не отпадна още в началото както при първото си участие. Дидо ако беше останал повече, щеше цялостно сезонът да е по-добър. Музикантът първо, че е истински и себе си както Яни, но и второ за разлика от ревльото е и мъжкар, което не може да се каже все още за момчето от Козлец. Правете си сметка колко стари участници са отказали на продукцията иначе, че да опрат да поканят Нина. Лили може само заради пеенето да беше в предаването, но пак е немалка причина и то частно свързана с идеологията на Фермата. Финци ми се издигна в очите като избра Камелия за свой фаворит. Аман от тази лоялност в двата отбора, нека бъдем реалисти след има-няма вече 4 месеца.

# 193
А Веселка какво реве, когато избра най-слабите фермерки за дуел, не рева.

Мда, трябва да се научи да си мълчи И в тези случаи, направиха й услуга, можеше да си спести да демонстрира инфантилизма си, както когато мрънкаше че не й направили "прощална" вечеря. Показва, че като дете ги възприема нещата, но трябва да почне да мисли по-зряло. В края на крайщата Валерия й направи услуга, правейки се на луда, че фаворитът й е ЧочИ, глупава "идея", защото се получи като в оня лаф за слона в стаята - понеже я е страх от "дружката" й, реши да не й прави допълнителна реклама, споменавайки името й, но така още повече стана ясно от кой има опасения, че ще й е сериозна конкуренция и е истински фаворит според нея.

# 194
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 81 (06.12.2022)

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 23:28 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт