🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 806
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Другата България
То същото важи и за нея.
За Веселка.

# 1 231
Ох, сетих се на кой ми напомня Ваня Павлова...На ена кукувица от семейния Биг Брадър, Корнелия май.Същата се е докарала.

Вярно, съща Корнелия е 😄😄😄
Корнелия сега изглежада така 🤭
Скрит текст:

# 1 232
Не мога да повярвам, че ще го кажа ... радвам се, че спечели Веселка ...
наистина изглеждаше най-естествена и непринудена

# 1 233
В потрес съм от визиите на Аксения, Камелия, Симона, Ваня Павлова....То бива липса на вкус, на усет, на граници.... ама това тяхното е.../едни са като стриптизьорки, други като мадам в публичен дом.../.
И на този фон, врабчето Веси. Момичето от село. Удари ги в земята.

# 1 234
Ох, сетих се на кой ми напомня Ваня Павлова...На ена кукувица от семейния Биг Брадър, Корнелия май.Същата се е докарала.
Вярно, съща Корнелия е 😄😄😄
Корнелия сега изглежада така 🤭
Скрит текст:
Ако Диляна Попова и фолк певицата Камелия имаха дете...

# 1 235
  • Вестерос
Има хора, които не са конфликтни, не им е в кръвта. Защо трябва да са част от конфликтите, за да заслужат победа?
Винаги съм се чудела това. Но за в предавания тези хора все са описвани като скучни.

# 1 236
# 1 237
  • Другата България
Аз надникнах в профила на Аксения в ИГ.
Реклама след реклама, на клипчета, на снимки, на сторита, с препратки, линкове....майкооооооу! На това ли му казват инфлуенстърство? То моливчета, червилца, роклички, маратонки, екипи, дори бебешки шампоанчета....последвай този, онзи, пети и десети, тагни още двама или трима, виж ме тук и там...само дето не прочетох “пипни ме тук, и тук, навсякъде ме пипай....“
Ами какво да кажа, много с@кс излъчва това момиче, жена, и то някак провокативно, на моменти дори пошло. Не знам Валерия докъде ще я докара с това приятелство между тях, но на прима виста очаквам от нея да си сложи силикон и в устните, и в.....

# 1 238
Diavolo хареса това Trollface

# 1 239
  • София
И Валерия и Аксения са хубави момичета, но с много чалга привкус. Както и Камелия де.

# 1 240
Тъкмо идвах да пиша същото. 🤣

Влад и приятелката му изглеждат страхотно!

# 1 241
  • При семейството си
Има хора, които не са конфликтни, не им е в кръвта. Защо трябва да са част от конфликтите, за да заслужат победа?
Винаги съм се чудела това. Но за в предавания тези хора все са описвани като скучни.
Веселка даже умее И да купонясва. Не веднъж беше на сцената/верандата/терасата.
Морисей, Чавдар, ако беше в тази позиция-след 3 бременности и раждания, освен с ТЕЛК, щеше визуално, най-вероятно, да разказва за висшите ценности - контракции, напъни, раждане….природа, момче.

# 1 242
Приятелката на Влад е абсолютна красавица, но и той е голям симпатяга. Много хубава двойка.

# 1 243
Това със скучните е още от зората на реалити форматите у нас. Тръгна от един лайф на Биг Брадър, в който Румен Луканов възторжено защитаваше един от номинираните и непрекъснато викаше и нареждаше как неговият човек трябва да остане, защото бил цветен, забавен и колоритен, пък Виктор (зъболекарят, който финишира трети и се показа като свестен и тих човек) да отпада, щото бил скучен за гледане. Оттам се насади тази култура на подбора, че колкото по-чалнат е участникът, толкова по-добро ще е шоуто.
Извинявам се за отклонението.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 00:42 от Дидичка

# 1 244
  • Вестерос
Да, така е, сещам се и аз за това.

Покажете Симона, че не я видях

Общи условия

Активация на акаунт