🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 793
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 335
Аксения не можеше да изглежда по-отегчена и тъжна на тази снимка.
Отварям й профила, вече рекламира парфюмни ментета. Мхм, светло инфлуенсърско бъдеще я очаква.

Е, тя си каза че иска да е полезен инфлуенсър Smiley Sweat Smile

# 1 336
....Сори, ама при Веселка не видях никаква градация от предния сезон и сега.

Явно не си гледала, разлика има и то доста, впървия и сезон беше като мишле, само плачеше, мънкаше, абе пораснало е момичето.
Гледала съм. Просто пак е страхлива и несигурна. И не ме дразни тя конкретно, а факта, че вече е печелила. Може би беше време да спечели някой който да направи нещо с парите. Сигурно не съм много наясно, но со сега не съм чула някой да ги е вложил в нещо работещо
Не е правилно да се изказва мнение без да се вложи усилие да се проверят фактите,
С парите от миналата печалба се е измъкнала от малкото село в гората,купила си е къща в Търново да се развиват децата и да ходят на училище а успяла и кафене да отвори
Това всичкото с 100 000лв.
ум не ми го побира,как е успяла, е ако това не е разумна употреба на наградата не знам.
Природно интелигентна и работлива дори и от село.
Аз колко познавам дето лежат на дивана по цял ден и ги мързи та ги боли

# 1 337
Заслужи си победата Веселка. Вижда се, че наистина е пораснала. Радвам се, че тя спечели. И дори оправила и визията си. Дори изостави предишния мъж насилник. Затова се иска наистина кураж и сила да оставиш такъв домашен насилник. В сравнение с останалите участници, които останаха на финал, тя беше най-подходящата да спечели Фермата. Този 8 сезон беше доста слаб за мен.

# 1 338
Днес четох интервю на Весито, ще перифразирам думите й, че явно не може да има приятелки жени, с мъжете се разбирала по-лесно, защото те на бялото казвали бяло, а на черното черно и е по-лесно да ги разбере.
Дотук с приятелството й с Акси и Вал, който още се е съмнявал, че са я отлюспили дружките й, Весито го казва в прав текст. Явно е доста разочарована.
Само печели от това. По-добре без приятелки, отколкото да се залъгваш в нечия лоялност и да ти забият нож в гърба.
Някой писа, че Ваня изглеждала бременна и ме замисли. Тя без да е красавица си е симпатична жена. Има нежни и меки черти на лицето, но ми се видя много свежа и доста по-хубава от обикновено. Възможно ли да чуем скоро благата вест, жените когато забременеят се разхубавяват, а тя просто сеяеше, докато каканижеше клишета Nerd ?
От снимките, които видях най-елегантни са били - Хепито, Елена, Цвети и приятелките на Влад и Иван. Може да пропускам някой.
Модните гафове бяха прекалено, за да ги изброявам, а и вече е писано.
При някои направо си бяха модни престъпления. Първенството отдавам на ботушките на Кама стил чалга стайлинг от 90-тe  или диско модата от 70-те години на миналия век и зелената тревица на ръкавите на росната китка Симона.
А Кама можеше да прояви оригиналност предвид, че е била доскоро Хамериканска снаха и като участник в едно фермерско, кънтри предаване, можеше да заложи на нещо в стил рустик или кънтри мода и да обере точките, но къде ти.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:55 от sineva 1

# 1 339
Тук направо си има коремче Ваня
Скрит текст:
А тук няма 🙄
Скрит текст:

Жената е влюбена, любовта също разхубавява, макар на мен да не ми се вижда по-различна от преди, освен козината, която е овесила на главата си и си мисли, че ѝ стои добре.

# 1 340
Ивайло да дойде да ни каже...има ли коремче или не.И за Камелия никакви впечатления не сподели.Бива ли така, Ивайло...

# 1 341
Ей, участничките в този сезон са все оригинални като турски анцуг - вчера Аксения се оплакваше от трафика в София и се чудела как живеели хората, днес Камата същата песен пее.

Докато пишех предишното изречение, осъзнах, че в този сезон имахме честта да гледаме едновременно Ка́мата и Кама́та. 😂

# 1 342
На мен пък Симона ми изглеждаше бременна, а вие във Ваня сте се усъмнили .

# 1 343
Ей, участничките в този сезон са все оригинални като турски анцуг - вчера Аксения се оплакваше от трафика в София и се чудела как живеели хората, днес Камата същата песен пее.
Joy
Толкова се е фиксирала в тая Аксения, че каквото онази направи, тази ще прекопира. Няма грам творческа мисъл. Добре че ние в София от трафик нямаме време за семействата си, милата, как ни ожали, това ми стопли душата... Затова се качваме цялото семейство в колата, поне тия часове (??!!) в колата да ги прекараме семейно.
Софиянки, някоя от вас да е висяла в задръстване с часове??
Камо, това е София сепак, не е Ню Йорк, нищо че така ти се вижда. Trollface
И да се откаже от зъболекаря си!

# 1 344
Скрит текст:
Joy
Толкова се е фиксирала в тая Аксения, че каквото онази направи, тази ще прекопира. Няма грам творческа мисъл. Добре че ние в София от трафик нямаме време за семействата си, милата, как ни ожали, това ми стопли душата... Затова се качваме цялото семейство в колата, поне тия часове (??!!) в колата да ги прекараме семейно.
Софиянки, някоя от вас да е висяла в задръстване с часове??
Камо, това е София сепак, не е Ню Йорк, нищо че така ти се вижда. Trollface
И да се откаже от зъболекаря си!
Ти пък, тя ги нахвали в деня на финала, направи им няколко безплатни реклами.

# 1 345
На кого бре?! На финала зъбите ѝ стърчат точно толкова, колкото преди брекетите и са точно толкова жълти, пак като преди тях.
Даже гримасата ѝ на говор е по-приятна като е с брекети, без тях е по-зле.

# 1 346
Направо си е за разстрел тоя ортодонт...Не може с брекети да е по-симпатична, отколкото без.

# 1 347
Ето, че може, въпреки, че е абсурдно! Laughing

# 1 348
Невинаги може да грейнеш след брекети.Ако тя си има кофти челюст няма как.За ортодонтите е важно захапката да е добре, за да няма натоварване на челюстите в годините.Момата просто си е такава.Невинаги може да се достигне супер естетически резултат.Има редица фактори за това, като недоразвита или свръх развита челюст и тн.

# 1 349
И тази има вид на перманентно пияна, и не я слуша главата...

На мен пък Альона ми прилича на  средностатистическа звезда от филмите за възрастни, доста попрепатила - със солиден опит и снимачни дни зад гърба си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт