🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 670
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 365
А пък в мен никой не се е фиксирал и ми е тъпо.. Grinning

# 1 366
Аз си признавам, че щях да се зарадвам повече на Яни, винаги ми е бил любимец, макар понякога да прави глупости. Веселка беше втория ми избор, дано използва патите ползотворно. Валерия наистина си беше повярвала, че ще спечели, не й се хареса развръзката. Но иначе сама за себе си е пораснала много от предния й сезон. Чавдар мисля, че сам не беше очаквал да е на второ място в класирането. Камелия и Иван знаеха, че няма да им се получи, знаели са го още като взехме да се възмущаваме на поведението им в интернет след излъчването на епизодите.

# 1 367
  • earth
А пък в мен никой не се е фиксирал и ми е тъпо.. Grinning
Кастингите за Фермата 9 започват. Давай Simple Smile

# 1 368
Оффф, и на мен ли липсва предаването. И бързо ми минаваше времето на работа,докато си изкоментираме тук и то станало време да си ходя, хахахахаха.
    Гледам в ИГ , Нинчето отговаря на въпроси.Ама те дори нямали време да се снимат с Веси.Що бе , копахте,орахте? Нали и афтър парти е имало.
    От ИГ на Камелия -  Ах, вие, нещастни софиянци такива!!!! Направо ви съжаляваме, ние , хората от прованса!
   Абе друго си  е да си болярка с руски корени и американско гражданство! Къде е тя, къде сте вие, горканчовци?!
   И аз живея в малък град, Монтана.На мен ми отнема между 10 и 20 минути да обиколя града с кола. Всичко е на близо. Но никога не ми е хрумвало да съжалявам хората в София заради трафика, дори в повечето случаи завиждам за много неща .  Желязната уста не може да си представи,че в трафик, човек би могъл да прави нещо, докато  виси в задръстване.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 10:26 от марулета

# 1 369
  • при късмета
Да сега Камелия и Валерия бях в Преди обед. Камелия много глупости изговори. Сашо я захапа предимно за Аксения и извинението ѝ. И на взетото одеяло специално внимание обърна. Първо тръгна с това, че ратая разполагал така или иначе само с нещата в мешката си, та никакво наказание не било, че ѝ скрили багажа, после кандиса, че за одеялото съжалявала. На нея не ѝ влияели метрологичните условия и не било проблем. Няма връзка с главния мозък тази жена

# 1 370
Малко за шегата - едно време като следях редовно Фермата се бъзикахме с един близък приятел как ще идем на кастинг - аз ще кажа как ми трябват пари да си финансирам следдипломното обучение, той ще каже на кастингите, че се записва, понеже е от години тайно влюбен в мен и иска да спечели парите, за да ми помогне, после ще го разкрие по някое време в ефир, аз ще порева и сме готови Joy Иначе той супер много пасва за Фермата - момче, израснало на село, як, висок, умее ги селските неща. Аз пък съм пълна мекица - един пирон не мога да закова. Ама за част от любовна драма ставам Joy

# 1 371
EdelV даже си ви представих!Особено на финала...JoyHeartJoy

# 1 372
Тая година кастинга беше :Х Представям си какво ще е  9, като се има предвид кои изнесоха тоя сезон. Явно и хора няма достатъчно.

# 1 373
  • при късмета
Хора има достатъчно по кастингите. Андрей каза, че но година получават по 4-5 хил. кандидатури. Дори статистически от тях все ще извадят 22 човека читави.  Продължавам да смятам, че има промяна в критериите, на първо място или кадрова в екипа. Третата вероятност е, да не успяват да уцелят правилно развитието, независимо дали целят скандал (ако е така, това по-добре изобщо да отпадне) или любовна завръзка. Най-добре и двете да зачеркнат, видя се, че скандалите докарват само бигбрадърска публика, но губят тяхната, а е повече. Или поне беше точно преди да вкарат тази линия. А любовната или ще стане или не и то от самосебе си.
Ако ще вкарват кифли силиконови, да не са като Аксения, Камелия и Джуката, а като Маряна Маринова. Ако ще вкарват възрастни, да не са като Георги от този сезон или Караньотов дъртия коцкар и охранителя в 5, а като Гечо и Финци, макар изобщо да не го смятам за възрастен реално, но такъв му е образа.
Ако ще вкарват спортисти, то и да не е Владо Николов или Данчо Йовчев, но поне като Ваня Стамболова, не кашкавали като Валерия.
Най-интересни са участници като Калоян от 3, Митака и Дидо, които изобщо не са пипвали такава работа навън, но се вижда желанието да се научат и да я свършат. Тогава са и равностойни участници.
Пак се сетих за Яни и пусто масло JoyJoy И в трети сезон се бори с него няколко седмици, накрая дори след толкова опити обърка топла и студена вода, ама не се научи. Затова сега Бети специално му постави задача маслото и пак не стана Joy Ми Яни няма да прави масло и това е

# 1 374
Интересът към Камелия не е фиксация, а естествен такъв, когато се сблъскаш с толкова странен и лош човек, по моя оценка. Тя не е искрена, нито откровена, точно обратното. Измислила си е един образ на филмова героиня, който се опитва да ни пробутва. Силна, безстрашна, преодоляваща всичко сама, жертва на всичко отгоре и т.н. Но поради разминаването между това, което й се иска да бъде и реалната й личност, не е убедителна и повечето хора не я харесват. Как можеш да кажеш, че не ти влияят атмосферните и метеорол. условия  ?? Тя извънземна ли е, неподвластна на закони на физика, биология, химия ? Изкарала се е някакъв феномен чак. Камелия има личностни разстройства поне 2,3.

# 1 375
Караиванов ли визраш? Той се беше подготвял за тоя формат и беше отделил много време в почти всеки аспект от играта.

# 1 376
Из фейсбук ми излезе публикация на някакъв мъж какк менците в играта между Финци и Иван били с различна вместимост, точно колко пишеше - ще ви  излъжа, ама на Иван събирали повече. Отдолу пък една жена коментираше това, което се коментираше и тук за бидоните - че на Иван били черни и не се виждало нищо.
Финци си беше споделил тази публикация. Отдолу пък се включи Ангел да го пита като е толкова честен защо се е подпирал на крака си в тяхната битка, където трябваше да огъват арматура.
Големи филми Grinning

# 1 377
Самата Камелия има прекалено много "фиксации" в себе си...
Всъщност на мен ми светна "червената" лампа за нея още в първи епизод, когато представяха визитката й. Тогава каза за бившия си мъж "че за нищо не става". Стори ми се много странно!

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:41 от Бобец

# 1 378
Караиванов ли визраш? Той се беше подготвял за тоя формат и беше отделил много време в почти всеки аспект от играта.
За Ивайло Караньотов говори, мъжа на Аня Пенчева, който се задяваше с едно младо гадже от неговия сезон и тръгна една клюка , че изневерява на жена си с кифлата.

# 1 379
За Ивайло Караньотов говори, мъжа на Аня Пенчева, който се задяваше с едно младо гадже от неговия сезон и тръгна една клюка , че изневерява на жена си с кифлата.
Кифла,кифла, колко да е кифла....Беше онази Христина,която се заяждаше с всички и беше ужасен дразнител.Много злобна и непрекъснато създаваше скандали.Все се въртеше около Караньотов и му викаше,,тате,, Неприятна личност.

Общи условия

Активация на акаунт