Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 69 708
  • 708
  •   1
Отговори
# 360
Колкото по-ниска степен, толкова по-фино. Не знам обаче на 1 дали ще успее да го смели, така се го оставете на 2 или 3. Не знам от колко време имате машината, но в упътването пише, че първоначално трябва да мине известно време или определен брой кафета, за да може да местите степените на мелачката. Също така тя се мести по време  на мелене с по една степен.

# 361
Колкото по-ниска степен, толкова по-фино. Не знам обаче на 1 дали ще успее да го смели, така се го оставете на 2 или 3. Не знам от колко време имате машината, но в упътването пише, че първоначално трябва да мине известно време или определен брой кафета, за да може да местите степените на мелачката. Също така тя се мести по време  на мелене с по една степен.
Благодаря за отговора
От около 1 седмица я имаме пускаме я постоянно но еспресото го прави със съвсем малко каймак

# 362
Почти всички марки кафе, които се продават в хранителните магазини пуснаха и кафе бариста?
Кво трябва да е това кафе знаете ли? Повече каймак ли се предполага, че трябва да има, за да си рисуваме фигурки?

# 363
Почти всички марки кафе, които се продават в хранителните магазини пуснаха и кафе бариста?
Кво трябва да е това кафе знаете ли? Повече каймак ли се предполага, че трябва да има, за да си рисуваме фигурки?
Повече маркетинг, добре продава самата дума.

# 364
Здравейте, нахлувам в темата, но не познавам никой компетентен , към който да си задам въпроса.  Не пия кафе, но ежедневието в момента е много трудно с две малки деца и започнах да си правя 3 в 1 , да тази гадост. От нея не се разтрепервам , не ми става лошо и издържам до вечерта натоварването, което е до към 23:00 часа. Има ли начин да си правя с истинско хубаво кафе нещо подобно? Имам и автомат и капсулна машина, последно се бях мъчила с едно кафе от Daboff ама нали нищо не разбирам не нацелих и ми беше много силно.

# 365
  • На изток от Ада
Виктория, с коя капсулна машина си?

За кафе на зърна има си скала нз пакета. Търси нещо слабо 5 птим

# 366

Някой с мнение за тези три вида кафе на зърна?
Изглеждат добре .

# 367

И лаваца и Неспресо, като какъвто вид съм пробвала и от двете , ме почва сърцебиенето.

# 368
  • На изток от Ада

И лаваца и Неспресо, като какъвто вид съм пробвала и от двете , ме почва сърцебиенето.
не си свикнала.

# 369
Според мен не е до свикване, а от химикалите с които обработват долнопробните кафета.

# 370
  • На изток от Ада
Ми тя у Дъбов е пробвала аз не съм, пия си от магазините

# 371

В пакетчетата 3в1 най-гадното е това растително подобие на сметана, другото си е нормално разтворимо кафе и там захар. Ако пък пробваш мляко с разтворимо кафе или пък приготвено разтворимо кафе със сметана и захар? Там можеш да си слагаш количество от кафето каквото те устройва, не вярвам да отнеме много опити да го установиш. Щом не пиеш кафе по принцип, може и наистина да ти трябва доста по-малко от нормална доза.

# 372
Според мен не е до свикване, а от химикалите с които обработват долнопробните кафета.

С какви химикали обработват кафетата?

Според мен не е до вида кафе, а до количеството изпито кафе. И трябва да си видите щитовидната жлеза.

# 373
Освен обикновена машина, от 1 година имам и nespresso vertuo. Тя се предлага с машинка за разпенване на мляко, а и има страхотни вкусове. Не ми се разтреперват краката.

# 374
И аз да се наредя да питам с каква химия обработват нес кафето. Чела съм за технологията на производството му и никъде няма добавяне на химия. Иначе 3х1 не е полезно заради многото Е-та в него. Ако се приготви от нес кафе, захар и истинска сметана ще е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт