Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 61 782
  • 666
  •   5
Отговори
# 645
  • При децата ми
Къде има реклами?! Трити са постове ли? И каква е реакцията на Майлард? Thinking

# 646
  • На изток от Ада
Има трити постове да.
Питаха за абонамент за кафе.

# 647
Здравейте. Не съм познавач на кафето, но искам да подаря на кафеджия кафе на зърана. Какво ще кажете за марката Мануел? Или ми препоръчайте друго хубаво, ароматно кафе.

# 648
  • При децата ми
Коста кафе! Simple Smile

# 649
Здравейте. Не съм познавач на кафето, но искам да подаря на кафеджия кафе на зърана. Какво ще кажете за марката Мануел? Или ми препоръчайте друго хубаво, ароматно кафе.
Купете му прясно изпечена арабика от пекарна, ако е ценител, ще хареса жеста.

# 650
  • Враца
И аз съм за пекарна, някакво спешълти кафе.

# 651
Препоръчайте пекарна с София.

# 652
Препоръчайте пекарна с София.
Аз съм най-доволна от Дъбов

# 653
  • Враца
Кафетата на Дъбов, вече се предлагат във Фантастико и Била.

# 654
Така е има ги в Била, но няколко пъти поглеждам и са изпечени преди повече от 2-3 месеца, което не е о.к.

# 655
и аз щях да препоръчам дъбов, но понеже има много писано в темата, реших да изчакам.
в сайта на дъбов има добри описания на кафетата. а в реалните магазините може да получите и съвети и от опитни служители.

# 656
Купувам безкофеиново кафе на зърна, 100% арабика. От него купувам различни марки, приготвям с машина за еспресо, която го смила и прави, дегустирам и съм си избрала 2 марки, които за съжаление ги няма в България. Всъщност, въобще в България безкофеиново на зърна 100% арабика не съм намерила.

# 657
Струва ми се, че не си търсила..
Ето още първите две за които  се сетих и имат, гаранция има още много други. Не сме 90-те години, когато нямаше нищо.
https://vertonacoffee.com/brazil-decaf

https://bg.dabov.coffee/product/speshalti-kafe-late-night-decaf

# 658
# 659
  • Melmak
Дайте някое ставащо безкофеиново, моля! Не пия такова, но съм бременна и гледам да не прекалявам с кофеина.

Общи условия

Активация на акаунт