Омъжена съседка

• 17 530
  • 432
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз имах подобен случай, само че със съсед от съседния блок, с който често сме се засичали в една компания.
Този човек не знам дали и защо беше решил, че може би го харесвам, но няколко пъти ми звъня да ме кани да излезем заедно. Накрая казах на мъжа ми и той ме попита - ти ли ще го отрежеш директно или аз да му се обадя? Е, колкото и да не ми се искаше да съм нелюбезна, насочих съседа към необвързаните съседки. Blush

Но случаи разни. Може пък и да ти се отвори парашутът...

И аз моя съсед го насочих към други съседки, ма той ми вика, че толкова секси нямало... съответно му казах, че в такъв случай, най-добре да се насочи към някой съсед JoyJoyJoy

# 61
Ако имаш алтернатива да сменяш жилището и квартала, може и да рискуваш.

# 62
  • Далечният изток
Пак ще го намерят... Grinning

# 63
Авторе, стой далеч от омъжената мадама. Преди много години, бях 12-13 годишна ученичка още, една съседка с две деца се забърка с някакъв. Бяха стигнали до там, че тя с любовника си се целуваше под прозорците на дома си, под носа на съпруга си. Лично бях свидетел на случката. В един момент мъжът и, много свестен тип, разбра, изгони я и децата останаха при него. Срещала съм я след време, великият любовник си бил шута, а тя беше абсолютно съсипана и смазана. Та не е работа да се забърква човек в такива истории. Ти също можеш да пострадаш.

# 64
Дреме му на автора, ако жената го закъса.

# 65
  • София
Не му дреме за нея, но вероятно му дреме за спокойствието му.

# 66
Чуй,ся пич,ако  искаш да  изчукаш  комшийката, стани  приятел с мъжа и.....така  ще  си в час кога,кой къде е....и винаги  можеш да лавиваш,...с оправдание  ама ,аз такова  по приятелски..…
Нали наскоро имаше и такава тема?Simple Smile

На мен ще ми е интересно съседката да се влюби в теб и да се настани в апартамента  ти. И децата ще й са под око-тамън!😄

# 67
  • София
Ако го закъса жената с мъжа си, аз нямам вина, защото, ако не съм аз, ще е някой друг. Това е положението. Аз не съм идиот и безчуствен, но не желая сериозна връзка точно с такава жена, заради децата, заради това, че е омъжена и т. н. Харесва ми само сексуално, защото има голям задник и хубави очи. Надявам се да не се припознае, ако се рови тук. Ако има някоя сгодна с това описание, да пише')

# 68
Обърка сайтовете ми се струва... Насочи се към Тиндър или някакви там подобни, има достатъчно, сигурна съм.

# 69
Ако го закъса жената с мъжа си, аз нямам вина, защото, ако не съм аз, ще е някой друг. Това е положението. Аз не съм идиот и безчуствен, но не желая сериозна връзка точно с такава жена, заради децата, заради това, че е омъжена и т. н. Харесва ми само сексуално, защото има голям задник и хубави очи. Надявам се да не се припознае, ако се рови тук. Ако има някоя сгодна с това описание, да пише')
Не си мисли, че ще ти се размине. Ще имаш много ядове не само от мъжа й, не знаеш и тя що за стока е.

# 70
  • София
Е ако тръгне да мези със съседа под носа на мъжа и двете си деца, ясно що за стока е Joy Такива после правят най-големите циркове Wink И винаги любовникът ще бъде изкаран виновен по един или друг начин, пък нека не се чувства той такъв.

Харесва ми само сексуално, защото има голям задник и хубави очи.

За малко да си помисля, че за мен говориш, ама после се сетих, че нямам деца Joy

# 71
Имам предвид, че той очаква да имат отношения само един път и да приключи. На нея ако не й хареса, че след това повече внимание не й обръщаш може да ти отмъсти и да ти прави номера.

# 72
  • София
За един път никой няма да се хаби.

# 73
  • София
За един път никой няма да се хаби.
Включително и аз. Никога не се впускам в такова запознанство, ако ще е за веднъж. Просто няма никакъв смисъл

# 74
  • Terra incognita
Хубаво, разбрахме, че съседката е готина, с голям задник и хубави очи. А ти какво предлагаш насреща? Трябва да е нещо космическо, че да рискува толкова.
Минимум да изглеждаш като Брад Пит и да ти е златен.

Общи условия

Активация на акаунт