Ползата от Марковите дрехи

• 26 123
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз ако намеря шал Ермес някъде, секънд хенд, бих си взела.

Тук е пълно с такива.

https://www.catawiki.com/en/s?q=hermes+scarf&sort=relevancy_desc&page=1

# 436
  • Пловдив
И как се поръчва?

# 437
  • София
Предполагам, че трябва да се регистрираш и участваш в "търговете". Не съм чела подробности, но го има описано на сайта.

# 438
И тук също. Може да се купува директно, може и да се прави предложение за цена, ако продавачът се съгласи имате 24 часа да го купите.

# 439
Простете невежеството ми,но защо са толкова ценени тези шалове?

# 440
Щото са Ермес и Ермес показва класа.

# 441
Шаловете на Hermes са от коприна и са ръчна изработка.

# 442
Разгледах, обаче не ми вдъхват доверие частните продажби на носени неща. Продават хора от целия свят, как точно доказват, че нещата са истински? Сметка (и фалшива) може да се разпечата на принтер и да се снима, но едва ли проверяват за вписани в регистъра номера.

# 443
  • Пловдив
Ти зарежи всякакви регистрации. Аз от Одрин си купих очила Армани и си имат регистрация, за 120 лв са ми ясно колко са Армани. Ама регистрация и книжка имат.

# 444
Абсолютно.
Скрит текст:
Мисълта ми беше, че всеки клиент там си има "карта", на която вървят неговите покупки. Само от такъв бих се навила да взема. Или ако са съгласни да дойдат с мен до магазина за проверка в случай, че е подарък и не е регистрирана покупка.
Аз съм попадала на разни часовници с пет цифри цена, намалени на много малко уж заради "липсваща сметка", но винаги се съмнявам, че са крадени. Просто, когато си купиш Картие примерно, отварят сметка на твоето име и по всяко време може да докажат покупките ти. Няма вариант "загубих".

ПП Янтре, оказа се, че може обаче да са истински. В yoox има Hug
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 17:38 от Анонимен

# 445
Шаловете на Hermes са от коприна и са ръчна изработка.
Ясно,благодаря.Разгледах малко от снимките,нито един не ми допадна.Намирам ги за грозновати.

# 446
На Луи Витон единствения начин да докажеш, че това, което го имаш е оригинално е да си пазиш бележката от покупката.

# 447
На Луи Витон единствения начин да докажеш, че това, което го имаш е оригинално е да си пазиш бележката от покупката.
Във Виена още на първата покупка ти отварят сметка с личен документ. Мислех, че е така навсякъде. Иначе евтините шопъри нямат вътре зашит номер и само така не могат да се проследят, но с документ можеш поне да докажеш, че си клиент и какво си купувал като модел.

ПП Всеки път, като пиша в тази тема, марките ме налазват във всевъзможни прозорчета и процепи онлайн Joy Ето, сега, ми излезе статия, че на LV най-малката чанта Louis Vuitton Pochette Mini е с най-голяма печалба за 2021, защото е покачила 30% от цената си. Можем да спим спокойно след тази ценна информация Smiley

Благодаря, MissChanandlerBong, това е чудесна опция.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 17:50 от Анонимен

# 448
Разгледах, обаче не ми вдъхват доверие частните продажби на носени неща. Продават хора от целия свят, как точно доказват, че нещата са истински? Сметка (и фалшива) може да се разпечата на принтер и да се снима, но едва ли проверяват за вписани в регистъра номера.

Във vestiaire има опция за контрол, плащаш допълнителна такса и продавача изпраща до техния склад, правят проверка за автентикация и тогава пращат към купувача.

# 449
Разгледах catawiki. Имат експерти, които правят виртуална оценка. Което не е много ок, реално дават мнение по картинка. Продавачите имат някакви рангове. Видях няколко книги, които ме заинтригуваха, но доставката от 25 до 40 евро ме отказа. Не са чак толкова ценни според мен вече за тази цена с доставката. На по-едрите и тежки неща и колите, пише само къде се намират, т.е. оправяй се как ще си го вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт