Ползата от Марковите дрехи

• 26 177
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
Някой спомена черните тениски на Стив Джобс… На нормалните богати кича свкаш не им отива. Също така бях попаднала на някаква статия за Бил Гейтс и той с едни семпли дрехи, а вероятно не са.
Покрай кралската тема там и за Катрин и Летисия е коментирано, че често слагат и евтини дрехи и всъщност на тях изглеждат скъпи, та е важно и кой как ги носи Simple Smile

# 91
и аз преди години си вървя по една улица във Франкфурт , когато от другата страна на улицата спира готино порше и от него слиза един сладур ... ама дънките му разръфани , сякаш до сега беше чистил из къщи , от спортните му обувки се виждаха палците  ... със сигурност са били маркови ... ама не му пукаше май какво ще си помислят натъкмените бизнес пчелички за бизнес с него .  Все си му беше тая ми се стори на мен. Влезна в банката без да се притеснява видимо.

# 92
Аз станах свидетел на следната случка - как богати (не) си харчат парите:
По стечение на обстоятелствата,  бяхме на екскурзия в Турция с двама милионери, български. В курорта имаше имитации на всичко - Пума, Найк, Баленсиага, Гучи, Версаче... абе, всичко! Какъвто надпис поискаш, такъв ти дават. И съпругата купи кецове - имитация на Майкъл Джордън модел, за дъщеря им,  тийнейджърка. За себе си купи някакъв кич "баленсиага". Обяснението - детето бързо ще израсте обувките, а тя този кич го иска за 1 конкретен повод.
Но който ги познава и знае с какви пари разполагат, надали би помислил, че всъщност носи имитации за по 100 лв.

(Същата има и скъпи неща, разбира се, но не крещящи и набиващи се на очи. Например,  гривна за крак с 9 диаманта).

# 93
А какво ще кажете за “марковите” хартиени торбички, които се носят до скъсване след това Simple Smile

# 94
Eми, по-добре от Billa

# 95
Щом Каракачанов може с Била, можем го и обикновените хора! 😂😂😂

Мисля, че много зависи и от професия, среда и т.н. Аз не работя работа, на която ми се налага да се обличам по специален начин. Това ме кара да се чувствам даже добре, защото няма нужда от костюми, токчета, химическо, ризи, не знам си какво.

Вероятно да тичаш след детето в парка, можеш да го правиш и с найкове, за да ти е удобно на краката.

Аз съм малко тип - сериозна външност и хипарска душа. За повод мога да дам и повече пари за хубав тоалет и после да го продам, защото няма да го сложа повече.

В ежедневието ми е важно удобството. Освен това имам ужасния навик да не си пазя много дрехите. Нямам намерение да пера никога нищо на ръка, винаги гледам етикета дали става за пералня, иначе не го купувам.
Мм получи подарък, един скъп пуловер. Някаква специална вълна. Е, жена му го изпра в пералнята и познайте… сега кой го носи! Стана мой размер, комбинирам го с риза и седи много яко. 😅

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 20:38 от Анонимен

# 96
За дамска мода съм взимала много хубави от тези  www.monamourbrides.com
преди време . Не са само булчински. Имаше и други от където съм взимала готини неща, но не мога да помня всичко.

# 97
  • Пловдив
Покрай кралската тема там и за Катрин и Летисия е коментирано, че често слагат и евтини дрехи и всъщност на тях изглеждат скъпи, та е важно и кой как ги носи Simple Smile
Айде да не са им същите дрехите. На тях им ги дооправят специални шивачи. Тайлорират се персонално за тях, нещо което повечето хора не можем да си позволим.

# 98
Да, аз мисля, че познавам и разбирам приятелките, за които писах по-горе: с възрастта суетата минава на заден план, други по-важни неща на преден, а и опитът си казва думата. Човек се научава да комбинира и да разпознава качеството, добрите модели във всеки ценови сегмент.

Аз познавам хора, които имат много, но не съм забелязвала какви дрехи носят или с какви часовници ходят…Ако не знаех кой е, изобщо не бих помислила, че е един от най-богатите хора в Канада. Човек като човек.

Такива са и моите впечатления (не че имам кой знае колко много): заможните в ежедневието по никакъв начин не афишират статуса си. Няколко месеца общувах с истински аристократ на един стаж. По абсолютно нищо освен по името не му личеше произхода. Дрехите - нормални, невпечатляващи. Поведението - изключително земно. Научих каква титла има (не съм го питала, а сме си говорили - висока се оказа), когато видях сватбени снимки в пресата, като на събитието са присъствали всички благородници в страната. Та така. Не личи по дрехите.

# 99
  • Швейцария
Тук доста милионери си ходят като всеки друг човек и по нищо не им личи, че имат пари. Само че наскоро ми попадна якето на един в ръцете. Най-нормално яке, но етикетът от вътрешната страна беше JOOP. Та не е баш да не им пука какво купуват.

# 100
Ами за милионер Joop не би трябвало да е кой знае какво яке.
Аз пък се чудех на един дето не си беше махнал етикета от ръкава на Boss. Новобогаташ, изглеждаше нелепо с неговите етикети и насочване на вниманието към тях и айфона, когато още се смяташе, че само по-паралиите ползват задължително айфон. Реално ако не беше етикета на ръкава палтото си изглеждаше обикновено, но как останалите щяха да разберат, че не е стотина лева.

# 101
  • Terra incognita
Всички точки обира Марк Зукърбърг, облечен като балкански субект в шорти и чехли Адидас.
Скоро ми попадна, ако го изнамеря, ще го кача.
За мен е най- несуетният богаташ.
Може би и Мъск, донякъде. Една от бившите му жени беше казала, че бил склонен към клошарски начин на живот.

# 102
  • Швейцария
Сега от любопитство погледнах въпросното кожено яке Joop. Ми 1500 лв...да, за милионер не са много. Учудих се, че този изобщо е влизал в такъв магазин. Той си ходи по принцип като изваден от кофата.

# 103
Ама то в Звездните компромати доста от звездите са с клошарски дрехи. Сигурно са много скъпи, но изглеждат дрипави.

# 104
  • Швейцария
Ето го. Не е българин и няма представа от Бгмама, та няма да се намери. Това около него са жена му и дъщеря му, които също хич не приличат на милионерки. Та тях ако ги питаш каква е ползата от марките, ще кажат никаква.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:50 от JennyBG

Общи условия

Активация на акаунт