Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 454
  • 401
  •   1
Отговори
# 15
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Вкъщи имаме спорове относно големината на телевизора 😀 според мъжа ми, колкото по-голям, толкова по-добре, а аз съм на мнение, че големината трябва да бъде съобразена със стаята и мебелите. Philips са известна марка. Имаме опит и сме доволни!

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Гледаме филми почти ежедневно. Както за всички, предполагам, така и за нас, качеството на картината и звука е от съществено значение!

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?

Определено е мъжът ми!

# 16
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
- Голям телевизор, лесен за употреба и с много функции. Да, имам опит с моделите на Филипс.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
- Гледаме често филми и ъелевизия, за това е от значение качеството на картината и звука.
- Мъжа ми!

# 17
Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
- Перфектния за нашето семейство трябва да бъде най - вече голям. Да, имаме телевизор Филипс, и сме изключително доволни от него.

Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
- Всяка вечер гледаме филми. Много е важно за нас звук и картина са на топ ниво.

Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
- И двамата със съпруга ми.

# 18
С голям екран, качествена картина и звук. Нямам опит с моделите на Филипс.
3-4 пъти седмично. Много са важни, особено звука.
Аз 😊

# 19
Преди години имахме телевизор на Philips, бяхме доволни. Сега сме с друг. Държим да има хубава резолюция и да е Smart.

Гледаме всяка събота филми- правим си съботна киновечер с децата. Важно е телевизолът да има хубава картина и звук.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Мъжът ми определено.

# 20
  • БГ
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - големината на екрана трябва да е съобразена с разстоянието от/до мястото за сядане. Ambilight разгръща и обогатява картината. Да, имаме 2 бр. TV Philips 42 и 55", не бихме ги заменили за друга марка!
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - всеки ден гледаме филми у дома, качеството на картината и звука е изключително важно за нас!
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Аз!

# 21
Големината и марката на телевизори са от значение. Децата гледат предимно вкъщи телевизия.

# 22
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Нямам опит с Philips. Перфектният телевизор е с добро качество на картината, лесно дистанционно и добра стойка, че един телевизор се счупи от самосебе си заради стойката.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Чсето гледаме филми, а картината и звука трябва да са перфектни.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Мъжът ми гледа всеки ден.

# 23
  • Пловдив
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Достатъчно голям за помещението, в което се намира т.е. нито прекалено голям, нито малък. С добро качество на картината и добър звук. За съжаление нямам опит с продукти Philips.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - Основно през почивните дни, когато времето не е подходящо за излизане навън или вечер. Важна е картината, усещането е различно, а и на една определена възраст не ти се иска вече да се взираш в екрана или четенето на субтитри да те изморява. 
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Мъжът ми, определено. Имам чувството, че е гледал всички филми, които са давани поне веднъж по някой телевизионен канал. А аз съм  в дъното на класацията у нас по гледане на филми и телевизия изобщо.

# 24
  • София
Перфектният телевизор е с отлична картина и звук и с подходящи размери спрямо стаята. Доволна съм от продуктите с марка Филипс.

Няколко пъти седмично, уикенда и по няколко на ден.

Съпругът ми.

# 25
  • София
Здравейте!
Перфектният телевизор трябва да е с голям екран, с добра резолюция и с дълга гаранция. Преди 10 години имахме телевизор  Philips и бяхме много доволни от качеството на марката.

Два, три пъти в седмицата гледаме филми у дома и за мен е много важно да са с качествени звук и картина.

Моят съпруг е най-големият киноман в моето семейство.
Весели празници!

# 26
  • Сф
Нямам опит с моделите на Philips. За мен , перфектният телевизор трябва да е известна и доказана марка, голям екран, перфектен звук и картина!
Гледам често, вкъщи съм . Както написах, картината и звука на телевизора са много важни за цялостното преживяване.
Ами домакинята - аз ! 😆, Но гледам ,че и щерката върви по моите стъпки, когато има достатъчно време.

# 27
Оооо перфектният телевизор е със кристална картина, добър звук и разбира се Ambilight. Имам телевизор Philips от както се помня, като първият ми с Ambilight е от 2011 год( със 3D беше). Всички бяха впечатлени от оригиналното дистанционно с клавиатура и мишка “на гърба”. Тогава се запалих по това вълшебство и купих крушки и специални лампиони който допълваха ефекта на ТВ и светеха заедно, в синхрон
Ние сме киномани и постоянно гледаме филми, детски, слушаме музика. Най добър в картината и звука за нас винаги е бил Philips
голямата ми дъщеря, която и беше причина да купим първият ни Philips със Ambilight

# 28
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?

Наскоро ни се развали телевизора в хола и.си купихме огромен ,за да може да гледаме филми с моят син ,защото той обича да се гушка в мен и да гледаме филми,на които да се смеем.
Спрях се на модел на Philips.  Доволна съм. Надявам се,че дълги години ще е с нас.
Не ходим на кино ,но пък у дома си гледаме постоянно филми и се наслаждаваме на хубава картина .
А за киноман ,става ясно от предните редове,че е сина ми.
Весели празници!

# 29
Преди няколко седмици ни изгоря телевизорът-Филипс Амбилайт,но старичък модел. Все още не смогваме да купим,но със сигурност ще бъде пак такъв. Няма такава картина и ефекти! 😍❤ Точно това е перфектният за нас. Толкова съм свикнала,че не го заменям за друг.

Филми се гледат постоянно. Дали аз-сериали,дали детето анимации или ММ-ужаси,постоянно някой гледа нещо. 😃

Най-голям киноман съм аз. 📺🎥🎞

Общи условия

Активация на акаунт