Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 728
  • 401
  •   1
Отговори
# 195
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?

Имам телевизор Philips с Ambilaight. Перфектен телевизор с чудесен светлинен ефект.
Гледам често филми и затова държа на картината извука.
Аз съм най големият киноман.

# 196
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? Да може да задоволи цялото семейство, и да е с качествена картина. Нямам опит с марката филипс телевизори, но имам сешоар и преса за коса на филипс и съм много доволна от тях.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? От както се роди преди 2 години малкия не ни остава много време за филми по рядко гледаме, но когато имаме време обичаме да гледаме с перфектно сачество на картината и на звука филмите.

Мъжът ми.

# 197
Christmas TreeChristmas TreeВъпрос №1 - Bисоко качество на картината и  звука.Нямам опит с марката Philips               Въпрос №2-Почти всяка вечер се гледат филми.   Въпрос №3 - Tова е съпруга ми Весели празници Christmas Tree

# 198
Кой не обича киното? Ако и вие сте страстни любители на седмото изкуство, то със сигурност може да оцените неповторимото усещане да се насладите на любимите си заглавия в уютна домашна обстановка. Вече е напълно възможно и реално да пресъздадем атмосферата на истинското кино в рамките на дома си.
Благодарение на бързо развиващата се технологична сфера киното у дома вече е напълно достъпно за много семейства. Усетете вълнението, вижте цялата картина и се потопете в едно незабравимо изживяване, което ще изпълни всичките ви сетива.

А какво по-добро време за гледане на нови и любими заглавия от зимния сезон и предстоящите празници? Philips Ambilight ви потапят в разкошна картина, която не сте виждали досега! Когато искате потапящо телевизионно изживяване, ви трябва единствено и само The Onе!

The One – вълшебен Ambilight. Само от Philips.
Усетете великолепното изживяване с Ambilight. Светодиодните светлини по ръба на телевизора светят и променят цвета си в перфектен синхрон с цветовете на действието на екрана или музиката. Толкова топло, вълнуващо и поглъщащо, че ще се чудите как сте се наслаждавали на телевизора без него.

Видеопроцесорът Philips P5 доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а тоновете на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. Движението е идеално плавно.

Гледайте филма така, както режисьорът е искал да го гледате
Вече няма разочароващи сцени, които са твърде тъмни, за да се видят! Чуйте ясно всяка дума с Dolby Atmos. Изживейте звуковите ефекти така, сякаш те наистина се случват около вас.

Повече от smart телевизор
Philips работи с операционната система Android и ви предоставя желаното от вас съдържание – както го поискате, когато го поискате. Персонализирайте началния си екран, за да улесните достъпа до любимите си приложения, филми и предавания. А за още по-бърз и лесен контрол натиснете бутон на дистанционното, за да говорите с Google Асистент.

Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

Тази Коледа ще зарадваме един от вас с чисто нов смарт 65-инчов телевизор с Ambilight The One 4K UHD LED Android TV.
За да се включите в играта, е необходимо да отговорите на трите ни въпроса:

Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

На 3 януари 2023 ще изтеглим късметлията!
*Победителят в играта ще има ангажимент да състави кратко ревю със снимки и лични впечатления, след като усети неповторимото кино изживяване с The One.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

# 199
Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Идеална картина, отличен звук. Не, нямам.

Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - В почивните дни гледаме филми, много важни са за нас качеството на картината и звука.

Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Аз.

# 200
  • Пазарджик
Трябва да е с идеална картина,кристален звук и голям размер на екрана.
Когато имам свободно време,предимно през уикендите.Качеството на картината и звука е много важна,защото колкото и да е добър един филм ,ако картината и звука не са добри се разочаровам и нямам интерес да догледам каквото и да било.
Моят мъж.

# 201
Нямам опит с моделите на Philips за съжаление.Смарт телевизора е перфектния ьа мен,както и за цялото семейство, с  перфектна картина,много  и лесно достъпни функции.Най-големият киноман съм аз.Изключително важно е качеството на картината и звука да е отлична.Ежедневно гледам филми и др. предавания.

# 202
1. Перфектният телевизор трябва да е с много хубава и чиста картина и хубав звук. Имам положителен опит с телевизори Филипс.
2. Гледаме много често филми, качеството е на 1во място.
3. Най-големият киноман съм аз. ☺️

# 203
1. Имаме 4 телевизора у дома. Всички са различни марки. Филипс се представя най-добре. За 6 години не е дал нито един дефект в говора или картината. Не е забивал никога за разлика от самсунга и LG-то. Филипса работи 18часа в денонощието всеки ден и е топ.
2. Гледаме филм всеки ден. Картината и звукът са важни за всички в семейството.
3. Най-големия киноман съм аз 😁

# 204
  • Пловдив

Перфектният телевизор трябва да е с перфектна картина, чист звук и опростено меню. Нямам опит с телевизори Филипс.

Веднъж седмично поне гледам филм у дома. Иначе телевизора работи почти постоянно за фон.

Вкъщи киноманът е мъжът ми.

# 205
  • София
За мен перфектният телевизор освен перфектна картина и звук трябва лесно да се свързва с други устройства, smart приложенията с андроид са също не по-малко важни. И разбира се ambilight. Тъй като имам опит с Филипс и амбилайт, усещането е действително като на кино.

Филми гледаме често и високото качество на картината и звука допринася за по-пълноценно изживяване.

Най-големият киноман вкъщи е съпругът ми, но трудно удържа първенството:kissing_heart:

# 206
Перфектният телевизор за мен е с кристална картина, достатъчно голям за помещението, задължително Smart, да има ясен звук, за да не разваля удоволствието от гледаните филми. Имам изключително положителен опит с телевизор на Philips, това е и причината да искам да спечеля този модел. Убедена съм, че сте надградили успешно всичко, което ме радва в моя модел на марката.

Вкъщи се гледат филми всеки ден. Звукът е втората характеристика(след картината), която е изключително важна за мен.
Най-големият киноман в семейството съм аз. Обожавам киното като изкуство и ценя качествените филми във всеки жанр.

# 207
Какъв трябва да бъде перфектният телевизор?Имате ли опит с моделите на PHILIPS ? ЗА МЕН ПЕРФЕКТНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР, ТРЯБВА ДА ИМА ОТЛИЧНА КАРТИНА И ЗВУК И ДА СЕ СВЪРЗВА С ДРУГИ УСТРОЙСТВА.СЪЩО ТАКА СМАРТ ПРИЛОЖЕНИЯТА  С АНРОИД СА МНОГО ВАЖНИ. ИМАМ ОПИТ С МОДЕЛИТЕ НА PHILIPS. MНОГО СА ДОБРИ И ГОРЕЩО ГИ ПРЕПОРЪЧВАМ.
ВЪПРОС НОМЕР 2 : КОЛКО ЧЕСТО ГЛЕДАТЕ ФИЛМИ У ДОМА И КОЛКО ВАЖНО Е  ЗА ВАС КАЧЕСТВОТО НА КАРТИНАТА И ЗВУКА ?
ВКЪЩИ ФИЛМИ СЕ ГЛЕДАТ ВСЕКИ ДЕН  И КАЧЕСТВОТО НА КАРТИНАТА И ЗВУКА  СА МНОГО ВАЖНИ.
ВЪПРОС НОМЕР 3 : КОЙ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ КИНОМАН ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО?
НАЙ - ГОЛЕМИЯТ КИНОМАН ВЪВ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО СЪМ АЗ.ОБОЖАВАМ ТРИЛЪРИ И ЗАПЛЕТЕНИ КРИМИНАЛНИ ФИЛМИ.

# 208
За мен перфектният телевизор  трябва да е достатъчно голям за съответното помещение. У дома не сме имали телевизор Philips.

Гледаме филми доста често и много държим на качеството на картината и звука.

Моят съпруг.

# 209
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Телевизорът вкъщи е Филипс, нямам забележки. Перфектният телевизор за мен е големият, с хубави цветове и звук.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - Често гледаме филми, сериали. Определено има значение качеството на звука и картината.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Мъжът ми.

Общи условия

Активация на акаунт