Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 728
  • 401
  •   1
Отговори
# 210
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Смарт, с лесно достъпни менюта и действия. Имам опит с Филипс, да.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Всеки ден гледаме, напоследък и особено детски анимации на Дисни заради почти 4год ни дъщеря.. Важно е качеството на картината и звука, разбира се!

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Може да се каже, че аз, обичам много да гледам филми! ❤️

# 211
Въпрос 1 :Перфектният телевизор е комбинация от подходящия размер за помещение, качество на картината и звука и някои технологични гъдели ,които съвременните смарт телевизори предоставят. Настоящият ни телевизор е Philips и той наистина прави нещата по-добри!
Въпрос 2: Стараем се да прекарваме повече време заедно и предвид преобладаващата детска аудитория   ако не всяка вечер то поне през вечер гледаме филмче заедно и определено перфектния звук и картина са много важни.
Въпрос 3: Киноманите без спор са децата. Има толкова неща ,които още не са гледали и интересът им е неизчерпаем.

# 212
Перфектния телевизор за нашето семейство е смарт,с бързи и лесни функции и достатъчно голям,за да се виждат и най-малките детайли.Имаме опит с Philips и го препоръчваме!
Кино вечери си правим всеки петък и събота,а в неделя е мързелив кино следобед,като картината и звуковите ефекти са ни от особена важност-имаме тонколони из цялата стая,прилежно монтирани от най-големия киноман в къщи-моя съпруг!

# 213
Въпрос 1:Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
- Перфектният телевизор трябва да е смарт, с лесно достъпни функции, както за по-младите, така и за по-възрастните. Имам опит с Philips !

Въпрос 2:Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
- Всеки ден гледам филм у дома и хубавото качество и звук, доставя по-голямо удоволствие.

Въпрос 3:Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
- Аз съм киноманът в нашето семейство.

# 214
  • There I was on a July morning
Въпрос №1 -  Перфектният телевизор трябва да е с добро качество на картината, а големината на екрана трябва да е съобразена с размера на помещението и разстоянието от което ще се гледа. Нямам опит с телевизори на Philips.
Въпрос №2 - Всеки ден се гледат филми вкъщи, основно съпругът, аз по-рядко.
Качеството на картината и звукът за мен са основни функционални характеристики при избор на телевизор.
Въпрос №3 - Съпругът ми е най-големият киноман у дома.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 23:39 от Скубиду

# 215
  • Пловдив
1. Перфектният телевизор е този, който не ми поврежда очите, достатъчно чиста картина, нужната големина за моя хол, изчистена съвременна визия- в инокс или бяло , смарт функции и с прекрасен звук.

2. Гледаме филми всеки ден и качеството на картината и звука са водещи при нас. Избираме канали, което поддържат HD функция за по - чиста картина, дразня се ако звукът ми е на определена степен, но се усили като почнат реклами, бих искала да не е така.

3. Малката ми дъщеря и аз. Ние можем да гледаме филми по цял ден

# 216
  • ШУМЕН
Въпрос № 1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Перфектният телевизор трябва да бъде Smart, с повече екстри и голям екран, да има хубав звук и кристална картина. Имам 43' телевизор Philips, но е от 2011 г и  имам нужда от по-нов и с повече екстри. 😊

Въпрос № 2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Гледаме филми в свободното време, най-често почивните дни. Звукът и картината са много важни за качествено гледане на филми.              

Въпрос № 3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Най-големият киноман съм аз, като най-много обичам да гледам комедийни и романтични филми.

# 217
Еха
У дома аз съм запален фен на Philips , обожавам малките уреди за дома, повечето са Philips и са безупречни! Винаги марката ми е била първи изжор- прахосмукачка, фотоепилатор, сокоизтисквачка, кухненски робот, самобръсначка, сешоар, ютия и още и още, какъвто и да е уред, все Philips.  Но телевизора не е Simple Smile Засега Wink Много бих се радвала да спечеля и пробвам смарт телевизор на марката, особено след като едното ми дете има рожден ден на 3 януари Heart Eyes
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? Перфектният телевизор е голям, смарт( обичаме смарт функциите и ги ползваме доста), с ясна картина, лесни и удобни менюта.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Гледаме филми буквално ежедневно. И телевизия, и в различни платформи, сериали, игрални, тв формати, музикални формати, музикални канали... Не сме от хората, които могат да живеят без телевизор. Качеството на картината и звука са доста важни. За дамската половина на семейството са по-скоро интуитивно избирани Wink, мъжката половина борави и с конкретни параметри и числа при избора на устройства.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство
Мъжът ми е най-големият киноман в семейството, вероятно би гледал филми денонощно,ако условията на живот ни го позволяваха.
Ще се радвам да спечеля този прекрасен телевизор за нашето семейство!
Весели празници на всички!

# 218
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
 - Кристална картина, качествен звук, лесно управление. Нямам опит с моделите на Philips.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

- Гледаме често, особено вечер и сутрин. Много важно е качеството на картината и звука - да не дразни, а да прави гледането преживяване.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?  Аз Simple Smile Обичам да гледам много филми и сериали. Мъжът ми е фен на информационните канали, затова и гледа най-често новини.

# 219
Въпрос №1 - Перфектният телевизор за мен е Philips с амбилайт, просто няма спор, усещането е като в кино салон! Ако трябва да бъда честна се запознах с фукнцията Амбилайт, миналата година от същата игра тук в BG -Mamma и съответно си купихме и такъв и сме горди собственици, малко трудно го вързахме към Алекса, но вече го управляваме гласово, така че мога да кажа че е най-доброто на пазара вързан към соундбар и на изгасени лампи се пренасаш, където режисьора реши!
Въпрос №2 - Качеството е изключително важно ,защото гледаме  непрекъснато телевизия в уюта на малкото ни спретнато апартаментче и по-голям телевизор винаги ще е от полза, за ежедневното забавление !
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Моята половинка е по- ориентиран към качеството на звука и картина,аз по-скоро към количетвото и амбилайта Heart

# 220
Нямам опит с телевизори Philips, но харесвам много марката. Перфектният телевизор трябва да е голям, със страхотни качества на картината и звука, да има хубав дизайн и да бъде на добра цена.
Гледам филми почти всяка вечер. Качеството на картината и звука е от изключително значение, за да се насладя на филма.
Аз

# 221
  • София

Трябва да бъде смарт, с хубава картина и звук. Нямам опит с Philips телевизори.

Всеки ден. Важно е качеството на картината и звука за да бъде максимално реално преживяването.

Цялото семейство Simple Smile

# 222

Перфектния телевизор трябва да отговаря на нуждите на семейството. Ние сме фенове на марката Philips, телевизорите,прахосмукачка, робот, кафе машина, това са уреди с качество което не всеки може да си позволи.

През вечер, зависи от работния график.
Телевизорите на тази марка имат много добро качество на картината която периодично се ъпдейтва.

Моят съпруг.

# 223
В1-Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
-Перфектният телевизор е с ненатрапчива визия, ясна картина, кристален звук, смарт,  но с лесно меню и компактно дистанционно.

В2-Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
-Всеки ден. Да, важно е !
В3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Мъжът ми.

# 224
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор?
Трябва е Philips 😁
Имате ли опит с моделите на Philips?
Не
В седмицата по 3,4 пъти гледаме филми.
За хубав филм са нужни хубава картина + качествен звук и да доста е определящо .
Аз 😁

Общи условия

Активация на акаунт