Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 477
  • 401
  •   1
Отговори
# 300
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
За нашето семейство перфектният телевизор трябва да предава с ясна картина, добър звук и да е смарт. До сега не сме имали телевизор Филипс.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Гледаме филми поне веднъж седмично. За да имаме желания звук сме си взели система за домашно кино. Ако телевизорът има такъв звук ще е по-лесно.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Това са децата, гледаме предимно анимации.

# 301
Въпрос №1 - Перфектния телевизор е голям Смарт, с кристално качество на картината и звука. Преди сме имали телевизор с марка Philips.
Въпрос №2 - Всекидневно се гледат филми, задължително преди лягане. Качествотото на картината и звука са от особено значение.
Въпрос №3 - Най-големият киноман в нашето семейство вече е синът ми! Заедно с баща си много обичат да гледат филми.

# 302
Въпрос №1    Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?                                               
Перфектния телевизор е с кристална картина и звук. Преди сме имали телевизор с марка Philips.

Въпрос №2 -    Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Всекидневно се гледат филми, задължително преди лягане. Качеството на картината и звука са много важни.

Въпрос №3  Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Това е детето, гледаме анимации.

# 303
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Перфектният телевизор трябва да има поразяващи картина и звук, и лесно и интуитивно управление. Ако е смарт, трябва да бъде лесен за употреба и да е гарантирана софтуерната му подръжка, години напред.
Има досег, но

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Филми у дома гледаме поне веднъж седмично, а що се отнася до звука - да, много е важно

Определено децата са най-големите киномани.

# 304
Да има кристален звук, перфектна картина . Естествено, да е съобразен с размерите на стаята, но колкото по-голям, толкова по-добре. Опит с Филипс имам, но преди мнооооогооо години.
Качеството на картината и звука са много важни.
Най-големият киноман у нас не мога да определя - всички сме.

# 305
За мен от значение са качеството на картината, перфектният звук, цената и елегантният дизайн.
Не съм имала талевизор Philips.
Всеки ден гледам филми. Качеството на картината и звука са много важни за цялостното преживяване.
Аз.

# 306
За мен от значение са качеството на картината, звук и цената.
Имала съм талевизор Philips.
Всеки ден гледам филми. Качеството на картината и звука са много важни.
Аз и мъжа ми.

# 307
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? Да има кристален звук, перфектна картина.  Преди много време сме имали телевизор Филипс. 
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Филми се гледат винаги, когато има свободно време.  Важно е качеството на картината и звука.
Аз

# 308
Перфектния телевизор за нашето семейство е смарт,с бързи и лесни функции и достатъчно голям,за да се виждат и най-малките детайли.Имаме опит с Philips и го препоръчваме!
Кино вечери си правим всеки петък и събота,а в неделя е мързелив кино следобед,като картината и звуковите ефекти са ни от особена важност-имаме тонколони из цялата стая,прилежно монтирани от най-големия киноман в къщи-моя съпруг!

# 309
Да бъде голям с кристална картина и добър звук, лесно управление на приложенията и удобно търсене в браузъра. Дистанционното  да бъде малко и с удобна форма и разположение на бутоните.
Почти всеки ден гледаме филми и  спорт. Естествено, че е важно качеството на картината и звука. Свикнала съм с отлично качество на картината.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Синовете ми.

# 310
1)Перфектният телевизор за мен е този с перфектен звук и картина.Друго важно и доста функционално нещо е възможността да връщам назад и да гледам пропуснати предавания/филми.И,да единият от телевизорите вкъщи е Philips
2)Всеки ден гледам филми.В някои случаи изчаквам да излезне цял сезон на любим сериал и влизам в серия от 10-12часа.Звукът и картината са от особенно значение за да се насладиш максимално на филма
3)Най-големият киноман съм самата аз.Не случайно киното е обявено за "седмото изкуство".

# 311
Перфектният телевизор трябва да е Smart, с вграден Wi-fi, за да може да е център на всички забавления - филми, игри, медии и видеоприложения. Той трябва да има перфектна, жива картина, ярка и ясна картина. Богати цветове за любителите на научно-популярните филми. Да има отличен звук, за да се чуват всички звукови ефекти. Да бъде едновременно мощен, но пестелив на разход на енергия.
Да, имали сме телевизори Филипс, които работиха отлично.

Филми гледаме всеки ден, понякога и повече от 2-3 на ден, често правим и филмов маратон. Качеството на звука и на картината са много важни за най-хубаво изживяване и потапяне във филма Simple Smile

Най-големият киноман е племеникът ми, който освен филми, обича да играе и игри.

# 312
№1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Телевизор, който да е подходящ за  цялото семейство. Да, имам опит с Филипс, харесвам марката.

№2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Почти всеки ден гледаме филми у дома. Важно за мен е качеството на картината и звука.

№3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Мисля, че съм аз! 😁

# 313

С хубава картина и звук. Телевизорът ни във всекидневната е Филипс.

Всяка вечер гледаме филми. Качеството на картината и звука е много важно.

Най-големият киноман вкъщи съм аз.

# 314
Перфектният телевизор има голям екран, кристален образ, смарт функции. Нямам опит с телевизори Филипс, но с удоволствие бих пробвала
Почти ежедневно. От изключителна важност са, за да е пълноценно преживяването.
Аз съм най-големият киноман вкъщи - така се разтоварвам.

Общи условия

Активация на акаунт