Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 473
  • 401
  •   1
Отговори
# 315
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

С хубава картина и звук. Имал съм телевизор Philips.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Всяка вечер гледаме филми. Качеството на картината и звука е много важно.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Най-големият киноман вкъщи съм аз и съпругата ми.

# 316
Отговор номер 1
Перфектния телевизор за нашето семейство е смарт,с кристална картина и ясен звук.Имаме телевизор Philips
Отговор номер 2
Всяка вечер гледаме филми,но най-много през уикенда.
Качеството е от изключителна важност!
Отговор номер 3
Най-големия киноман вкъщи е моя съпруг!
Весели празници!

# 317
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Перфектния телевизор трябва да е Philips.
Да , имам опит с тази марка.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

У дома постоянно се гледат филми. Перфектните звук и картина са най-важни.

Детето е най-големият киноман.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 07:49 от Arieldd

# 318
Philips Ambilight  перфектна марка за андроид -телефизор.Моят Philips Ambilight!
1) Телевизор андроид на бъдещето,с бърз геймплей,гласов контрол, звук и картина като на кино!!!!!! Мечта!Ползваме стар модел!Да имам опит с тази марка.
Перфектният телевизор трябва да е Philips!
2)Всеки уикенд.Качество между звук и картина е важен фактор за изживяване като на кино!
3) Мъжът ми и сина.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 20:10 от zuzini

# 319
  • Пловдив
 1.Отговор -  Philips !  Един перфектен телевизор с много вълшебни картини ,идеален звук и  безкраен потенциал с топ визия.Фен-ка  съм на иновативните модели ...винаги съм казвала : по- хубав телевизор от нашият няма , обичаме да гледаме  филмчета на  Philips ,защото е истинско чудо  усещането...да си "там"! 100 % изживяване. ДА!
2 . Всеки ден гледаме филми !   Имаме традиция -вечеря пред телевизора/любим семеен ритуал /,затова много държим на качествен приемник  с максимална резолюция ,естественни тонове  и реален звук. Тези качества са ни гарант за  двойно забавление и здраве у дома /независимо от доставчика за  домашна телевизия/.
3 .Нашата котка  е най-големият киноман в света,ама след мен ,ха-ха . Освен ,че съм BG -мама ,съм и  BIG  киноман-ка  § Crazy меломан-ка.Смея се,плача си,забавлявам се с пакет от домашна телевизия .Моят любим филм е Кръстникът. Любим актьор:Ал Пачино ! Любима фраза от филм :♥ Каня се да Ви направя предложение, на което не можете да откажете.
                                                                                                           Кръстникът

# 320
Перфектния телевизор за нашето семейство е смарт, с кристална картина  и ясен звук.   Нямам опит с телевизори  Philips.

У дома постоянно се гледат филми. Перфектните звук и картина са най-важни.

Аз съм най-големият киноман вкъщи

# 321

Перфектният телевизор трябва да е в крак с времето, какъвто е и Филипс Амбилайт.
Имаме опит с по-стари модели на марката.

Постоянно гледаме филми и сериали. Картината и звука са от изключително важно значение, те допринасят за съвсем различно изживяване.

Аз съм най-големият киноман у дома.

# 322
Въпрос №1 Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Ами хубавият телевизор трябва да има своите перфектни технически качества като яркост , контраст, големина на екрана и звук. Един от телевизорите в къщи ни е Philips.
Въпрос №2 Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Всеки ден като се върнем от работа гледаме в къщи телевизия. Важно е качеството на картината, яркост, контраст и звука.
О в  къщи всички сме фенове на телевизионните предавания

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:00 от Paperina

# 323
Перфектният телевизор трябва да може еднакво добре да предава както телевизия, така и да се свързва с интернет, за да се гледа всичко. Имаме едно малко Филипсче, но му е много трудно с интернета, надявам се да са оправили този проблем с по-новите модели.
Често гледаме филми у дома и затова е изключително важно и звук и картина да са максимално добри.
Що се отнася до най-големия киноман-мисля, че съм аз и обичам детайлите да са изпипани Simple Smile

# 324
Перфектният телевизор има перфектна картина и перфектен звук. Имаме телевизор Филипс у дома и сме много доволни.
Филми гледаме по-рядко, отколкото ни се иска, точно затова е важно изживяването да е пълноценно.
Аз. Blush

# 325
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор?
Перфектният телевизор трябва да бъде с голям екран,добра разделителна способност и перфектен звук.
Имате ли опит с моделите на Philips?
И двата ми  телевизора вкъщи са на Philips и съм много доволна от тях, перфектно качество на звука и картината, въпреки че единият е вече на 8 години и работи безотказно всеки ден.
Всеки ден аз и мъжът ми гледаме филми и качеството на картината и звука е много важно за нас.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? И двамата обичаме много да гледаме филми.

# 326

-хубав образ и перфектна картина-нямам опит с модели на  Филипс
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?-обичам да гледам филми,когато имам време,обикновено късно вечер.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?-нескромно ,но аз -)

# 327
Отговор номер 1
Перфектния телевизор за нашето семейство е с хубава картина и звук. Единият от телевизорите ни е телевизор Philips
Отговор номер 2
Като се върнем от работа си пускаме телевизора и гледаме телевизионните игри по БТВ и Канал 1
Отговор номер 3
В къщи всички сме запален по телевзията и всеки си гледа неговите предавания

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 14:55 от Paperina

# 328
Paperina,защо сте ми копирала поста????

# 329
Този тип техника за дома е меко казано дългосрочна инвестиция.За мен перфектният телевизор трябва да е с красив дизайн,подходящ размер за стаята ,трябва да е  4K ,да поддържа HDR формати за наситени цветове и  по-реалистична картина,да бъде смарт,да има лесен за навигиране интерфейс, ясна картина и превъзходен звук.Имам опит с модел на Philips вече 4 години ни служи идеално,дори и днес!
Напоследък една идея по- рядко, но всяка вечер намираме време за филми и любими сериали това е едно от малките удоволствия за деня. Качеството на картината и звука за мен са много важни за пълната наслада ,и удоволствие от гледането на хубав филм.
Най-големият киноман съм аз,но през уикендите си правим и семейни кино маратони с пуканки на дивана!

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 13:17 от Galsis

Общи условия

Активация на акаунт