Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 470
  • 401
  •   1
Отговори
# 330
Paperina,защо сте ми копирала поста????
Потребителката ежедневно отговаря на въпроси на всички налични в момента игри.Почти винаги копира отговорите на някой от другите потребители.Многократно съм я докладвала,но ефект няма.Надявам се някой модератор да прочетете това,и да вземе нужните мерки.

# 331
  • Велико Търново
То всеки 2ри отговор е на пеперина... Изобщо не виждам смисъл да чета отговорите вече. Иначе ми беше интересно, какво търсят и предпочитат други потребители, но явно няма контрол в темата.
Paperina, давай момиче! Само така, спами яко и накрая твоето име ще е по-често срещано в темата от марката на рекламодателя Simple Smile

# 332
Перфектният телевизор за мен е с голям екран, функционален, с кристален образ и отличен звук.
Нямам опит с моделите на Philips.
Често гледаме  филми и качеството на картината и звука са много важни за нас.
Най-големият киноман вкъщи съм аз Simple Smile

# 333
Нямам опит с моделите на Philips. 
Перфектният телевизор трябва да с модерен дизайн, ясен звук и чиста картина.
Всяка вечер се гледат по 1-2 филма. Картината и звука са  изключително важни за да се изпита пълно удоволствие от гледането.
Най-големият киноман у дома съм аз.

# 334
  • София, Дружба 2
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
За мен перфектният телевизор трябва да е съобразен с големината на помещението за което е предвиден. Трябва да има кристална картина и добър звук. За съжаление нямам опит  с моделите на Philips.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Филми у дома гледаме вечер и в почивните дни. Изключително важно е качеството на картината и звука да са много добри.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Най-голямият киноман в семейството съм аз.

# 335
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Размерът да е съобразен с мястото, да има добра резолюция, wifi, да е смарт. Нямам опит с моделите на Филипс

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Постоянно някой гледа нещо, качеството на картината и звука допринасят за доброто изживяване.

Децата, осоено едното.

# 336
Перфектния телевизор е с добър звук и картина. Задължително трябва да бъде смарт телевизор. Никога не съм имала телевизор Philips.

Аз гледам най-много фирми. Много е важно качеството на звука и картината.

Аз гледам най-много филми.

# 337
1. Перфектният телевизор за мен е с голям екран, функционален, с кристален образ и отличен звук. Нямам опит с моделите на Philips.
2. У дома често гледаме филми и качеството на картината и звука  са от изключителна важност.
3. Най-големият теле и киноман вкъщи е мъжът ми.

# 338
1.Перфектният телевизор е този съобразен с размерите на стаята. Нямам опит с моделите на Philips.
2. У нас се гледат филми всяка вечер. Качеството на звука и картината са от голямо значение.
3. Най- големият киноман в нашето семейство е детето.

# 339

С висока разделителна способност и операционна система.

През почивните дни главно, рядко през седмицата след работа.

Определено моят съпруг.

# 340

Перфектният телевизор трябва да бъде с висока резолюция, добър звук и размери, съобразени с мястото, на което ще седи. Нямам опит с моделите на Philips.

У дома гледаме филми поне веднъж седмично и затова качеството на картината и звука са от изключително значение.

Аз. Обичам да следя най-новите кино заглавия.

# 341
  • При любимите ми хора
Перфектният телевизор за мен е с голям екран, с нови функции, с кристален образ и качествен  звук. Имам опит с моделите на Philips, макар доста отдавна. При възможност, разпускам с филми. Качеството на картината и звука са много важни.
Най-големият киноман вкъщи съм аз.

# 342
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Перфектният телевизор трябва да бъде с хубава картина и звук, както и да предлага смарт функции. Нямам опит с моделите на Philips.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Често гледаме филми вкъщи и картината и звука са най-важните неща.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Аз съм най-големият киноман вкъщи.

# 343

Перфектният телевизор е с идеални звук и картина, лесно за управление меню и бърз достъп до всички функции.
Зет ми има телевизор на марката, а винаги, когато сме му на гости, малката задължително иска да гледа от “Шарения телевизор на чичо” (с амбилайт е) 😀

Филми гледаме почти всяка нощ, а качеството на звука и картината са основните звена, които носят нужната емоция от филма, за това за нас са на първо място.

Тук първото място се дели от съпругът и детето ми. 😃
И двамата обожават да гледат филми, към момента, обаче, се гледат повече детски такива. А детето всеки път ми напомня колко по-хубав е “шареният телевизор на чичо”. 😃

# 344
Не само имаме опит с тв Philips, но и почти всичко останало вкъщи е на любимата ни марка. Перфектният Тв е този пред, който забравяш за реалността и се губиш в паралелна действителност. Всеки ден, от особено значение е перфектната картината и звука. Киноманът в семейството е мъжката част 😁

Общи условия

Активация на акаунт