Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 361
  • 401
  •   1
Отговори
# 375
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Перфектният телевизор трябва да е съобразен с големината на помещението, с безкомпромисни звук и картина. Нямам скорошен опит с модели на марката.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Гледаме много често филми и за нас е от изключително значение, затова и посочих по-горе звука и картината като задължително условие за перфектен телевизор.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?

Съпругът ми.

# 376
  • София
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?- Колкото повече, толкова повече Simple Smile По-добра картина, по голям размер, по-добър звук... Имам добър опит с Филипс, но вече ни е малък.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - Почти всяка вечер, а ако картината и звука са лоши... просто не си представям
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Няма "най-". Всички сме заедно

# 377
Въпрос 1: Перфектният телевизор,  трябва да е с много добра картина и звук, задължително трябва да е смарт. Нямам досегашен опит с Philips.

Въпрос 2: Гледаме телевизия всеки ден, много обичаме да гледаме филми,особено вечер.

Въпрос 3: Аз и детето, най-много гледаме филми.

Весело посрещане на Нова година!

# 378
Въпрос №1 - да работи бързо, да стои стабилно, да е с лесен за разбиране и ползване интерфейс и разбира се с хубава картина и звук. Имаме в момента телевизор Philips, но нямам идея какъв модел е Simple Smile
Въпрос №2 - Веднъж седмично гледаме филми, много е важно да имат хубава картина и звук, това е голяма част от удоволствието
Въпрос №3 - Може би децата Simple Smile

# 379
1 Перфектният за мен телевизор е с голям екран, кристален образ и отличен звук. Нямаме опит с моделите на Philips.
2 Ежедневно гледаме филми вкъщи и качеството на картината и звука за нас са от изключителна важност.
3 Най-големият киноман у дома е синът ми.

# 380
Нямам опит с телевизор Филипс,но съм доволна от други уреди които притежавам на тази марка.Най-важната характеристика  на телевизора за мен е звукът и картината.Да не се налага да купувам допълнителна уредба към телевизора.Дизайнът също е определящ .Най-големият филмов маниак у нас е моят съпруг,а синът ми използва телевизорът за геймърските си преживявания.

# 381
  • Пловдив
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Перфектният телевизор трябва да е съобразен с големината на стаята, да има наситени цветове, вграден кристален звук (да не е необходимо да се закупува отделно саунд система), лесно и разбираемо меню на български език.
Нямам опит с марката Филипс.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Преди да се роди детето, всяка вечер гледахме филми, сега се случва 1-2 пъти в седмицата и да важни са картината и звукът, даже много важни.

Аз съм киномана в къщи.

# 382
  • у нас
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? Перфектният телевизор е OLED/QLED голям екран, кристална картина, ярки милиони цветове, перфектен звук, смарт телевизор, Андроид. Бърз достъп до приложенията, гласови команди. Нямам опит с Philips.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Всекидневно, а в някои дни целодневно. Качеството на звук и картина е основното за добро филмово изживяване.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?  Всички сме

# 383

Трябва да е достатъчно голям, с  кристален звук и перфектна картина. Преди години сме имали телевизор Филипс,  останахме доволни.

Почти всяка вечер гледам филми вкъщи, така и предпочитам.

Аз Blush

# 384
  • София
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - голям и да може да се връзва към телефона. До сега не съм имала опит с телевизор Philips
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - всяка вечер
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?  - определено са децата

# 385

Очите да ми го обхващат от край до крак,  когато си седнал на дивана.  Да моят е Philips,

Всеки ден по няколко. картината и звука  МНОГО МНОГО важни .

АЗ И МАЙКА МИ Flowers Four Leaf Clover Blush Flowers Four Leaf Clover

# 386
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Огромен и разбира се Philips OLED с Ambilight

Имате ли опит с моделите на Philips?
Да, според мен са перфектни... не дразнят очите, а подсилват ефектите.

Всеки ден гледаме и е от изключителна важност качеството.

АЗ

# 387

Голям, бърз андроид и определено амбилайт. Имам лек допир с Модел на Philips по-стар модел и съм доволна.

Постоянно и картината и движението са от особенно значение за хубавото изживяване.

Мъжът ми, който гледа постоянно филми.
Късмет на всички и благодаря за възможността.

# 388
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? Перфектния телевизор е голям. Имаме вкъщи телевизор Philips.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Всеки ден, най - важна е картината и звука да е кристален.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Аз !

# 389
Перфектният телевизор трябва да е с голям екран и кристално ясна картина, така че зрителят да има усещането, че е участник в случващото се. (Звукът също не е за подценяване!)
Често гледаме филми заедно и затова качеството на звука и картината са много важни за нас!
Децата!

Общи условия

Активация на акаунт