Тази Коледа имате нужда само от The One! Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

• 19 361
  • 401
  •   1
Отговори
# 360
Това са 4К Ultra HD телевизорите на PHILIPS. Имал съм три телевизора на марката. Гледам филми, доста често и само от Интернет, затова имам специални изисквания към телевизорите. Трябва да бъдат с голяма резолюция, смарт, перфектен съраунд. Всичко, това го виждам PHILIPS Ambilight. Аз гледам най много филми в семейството.

# 361
  • Лясковец
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?- Кристална картина и звук,лесна работа с дистанционното и менюто.Нямам опит с марката.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?Често гледаме филми и е много важно картината и звукът да са перфектни,с две малки деца вечно залепени за тв. желателно е да притежаваш качествен продукт,но аз все още работя в тази посока.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?Аз и децата,има ли годин филм се залепяме аз и големия,ако не детското веднага идва на дневен ред,ако няма и детско,остава малка пролука за новини за таткото.

# 362
Перфектният телевизор е Филипс! От над 30 години само с тази марка са били телевизорите ни, като всичките 7 или 8, не ми се брои сега, и до момента си работят, но са складирани. От лятото сме с The One, но по-малкия и вече се оглеждаме за по-голям. Предходният ни беше с двустранен амбилайт и веднага направихме разликата с тристранния на The One.
Всички сме залепени за телевизора у дома.
Може би мъжът ми е най-големият киноман.

# 363
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Телевизорът трябва на първо място да е smart TV, за предпочитане Roku TV и да е 8К. Държа на перфектна карта и звук. Имала съм доста уреди Филипс, точно телевизор не съм.

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Всяка вечер. От първостепенно значение е качеството на картината и звука.

Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?
Съпругът ми.

# 364
  • In The Middle Of Nowhere
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?

Трябва да е голям за да е по-реалистично усещането при гледане. Имам стар модел тв на Филипс и много ми липсва изживяването с по-новите модели. Обмислям покупка, но много ще се радвам, ако спечеля!

Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?

Много често гледам филми и ми е важно разбира се качеството.

Аз съм!💁‍♀️

# 365
  • в голямото село
Всички телевизори в къщи са Филипс, макар и не последен модел,  така че имаме опит. Телевизорът трябва да е достатъчно голям, смарт и с достатъчно и достъпни функции.
Филми и сериали у нас се гледат ежедневно,  така ме качество на картина и звук са от първостепенно значение.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство
Май аз

# 366
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? За мен Филипс има уникална картина и звук. Помня още телевизора ни Филипс като бях дете.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? Гледаме често и за мен е от огромно значение.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? Мъжът ми

# 367
Голям екран, ярки цветове, кристален звук. Нямам опит с Philips.
Всяка вечер се гледа у дома по един филм. Затова е важно качеството на картината и звука.
Аз.

# 368
За мен трябва да има добър контраст и възможно най-реалистична картина. Все още нямам опит с телевизор Филипс.

Обичаме да се събираме и да гледаме семейни филми поне два пъти седмично. Изключително важно е за мен добрата картина и звук.

Мисля, че съм аз. Simple Smile

# 369
Перфектният телевизор за мен е този с големина на екрана, подходяща за помещението, в което е позициониран; с чиста картина и звук; с удобно и лесно за работа меню. До момента нямам опит с телевизори с марка Филипс.
Филми гледам няколко пъти седмично. Качеството на картината и звука е от изключително голямо значение за мен, за да гарантира максимално изживяването от филма.
Най-големият киноман в семейството съм аз!

# 370
Въпрос 1:
Перфектният телевизор трябва да е с ясни, но не твърде ярки цветове, реалистични и пресъздаващи. Звукът да е чист, но не режещ с острота. Нямаме досегашен опит с телевизори Philips.

Въпрос 2: Гледаме телевизия всеки ден, филми - уикендите.
Въпрос 3: Може да се каже, че аз седя най- много, когато намеря нещо интересно.
Желая Весели празници!

# 371
Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips? - Трябва да е голям, с добро качество на картината и звука. Към момента нямам опит с моделите на Филипс.
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука? - Всяка седмица, според зависи от свободното ми време. Качеството на картината и звука е най-важният критерий.
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство? - Съпругът ми.

# 372
  • Sofia, Bulgaria
Въпрос №1 - Перфектният телевизор за мен е лесен за навигиране интерфейс, ясна картина и превъзходен звук Нямам опит с моделите на Philips.
Въпрос №2 - Гледам филми винаги, когато имам свободно време, качеството на картината и звука са едни от най-важните за да въздейства филма.
Въпрос №3 - Аз съм най-големият киноман в семейството.

# 373
Перфектният телевизор трябва да е с голям екран, смарт, с реалистични цветове на картината и чист звук. Засега нямам опит с моделите на Philips.

Всяка вечер гледаме филми у дома, а качеството на картината и звука са от изключително значение.

Аз.

# 374
- Трябва да има добра операционна система, с голям екран, чисти картина и звук. Сегашният ни телевизор е на Philips.

- Гледаме почти всеки ден филми и сериали. Качеството на картината и звука е изключително важно.

- Годеникът ми.

Общи условия

Активация на акаунт