💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 584
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 150

Алекса сам си го признава, то повече дискусии са излишни...

Алекса не го казва за първи път това Simple Smile
Това е една от причините да го харесвам Heart Exl
Харесва ми да е на корицата, победител е Simple Smile

# 151
Моля,моля и аз де си кажа петимата полуфинаристи на корицата моля и благодаря!

# 152
Мъдрости от Звезделина 🙄🙄🙄

Скрит текст:

Незнам защо забога пише, а просто не си слага дезодоранти и да мълчи. 😂

# 153
  • София
Мъдрости от Звезделина 🙄🙄🙄

Скрит текст:

Незнам защо забога пише, а просто не си слага дезодоранти и да мълчи. 😂
Забога, явно да използваш дезодорант и парфюм, значи имаш висока хигиена... 🤦‍♀️

# 154
  • София
Аз нямам проблем с корицата, всъщност толкова много победители в риалити формати е имало, които не просто са ми безразлични, а и антипатични, че се научих да преживявам резултата още във финалния епизод. Smile И дори ми прави лошо впечатление, когато участници продължават да показват, че "не са го преживели" или да публикуват сублиминални съобщения, от които си личи, че им е криво. През 2007 г. може и да ми е харесало, когато всички бивши участници от VIP Brother 2, с изключение на Венета Райкова и Тихомир, напуснаха студиото при обявяването на победата на съпругата на Здравко, но днес, Instagram истории по темата половин година по-късно, ми се струват меко казано "детински", не целя да обидя феновете на Генчо, Филип и Аспарух, но само от тях забелязвам "публично" злорадстване, що се отнася до хейта, които генерира предаването (и не, нямам предвид положителните реакции, които те предизвикват, всеки има право да се радва на тях, а именно хейта и недоволството). Това с абсюлютно нищо не променя крайния резултат и по-скоро е загуба на време и емоции от тяхна страна.

---
Снимка на Звезделина преди 10 години, публикувана от нея:
Скрит текст:

Мани:
Скрит текст:

Мирослава:
Скрит текст:

От студиото на "Годподари на ефира":
Скрит текст:

Алекса и Елица:
Скрит текст:

# 155

Заболя ме от тези снимки 😂😂

# 156
  • Другата България
Може ли пример на “публичното злорадстване на Генчо, Филип и ПуХ“ така и не разбрах за какво.
Че нямам време да ги следа всички в мрежата.

# 157
Да се запиша и аз по никое време. Първо искам да благодаря, че този сезон темите бяха невероятни. И като оформление и като информация. Анкетите ми бяха супер интересни. Благодаря и на всички, които споделяха и споделят допълнителни снимки и инфо. Продължавам да ви чета с интерес. Понякога между сезоните човек научава много интересни истории и истини за изминалия сезон. А и започват да се подхвърлят спойлери за новия😄.

# 158
Публично злорадстване от Филип? Интересно такова нещо аз не съм видял. Дори и от Генчо и Аспарух.

# 159
Мисля, че се имаше предвид, че феновете злорадстват, не участниците.

# 160
  • Другата България
Мисля, че се имаше предвид, че феновете злорадстват, не участниците.
Напротив, за ИГ ставаше въпрос и сторита там, поне аз така разбрах. На конкретните участници.
Затова и ми стана интересно, тъй като аз не следя всички, а когато погледна все пак, такова нещо не съм видяла.
Както се оказва, не само аз.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:09 от Merri_An

# 161
  • SF
Аз съм си ОК с корицата. Момчето си спечели победата с много битки. Изгледах му и подкаста с Неделчо и Туджаров. Съвсем заслужена победа!
На петима не им се гледала тази корица. Ами да не я гледат. Аз пък на такива украшения не обръщам никакво внимание.
Темата е със затихващи функции.
Нов сезон, нови тръпки, нова тема... Simple Smile Ще се радвам да се срещнем с някои от вас.

# 162
Аз искам и Гогчо на корицата пък. Викито може да ни я спестиш.

И като казах Гого. Ей този наистина е не човек. Показва в ИГ как си калява тялото и издръжливостта като седи в 3 градусова вода.
Освен това Гогчо, Фифчо, Неделчо и Туджаров кроят нещо или мислят нещо заедно. Така, че с нетърпение ще чакам тяхното видио.
След последното им събиране май всеки се е пръснал и много малко хора се събират заедно.

# 163
  • SF
Те няма как да се мъкнат вечно 30 човека в пакет. Един живее в Харманли, други в Лондон. Гого се кротна тук Simple Smile иначе трябваше да е в  Саудитска Арабия... И те като нашата тема - партита със затихващи функции.
Някои ще останат приятели "завинаги", други скоро ще се отегчат. На Фейгин й предстоят стартове и трябва да стяга кънките.

# 164
Аз си ги слядя част от тях в ИГ и развитие имат Гого, Фифо, Мишето, Зори, Мира и Виктория. Другите са изпаднали нейде си. Георги и Фейгин са ми безлични като личности и скоро ще бъдат забравени

Общи условия

Активация на акаунт