💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 171 868
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 155
  • SF
Аз пък ви казвам, че нито една продукция няма за цел да създаде нещо нагласено, предначертано, предопределено и негледаемо. Толкова са скъпи тези продукции, че "ей сега си избирам един сърбин и си го правя победител", е последното нещо, което се върти в плановете им. Всеки продуцент или редактор може да даде 100 хиляди на когото си поиска, без да му се налага да виси по плажовете и да плаща хиляди заплати по хиляди левове, за да оправдае този подарък. Участниците правят играта. Не виждам с какво пък Алекса не е заслужил.
Някои хора са запомнили Елица Янкова с това, че й е било мъчно за  приятеля й и е плакала, други са я запомнили с бронзовия медал в Рио и как скочи в прегръдките на треньора си. И са се радвали заедно с нея. Различните очи различно виждат и различните глави различно помнят.
Но аз ви разбирам за Алекса. По подобен начин не понасям вашия всеобщ любимец - най-неприятния участник за всички сезони - Юлиян Слипа. Simple Smile И Ваня не ме е впечатлила с нищо повече от доста други девойки, минали през Игри на волята. Фейгин беше много по-изненадващ и запомнящ се образ. Всички, цялата продукция имаха други планове за нея и беше развъртян съвсем друг сценарий, но не се осъществи. Дори и лав сторито с Жоро не пое по планувания от продукцията ход със предначертания изход. Така че продукцията, продуцентите и редакторите не винаги имат думата.

# 1 156
Аз пък не разбирам драмата тук, за мен не е заслужил, за някои от вас е. Ок, всеки от своята камбанария, само споделих какво мисля, нали може?Ще гледаме да видим, кой, какво и този сезон, дано да се радваме на истинско зрелище, готини битки и двубои , и не на последно място добре подготвени участници, без значение роднинските им връзки.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 21:42 от Анонимен

# 1 157
  • SF
Не я разбираш, защото няма драма. И ние, като тебе, споделяме мнения. Не влагай драма в четенето.

# 1 158
  • Другата България
Аз лично не помня закани, че няма да се гледа заради това, че Гого не  е победил.
Той дори не стигна финал. Повечето хора се ядосваха заради Фифо, не заради Гого, именно защото Алекса не беше по-добър от Филип. Всеки си има предпочитания, но не мисля, че е редно да представяме личните си такива като предпочитания на мнозинството.

# 1 159
... дано да се радваме на истинско зрелище, готини битки и двубои , и не на последно място добре подготвени участници, без значение роднинските им връзки.
Бих добавила и по-малко битки "ала Тупарев", като пъзел "ала Валентин", кукички "ала Поли", трасе за финала "ала Алексата" и т.н.
Макар че... отдавна гледам на ИВ като на ШООЛ, тъй че... каквото - такова. 🤪

# 1 160
  • SF
Аз лично не помня закани, че няма да се гледа заради това, че Гого не  е победил.
Той дори не стигна финал. Повечето хора се ядосваха заради Фифо, не заради Гого, именно защото Алекса не беше по-добър от Филип. Всеки си има предпочитания, но не мисля, че е редно да представяме личните си такива като предпочитания на мнозинството.

Е, кой го прави това?? Всеки пише "аз, аз, аз, според мене, на мене, аз..."
Не помни и аз някой да е писал, че няма да гледа заради това, че Гого не е победил.
Че няма да гледат писаха много хора, доста преди да разберат, че Гого не е на финал. По средата на сезона се присещат, че вече няма да го гледат. Не само в тази тема и не само за това предаване. И Фермата вече нямало да се гледа, защото била простотия, и Биг Брадър, и Ергенът, и Един за друг, и кое ли още не е нагласено и няма да се гледа.
А пък се гледа.
И се чака с нетърпение.
Не е лично предпочитание и не приобщавам други към него. Просто наблюдения в темата.

Има ли поне един в тази тема, който няма да гледа?

Мене лично, ако ме питаш, ама лично мене, не всички обобщено, предпочитам по-малко хора да гледат и да пишат, че големи каши стават и всеки интерпретира, както може и колкото може.
Сега пък заради Гого нямало да гледат. Пука му на Гого.

# 1 161
Не я разбираш, защото няма драма. И ние, като тебе, споделяме мнения. Не влагай драма в четенето.

Много се радвам, благодаря за информацията! Хубава вечер!🙂

# 1 162
  • Бургас
Ааааа! Гледам си ги аз - и Игри на волята, и Фермата,и Биг Брадър.  Само за Ергенът не можах да се прежаля. Ясно ми е, че продукцията може да дава игри, съобразени със силните страни на определен участник, но и аз си ги гледам като ШООЛ,както е казала Bilyana14. ММ се пали и "благославя" като е зад волана, а аз - като съм пред екрана. Емоции да има!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 01:21 от pafal

# 1 163
И аз съм на мнение, че Алекса не заслужаваше да бъде победител и беше побутнат от продукцията заради сълзливия сюжет с пандичката. Ако ме питате той дори не трябваше да се класира от резервите, тъй като Гайтанов беше по-добър. Ама нали пустия сценарии...

# 1 164
Алекса не ми беше любимец,но защо пък да не е заслужил?
Солиден играч, много спечелени битки.Вярно,че не беше от най-приятните като държание и Елица му осигури коалиция,с която да бута напред,но без успехи в битките,нямаше да стигне финал,че и да го спечели.

Зори си е глуповата наистина. Гледах я в Черешката,добро меню,но си беше наизустила репликите, иначе повече щеше да се изложи:)

# 1 165
Ама и нас си ни бива по интелигентните постове, оценки и изказвания! Представете си, че постовете ви са част от изказванията на участниците и са изречени в ефир от тях. Ще ги оцените ли като остроумни?

Не винаги Simple Smile
Ама то няма такъв човек дето всичко да му е остроумия. Ако има ще омръзне.
Wine Glass

# 1 166
  • SF
Алекса не ми беше любимец,но защо пък да не е заслужил?
Солиден играч, много спечелени битки.Вярно,че не беше от най-приятните като държание и Елица му осигури коалиция,с която да бута напред,но без успехи в битките,нямаше да стигне финал,че и да го спечели.

Той успя да си направи коалиция и в Синьото племе и даже да бъде техен лидер. Елица я нямаше там и не познаваше тези хора.
"Плачливите истории" с нищо не са вдигнали рейтинга и приключиха след трети епизод. В момента, в който Алекса и Елица се събраха в едно племе, дадоха такава игра, че Елица да си тръгне. Отпратиха я. Да, той наследи нейната коалиция, но това се дължи на поведението на Мира, Вики и Зори, която избра него пред приятеля си Жоро. Елица можеше да му остави коалиция, която след 2 дни да я няма.
Не разбирам защо заради плачливите истории от първите епизоди, ще му дават награда от 100 бона в последните.
Това не е логиката на продукцията и не това е причината, заради която Алекса е победител.

Историите с връзките между играчите се възприемат добре от публиката и в този сезон ще има повече такива. Дали ще плачат един за друг или ще се прецакват, предстои да видим. Simple Smile

# 1 167
  • София
Все още мисля, че Зори обърна играта у червеното племе. В началото за малко да се закачи за Генчо и Пух, но някои неща я отдръпнаха. После мъжете си бяха на солиден обстрел.
Жорката беше на истински сървайвър и спечели важни битки в полуживо състояние.

# 1 168
  • SF
Ето затова много го харесах.
В началото не му обръщах голямо внимание, но от един момент нататък даже го възкачих до Гого в личната си класация. Много симпатичен участник!
Цяло лято бяха с Фейгин в Щатите. Тя тренира при Иван Динев.

# 1 169
Здравейте,
следващото написано не е съвсем по темата, но засяга съдържанието , което създаваме тук и заради това си позволявам да го поставя на обсъждане, защото засяга удоволствието ми от предаването и шанса тук в свободна форма да обсъждам вълненията си с други фенове. Ако се прецени, че е срещу правилата- моля админ да го махне.
Скрит текст:
Питам се, ако някой тук пише непрекъснато, като човек, който има ненормирано работно време, пише покровителствено, с тон на човек, който има вътрешна информация, който адвокатства на продукцията и ни разяснява "тънкости" на подбора и сценария, който от време навреме ни набива канчетата за спойлери, а вероятно заради вече "спечелена слава" от миналата година премина към друг ник и аватар - дали се въвличам в забавление или не съм част от обслужването на нечии интереси за поддържане на хайп и шум в социалните медии. Не искам да съм пълнеж и аргумент за рекламодатели по такъв начин. Харесвам предаването. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт