Отговори
# 90
На мен като ми сложиха епидуралната спрях да усещам всякаква болка. Кофтито беше като ме пусна, а още не беше време за раждане Grinning Но по-скоро при мен болката беше от високата доза окситоцин.
И да се панираш...избор нямаш Joy Слушаш и правиш каквото ти казват и това е. Ако се заклещи бебето- ще го дръпнат с вакуум. Ако нещо преди това не е ок- ще те срежат. Бебето ще се роди по един или друг начин, така че споко.

# 91
  • София
На мен като ми сложиха епидуралната спрях да усещам всякаква болка. Кофтито беше като ме пусна, а още не беше време за раждане Grinning Но по-скоро при мен болката беше от високата доза окситоцин.
И да се панираш...избор нямаш Joy Слушаш и правиш каквото ти казват и това е. Ако се заклещи бебето- ще го дръпнат с вакуум. Ако нещо преди това не е ок- ще те срежат. Бебето ще се роди по един или друг начин, така че споко.

Хаха, да, права си, все някак ще излезе. Ама дано да бъде така добър да се плъзне по пързалката Grinning и да си излезе без проблеми Laughing

# 92
Аз родих баткото естествено без упойка а той се оказа 4 кг 150 гр ,няма да си кривя душата и да казвам че не ми беше трудно и че не болеше, но слушах и изпълнявах каквото ми казваха и с малко помощ всичко мина нормално.Сега с малката съм в дилема дали пак да съм нормално или да предпочета секцио,защото едно че тя също върви малко по-едричка (според лекарите) и друго, че ще ми се наложи да пътувам от Свиленград до Стара загора и много ме е шубе при второ раждане дали ще стигна до болницата на време и то в зимен месец и при не ясни условия на пътищата.

# 93
Хелоу, мамита да ви питам, вие слагате ли бебешки омекотител на дрешките или само бебешки прах?

# 94
Момичета,помагайте. Търся личен лекар за мъжа ми и малкия като се роди в района на Левски,Чайка и Бриз във Варна. С педиатър се разбрах,но личен лекар мн трудно. Отчаяна съм Sob

# 95
  • Варна
Здравей! Мога да препоръчам тази практика https://ihtusremedium.com/
Цялото семейство сме при тях. Часовете се спазват, дават се направления. Работят по друга система,но пък няма опашки и ние лично никога не сме чакали, а ходим през две седмици.
Преди да се запишем имахме лична среща.
Изключително съм доволна от отношението им към детето ми и към нас.

Момичета,помагайте. Търся личен лекар за мъжа ми и малкия като се роди в района на Левски,Чайка и Бриз във Варна. С педиатър се разбрах,но личен лекар мн трудно. Отчаяна съм Sob

# 96
Хелоу, мамита да ви питам, вие слагате ли бебешки омекотител на дрешките или само бебешки прах?
Аз не слагам. Пера с Тео бебе. Казват, че техния омекотител бил ок, но....не слагам Grinning

# 97
Не ползвам омекотител за бебешките неща. Каката ми е на 4 и за нейното пране все още не ползвам.

# 98
С какъв прах за пране мислите да перете дрехите на бебето ?

# 99
Остана ми да купим дрешки за изписването.
Вие какво ще подготвите? Разглеждам космонавти, но не знам със сигурност  дали да купувам, чудя се.

# 100
  • София
С какъв прах за пране мислите да перете дрехите на бебето ?

Аз си харесах Тео бебе, лилавата бутилка. Тъй като ми мирише най- леко и приятно, откакто забременях ми ставаше зле от прахове и омекотители и сега съм доста предпазлива с миризмите...просто не ми понасят, ако имате идеи за леко миришещи бебешки препарати - споделете. Animal Bear

# 101
Остана ми да купим дрешки за изписването.
Вие какво ще подготвите? Разглеждам космонавти, но не знам със сигурност  дали да купувам, чудя се.
Ние космонавт взехме от пепко, не знам дали изобщо ще се ползва и реших да не залагам на по-скъп. Иначе аз бях харесала една рокля-боди от хм, но одеялото, което взех за изписването ми се вижда тънко и май ще и взема плетен гащеризон и отдолу с ромпър, нещо такова.

# 102
За пран на бебешките ползвам и с каката, и сега Само максима гел. Супер доволна съм и ароматът е много лек и деликатен

# 103
Уау! Колко много сте изписали, много е приятно така! :*

Аз не съм се включвала последните дни, защото привървам работа и е лудница... Безкрайни ангажименти.

Относно Коледното парти - аз ще отида. Не знам дали съм критерий, но реално се чувствам добре и си позволявам (например наскоро празнувахме и рождения ден на мъжа ми), вече след Нова Година може и да преустановя, но ако се чувства добре една жена - не виждам нищо лошо.

Относно кг - аз съм качила около 7 и нещо засега. Но отскоро започва доста да тежи коремът, малкият върви големичък.

За изпускането на урина - аз нямам този проблем, но и аз гласувам с две ръце ЗА упражененията на Кегел. Аз не ги правя много често (понякога 2-3 пъти седмично), но мисля, че имат ефект.

Момичета, вие водите ли си дневник на бременността? Аз уж започнах, писах два пъти и спрях Grinning Та реално не.. И се чудя дали след време ще ми липсва това..

# 104
Здравейте, някой от София да е избрал да ражда в Токуда, като мен? Утре съм на преглед там и ми предстои да ми обяснят за цените (не се ориентирах за крайната сума) за раждане, та ако някой има и други въпроси, мога да ги задам.
За прането на бебето купих това от Лили, имаше много хубаво намаление. Омекотител за дрешките на бебчо няма да ползвам.

Иначе омекотител за нашето пране, с много мек/лек аромат ползвам този, също от Лили струва около 8 лева, но беше намален на 5-6 лева. Много ми харесва, че е с натурални съставки.

С плетенето на одеялцето съм почти на финала. Като го завърша ще го покажа.

За изписването избрахме и купихме ето този комплект:
https://doniceta.com/product/125118/komplekt-za-izpisvane-ot-9-c … he-s-mecheta.html

Общи условия

Активация на акаунт