Промоции на книги- тема 16

• 47 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Аз имах предвид при различни цени.
А дали може еднакви книги да поръчаш от промоцията?
И все пак бих пробвала да се възползвам от ценовата им защита, ако съм поръчала 4 и те след това са влезли в промоция...

# 481
А, дописах в предния пост и за това как се получи по-малкия процент, това е защото дават отстъпка с цената на най-евтината книга. Ако са 12,13,14 и 15 лв например, остъпката ще е 12 лв.
В моя случай ценовата защита няма да важи, че съм поръчала само 2 книги от кампанията и освен това те дават отстъпка в кошницата, а не на самия сайт като нова, намалена цена на книгата.

# 482
  • Бургас
Аз имах предвид при различни цени.

Чисто математически:
Цената на най-евтината книга я делиш на сумата от всички 4 книги и умножаваш по 100. Това е процента отстъпка, който получаваш.
Ако имаш книги от 12, 13, 14 и 15лв, то
12 делено на 54 по 100 е около 22%.

# 483
Вижте дали вече не са включили някои от валентинските оферти на Озон в 4 за 3- имам сред наблюдаваните една такава (книга на Мария Пеева).

# 484
  • Разпиляна във въображението
Включени са, поне тези, които следя. Поръчах част от книгите, другите за последваща промоция. Благодаря на stasha_s за поста й вчера Simple Smile

# 485
Не съм поръчала и се чудя дали си заслужава сега - никоя набелязаните книги в момента не са ми толкова необходими, евентуално още някои детски бих взела (като книгата на Мая Дългъчева не влиза в тези оферти така или иначе), а при някоя нова оферта-  като ми излизат сега около 20% отстъпка, не виждам причина да вземам сега 4 книги ….🤔

# 486
Мисля, че имаше условие за промоцията, че само по 1бр от книга може да се поръча. Да не вземете случайно да си поръчате 4 еднакви и да си докарате отстъпка от 25%.

# 487
Да, не може да се дублира продукт.
Аз не че ще поръчвам нещо, но чета условията 😂

# 488
  • Варна
Аз направих първата си поръчка за тази година. За медал съм, че толкова издържах. Grin
Поръчах : " Вода за цветята", " Карай плуга си през костите на мъртвите", " Клуб петък вечер " и " Илгет".

# 489
Само от Кибеа се възползвах - 38 % от книжарницата им на Хан Крум. Въздържателствам успешно Wink

# 490
  • Mostly in my mind
И аз. От почти два месеца не съм купувала книга.

# 491
Аз направих първата си поръчка за тази година. За медал съм, че толкова издържах. Grin
Поръчах : " Вода за цветята", " Карай плуга си през костите на мъртвите", " Клуб петък вечер " и " Илгет".
Топ селекция, само "Петък вечер" не съм чела, но е от заглавията, които съм заглеждала, така че ще следя за коментар в съседната тема.

# 492
Коя е съседната тема? Може ли линк, ако е за мнения/отзиви за книги?

# 493
  • Разпиляна във въображението
Супер! Поръчката ми от ОЗОН ме чака Simple Smile

# 494
  • Варна
Скрит текст:
Топ селекция, само "Петък вечер" не съм чела, но е от заглавията, които съм заглеждала, така че ще следя за коментар в съседната тема.

Благодаря, Райна. " Петък вечер" от доста време я заглеждах, като я прочета ще дам отзив. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт