Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 975
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
При доктор Матева бяхме. Тя направи и почистване, което ужасно много я боля и направо цялото лице й беше в кръв. Възстановяването беше доста дълго. Каза, че 20 дни след почистването кожата ще се изчисти, но не се случи така. Сега не иска и да чуе за такова почисване. Затова търся друг вариант. Питахме в Инканто до Военна болница, но още не сме ходили на техния дерматолог да го обсъдим. Там имат такъв лазер.
Синът ми ходи при обикновена козметичка на мануално почистване от една година и сега лицето му е много чисто. Но това вече не е опция при нея. Категорично отказва.

# 166
А някой пробвал ли е да отреже всички млечни? Аз ги спрах, заедно с доматите и яйцата, вече много рядко ми излиза по някоя пъка и бързо се прибира.

# 167
А някой пробвал ли е да отреже всички млечни? Аз ги спрах, заедно с доматите и яйцата, вече много рядко ми излиза по някоя пъка и бързо се прибира.

Да, прясното мляко заради хормоните.
Заменили сме го с кокосово, бадемово и оризово мляко.

# 168
Аз спрях прясно, кисело, сирена, кашкавали и сметани. Изобщо всичко от мляко. При мен например от прясното нищо не виждах да избива, но ако хапнех кашкавал, веднага киста подкожна.

# 169
  • Пловдив
А киселото мляко пречи ли?

Elitta, ама как сте позволили на тая "докторка" така да действа? Нормално е детето да не иска...това е зверство, а и белези могат да останат. Сега никой не препоръчва стискане. Правят го единствено ония от старата генерация.

# 170
Момичета, от кои ФДТ-ни сте доволни? До сега ползвах такива, насочени точно към проблемна, мазна кожа и всичко беше наред. Но откакто ползвам третиноин, кожата леко се позасуши и ФДТ-ните вече не стоят така добре, т.е. явно си има значение...та сега търся препоръка за фдт, който е по-хидратиращ и същевременно пак си е подходящ за проблемни кожи, с добра покривност и трайност. Blush
Иначе съм много доволна от BHA на Cosrx, виждам видимо намаляване на черните точки. Струва си цената, изключително икономичен е.

# 171
  • Пловдив
А киселото мляко пречи ли?

Elitta, ама как сте позволили на тая "докторка" така да действа? Нормално е детето да не иска...това е зверство, а и белези могат да останат. Сега никой не препоръчва стискане. Правят го единствено ония от старата генерация.

Много ме е яд, че позволих. Но четох добри отзиви за тази лекарка, че се доверих. Прекъснах процеса, но вече беше минала през повечето лице.

# 172
VIP, не съм запозната с третиноин, но може би трябва да добавите още ходратация към рутината, защото грижата за кожата е много важна за да изглежда и грима добре.
Най-добре да си вземете тестери за да пробвате кой ще ви пасне, аз съм доволна от Loreal fresh wear 32h. Има средно покритие и много приятен сатенен завършек, не ми е запушвал пори и правил проблеми, но не мога да бъда полезна с друго, защото аз съм с мазна и проблемна кожа и най-добре се разбирам с Double wear и Radiant natural fix all day matte.

# 173
Mystic woman, аз го спрях.Може на повечето хора, акнето и пъпките да нямат нищо общо с млечните продукти. Но понеже и аз се лутах дълго време, реших и да пробвам това. И до като не махнах всичко млечно резултат не видях. И то след месец. Но си трябва дисциплина.

# 174
  • Бургас
Моят младеж избягва и захар, и млечни, но акнето не изчезва

# 175
  • Пловдив
Mystic woman, аз го спрях.Може на повечето хора, акнето и пъпките да нямат нищо общо с млечните продукти. Но понеже и аз се лутах дълго време, реших и да пробвам това. И до като не махнах всичко млечно резултат не видях. И то след месец. Но си трябва дисциплина.
да де, ама това значи да не ги ядеш до живот...или айде дълго-дълго време. Знам, че цената си струва, но ...
И при моя не мисля, че е от храна.

# 176
При доктор Матева бяхме. Тя направи и почистване, което ужасно много я боля и направо цялото лице й беше в кръв. Възстановяването беше доста дълго. Каза, че 20 дни след почистването кожата ще се изчисти, но не се случи така. Сега не иска и да чуе за такова почисване. Затова търся друг вариант. Питахме в Инканто до Военна болница, но още не сме ходили на техния дерматолог да го обсъдим. Там имат такъв лазер.
Синът ми ходи при обикновена козметичка на мануално почистване от една година и сега лицето му е много чисто. Но това вече не е опция при нея. Категорично отказва.
Точно и при мен беше така.. Др Матева ме извика на почистване, просто да не кажа каква болка преживях, цялото ми лице беше в кръв и сълзи, а майка ми не можеше да гледа даже. Вярно лицето ми беше чисто след това може би месец, два, но грубия и подход беше просто ужас, такова почистване без пара, без кремове без нищо, просто абсурд, то тя дерматолог ли е или козметик не знам..

# 177
  • Пловдив
Не бих си причинила такава мъка, па камоли на детето...при все методи на пазара Confused

# 178
Не бих си причинила такава мъка, па камоли на детето...при все методи на пазара Confused
Ами да, аз ако знаех, че ще преживея такова нещо нямаше да се съглася, нито пък майка ми, но тогава бях на 17г. и просто други варианти не виждах, особено за моето акне, и до ден днешен не съм намерила алнтернатива за гадните затворени комедони, понякога дори сама ги изстисквам защото иначе се възпаляват и стават на подкожни болезнени пъпки, на козметик също съм ходила, чисти се лицето и след има няма 2 седмици пак ми се пълни цялото лице..изход няма просто

# 179
  • Пловдив
Да, точно така беше - без да напари лицето, без никаква подготовка, напрово с иглата я бодеше и стискаше. За пръв път виждам почистване на лицето без да се отворят порите. Накрая я намаза с гликолова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт