Против акне/пъпки по лицето 14

• 60 925
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
пилинга не се ли прави при чисто лице?- в смисъл,без активно акне?
чела съм,че е повече против петна/белези

аз си мисля да купувам уред за дермоабразио, заради едни белези от циреи по краката

# 256
  • Пловдив
пилинга не се ли прави при чисто лице?- в смисъл,без активно акне?
чела съм,че е повече против петна/белези

аз си мисля да купувам уред за дермоабразио, заради едни белези от циреи по краката

Специално този пилинг се прави и на активно акне. И е без ограничение в сезона.

# 257
Водих дъщеря ми на пилинг biorepeelcl3 миналия петък. Ще направим 4 процедури, които се правят през 2 седмици. Като направим всички, ще напиша дали е помогнало при нас. Като цяло има доста добри отзиви от този пилинг.
За сега има съвсем леко белене, по-скоро като малки люспички, които не пречат да си ходи на училище. Не се забелязват.
Каква е цената на този Пилинг?

# 258
  • Пловдив
Водих дъщеря ми на пилинг biorepeelcl3 миналия петък. Ще направим 4 процедури, които се правят през 2 седмици. Като направим всички, ще напиша дали е помогнало при нас. Като цяло има доста добри отзиви от този пилинг.
За сега има съвсем леко белене, по-скоро като малки люспички, които не пречат да си ходи на училище. Не се забелязват.
Каква е цената на този Пилинг?

Ние плащаме 130 лв.на процедура.

# 259
Здравейте,  в кой град правите тази процедура и на кое място ?

# 260
Според мен, всякакви такива процедури са подходящи за белези и следи от акне, което  вече е утихнало,  няма да има никаква файда върху активно акне, особено ако проблема идва от вътре, казвам го от личен опит понеже съм дала много пари на вятъра, особено тези пилинги, карбонов пилинг, гори най горния слой на кожата и докато се обели отдолу страшно много се запушват порите, а гнойните пъпки направо стават на петна. Единствената процедура за акне, която препоръчвам е почистване на лице, но трябва да е наистина от специалист иначе ще стане по зле..
Аз съм с тежко хормонално акне от години, най-накрая след хиляди неща реших да пробвам акнелиз 0.025 от другия месец, моля който е пробвал с третиноидите да сподели мнение.

# 261
  • Пловдив
От Турция ли го взехте?

# 262
Аз не видях кой знае каква ползва върху акнето, само където ми се увеличи мъхът по лицето..

# 263
# 264
Аз не видях кой знае каква ползва върху акнето, само където ми се увеличи мъхът по лицето..
Ужас. И аз чакам първи крем с трети. Това за косми/мъх сигурно ли е?

# 265
Ужас. И аз чакам първи крем с трети. Това за косми/мъх сигурно ли е?
aз чета само добри отзиви, това с мъха наистина съм го чувала, но  не знам..А иначе хиляди жени по света са много доволни

# 266
  • Пловдив
Здравейте,  в кой град правите тази процедура и на кое място ?

Ние правим процедурата в Пловдив.
Относно това дали ще премахне акнето, не знам дали ще го премахне, но при дъщеря ми кожата е много бяла и всяка пъпка оставя петно за много дълго време. Аз най-вече за това искам да помогне. Да се махат старите петна от пъпки, които и стоят по 6 месеца и дори да има две активни пъпки в момента, изглежда все едно цялото лице и е в пъпки.

# 267
  • Пловдив
В коя клиника ходите? Колко процедури казват, че трянва да се направят?
Ние преди главно лазер правехме и пак няма кой знае какъв ефект...

# 268
  • Пловдив
В коя клиника ходите? Колко процедури казват, че трянва да се направят?
Ние преди главно лазер правехме и пак няма кой знае какъв ефект...

Ходихме при козметичката на сина ми, той ходи на почистване при нея и е станало въпрос за процедурата. Тя му е предложила да му направи, защото и той има проблеми с кожата, макар и не чак колкото нея. И така отидоха и двамата. В квартал Тракия е. Не знам точно къде, някъде около 143 блок е. Ще направим 3 или 4 процедури да видим дали ще има ефект. Правят между 4 и 6 в зависимост от състоянието на кожата.
Иначе гледах в N studio, на ул. Средец се намира и ако тя не беше предложила щях да я водя там. Но в Тракия ми е много по-лесно заради локацията. В N studio  една процедура е 130 лв., имат и 10% отстъпка за 4 процедури. Там препоръчват почистване преди процедурата и след няколко дни пилинга. Но дъщеря ми категорично отказа след едно почистване от дерматолог, беше много болезнено и бавно възстановяване. Така че, направо направихме пилинга.

# 269
  • Пловдив
Дано има ефект!

Общи условия

Активация на акаунт