Женен ли е - лъже

• 23 946
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
А принципно, като свободна жена без деца, би трябвало да те бърка, че има деца. Ти чужди деца ли искаш да гледаш или свои?

# 286
Абе той няма да се развежда въобще, вие я питате дали иска да му гледа детето. Щото пък като се разведе, майката ще му подари 4-годишното. Ама много интересно как той внезапно забрави за плановете за развод като разбра, че няма да стане работата тук.

# 287
Ама много интересно как той внезапно забрави за плановете за развод като разбра, че няма да стане работата тук.
Нали? Дано авторката си вземе съответната поука.

# 288
Човекът пробва. Тук не е станало, другаде ще се получи, все някъде.

# 289
Дотук нищо необичайно в историята.

# 290
Наистина историята е доста клиширана, но е добър опит за авторката. Докато не случи да се занимава с женен сваляч от първо лице, няма как да повярва колко клиширано говорят и действат всички, като по калъп.

# 291
Не се подиграват изобщо, просто съм се нагледала на достатъчно житейски ситуации, имам и доста житейски опит...

Точно си е подигравателно. Или сте на 200% убедени, че вие и ваши близки никога няма да изпаднете в подобна ситуация? Някак си не подхожда на човек с опит според мен. Точно опитът ни учи да не се учудваме, възмущаваме и да не съдим категорично.

# 292
Ако не се бъркам Прекрасная Василиса в друга тема беше споменала, че е имала женени любовници и изобщо не съжаляваше за това, та не виждам място за подигравка.

Ако се бъркам ще ме извините.

# 293
И за мен като по-млада да имам отношения с женен мъж ми беше твърдо не, но вече за много неща в живота не съм чак толкова категорична. Човек никога не знае какво ще му се случи утре и как ще го изживее.

# 294
По тоя въпрос винаги съм била принципна.
А моите предложения бяха и доста добре кариерно и финансово подплатени, но твърдо Не. Това, като бях момиче.
Няма как да се поставя втора цигулка
Сега вече от гледна точка на дългогодишно омъжена е друго.
Някак си везните са изравнени.

# 295
Може да ти се случи болест, нещастен случай, природно бедствие, но нещо, което е свързано с личния ти избор и свободната ти воля, не се случва, ти си го правиш.
Да, може да се влюбиш без да искаш, да изпреваря репликите, но дали ще се пребориш с увлечението си, или ще се оставиш на животинското да надделее, е лично твой избор и резултат на собствените ти действия.

# 296

Да, може да се влюбиш без да искаш, да изпреваря репликите, но дали ще се пребориш с увлечението си, или ще се оставиш на животинското да надделее, е лично твой избор и резултат на собствените ти действия.
Така е. Човек може да контролира действията си. Мисълта ми беше по-скоро за това да се заричаш предварително, че никога не би направил определено нещо. Не можеш да си сигурен как ще реагираш, ако наистина ти се случи. Теорията не е като практиката, това мисля, че всички го знаем.

# 297
Да си мома на 29 и да вярваш на елементарни манипулации не е добре. Женен мъж с малко дете пък хептен за нищо не ти трябва.
Аз изповядвам два морални принципа:
1. Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
2. Мога да споделя всяка моя постъпка с родителите и детето си.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 20:34 от Dincho

# 298
Да си мома на 29 и да вярваш на елементарни манипулации не е добре.
Тя, мисля, уточни още в началото, че няма много опит с мъжете въпреки възрастта си.

# 299

Аз изповядвам два морални принципа:
1. Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
2. Мога да споделя всяка моя постъпка с родителите и детето си.

Ха! Какво съвпадение! За себе си бих казала - придържам се към тези основни линии.
Ето, обаче, с теб имаме съвсем различни гледни точки по някои въпроси, свързани с избора за смяна на партньора и отношението към децата.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт