Женен ли е - лъже

• 23 924
  • 691
  •   1
Отговори
# 330
  • Paris, France
Просто при вас жените съществува тая необяснима и нелогична конкуренция на подсъзнателно ниво помежду ви, вместо просто да насочите вниманието си към свободен човек. Yum

Не съм съгласна. Когато съм излизала с женени, не съм имала време и желание да прекарвам много от свободното ми време с един и същ мъж. На свободен нямаше какво да предложа, защото аз самата не бях свободна емоционално. Със свободния в даден момент започват битовизми, които с женен не съм и помирисала. С женения има повече свободно време. Жененият осигурява луксозен терен, който при цените на наемите в големите градове е манна небесна за известно време. Жененият не ми губи времето с посещения у дъртите си родители или фирмени партита. Не изисква вярност, изключителност, безгранична любов. Не натиска да имаме деца, да се женим, което е важно за млада и желаеща да купонясва.

Разбира се, не всеки женен е интересен за млада, бездетна и необвързана жена, нито всеки свободен.

# 331
Уточнете все пак защо женен - предполага се,  вече  стабилен , опитен и  по-възрастен.Няма интерес да се дъни и прави бебета, има джобни,  статус, не се  показва в обществото с трофей -мацка, а  пази реноме. Върши си работата грамотно.
 Докато свободен   младок  първо няма в джоба, влюбва се и  досажда, прави планове.

# 332
Уточнете все пак защо женен - предполага се,  вече  стабилен , опитен и  по-възрастен.Няма интерес да се дъни и прави бебета, има джобни,  статус, не се  показва в обществото с трофей -мацка, а  пази реноме. Върши си работата грамотно.
 Докато свободен   младок  първо няма в джоба, влюбва се и  досажда, прави планове.
Защото и женените се влюбват и правят бебе съзнателно. После изтрезняват и подвиват опашка при сигурното, затова.

# 333
Защото и женените се влюбват и правят бебе съзнателно. После изтрезняват и подвиват опашка при сигурното, затова.
Ужас, и това ли има? Как го е прибрала жена му, като знае какви ги е свършил. А плаща ли издръжки и вижда ли се с детето? Не може да си прави каквото му скимне...

# 334
Ето защо мъжете изневерявали.

https://chetilishte.com/%d0%b3%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d0%b8%d0%bd%d0% … 0DfOsjTe6BLDnkt8A

Търсели сродна душа, представяте ли си  Joy Joy Joy

# 335
Оле аз сега прочетох, че тя му била шефка в работата Scream значи авторке, много внимавай, защото като нищо може да се озовеш с жалба срещу теб и да трябва да се обясняваш, че нямаш сестра. Отсвири го ясно и категорично. Отменям си съвета да му казваш да се развежда първо и тогава. Изобщо не се занимавай. Игнорирай го и само служебни отношения. Иначе голяма каша може са стане.

# 336
Оле аз сега прочетох, че тя му била шефка в работата Scream значи авторке, много внимавай, защото като нищо може да се озовеш с жалба срещу теб и да трябва да се обясняваш, че нямаш сестра. Отсвири го ясно и категорично. Отменям си съвета да му казваш да се развежда първо и тогава. Изобщо не се занимавай. Игнорирай го и само служебни отношения. Иначе голяма каша може са стане.
Не работим заедно вече, той смени работата.

# 337
Ама, моля ви се - кой се развежда просто ей така, без да е консумирал връзката, само от уважение към партньора си?!
Вие ще се разведете ли, ако дойде някой и ви каже, че евентуално би искал връзка с вас, ама трябва първо да се разведете?
Това е жертва, която хората обмислят след като връзката е поела в някаква посока и се е доказала.
Естествено - авторката има право да го изиска от онзи и той като не се съгласи, да си стиснат ръцете и толкова. Той пък има право на същото, като му поставят такива условия.

# 338
Тоест казва се: "Ще имаме връзка, когато цъфнат налъмите." Joy

Не знам, все пак детето е 4-годишно. Може би дори хипотетично да може да го разведе, е по-добре да не го прави заради детето (не заради жена му), а?

Разбирам да е луда от любов по мъжа, страхотно чувство, изпепеляващи емоции, без него не може да живее. А нашата просто го харесва и би пробвала. Айде не пробвай, заради детето. Simple Smile

# 339
Ама, моля ви се - кой се развежда просто ей така, без да е консумирал връзката, само от уважение към партньора си?!
Вие ще се разведете ли, ако дойде някой и ви каже, че евентуално би искал връзка с вас, ама трябва първо да се разведете?
Това е жертва, която хората обмислят след като връзката е поела в някаква посока и се е доказала.
Естествено - авторката има право да го изиска от онзи и той като не се съгласи, да си стиснат ръцете и толкова. Той пък има право на същото, като му поставят такива условия.

Обратното също е валидно.
Кой вярва на женен мъж с малко дете с който дори секс не е имало и да дойде да ти каже - ти си жената на живота ми, искам да бъда с теб, развеждам се, моля те зарежи приятеля си.

Lorelada, такава щурава изпепеляваща любов има по книгите само. Или в главите на някои летящи в облаците 20 години без опит.

Имах познат имаше кофти брак още от самото начало. Не му е била любовта на живота. Тя е забременяла. Обичал я е, но е знаел, че не трябва да бъде с нея. И неразбирателства вкъщи са имали.
Но не е изневерявал. Поне така ми казваше.
Срещна друга. Реши, че чувството е много по-различно и силно от това към жена му.
И просто се раздели с жена си без още да е в никакви отношения с другата.
Просто каза, че не иска другата да го мисли за изневеряващ и непочтен мъж, който приказва розови глупости.

# 340
Развел се е не от рицарски подбуди, а защото така или иначе вече е щял да го направи.

# 341
Да, но в повечето такива случаи, мъжете нямат никакво намерение за развод.
Просто лъжат.

# 342
  • София
Никой не трябва да се развежда заради друг човек. Човек се развежда, защото не е удовлетворен от брака си. Не знам как се нарича това, където пробваш разни хора и връзки, докато някоя ти хареса достатъчно, за да се разведеш, ама не бих искала да участвам в такава схема, нито да се обвързвам с такъв човек. А който тръгне да си търси нова любов по този начин, си е за развод, и е жалко, че чака следващия клон преди да пусне.

# 343
Съгласна съм с казаното по-горе от Елора. То, в световен мащаб, процентът на мъжете, иницииращи развод, е нищожен! Не обичат да си развалят рахата.

# 344
Разбирам да е луда от любов по мъжа, страхотно чувство, изпепеляващи емоции, без него не може да живее. А нашата просто го харесва и би пробвала. Айде не пробвай, заради детето. Simple Smile

По-скоро се чувства поласкана, че ето, има един мъж, който е толкова лудо влюбен в нея, че дори е готов да се разведе. Иска ѝ се да пробва ролята на фаталната жена. Погалил ѝ е егото. Кара я да се влюбва в идеята, че някой е влюбен в нея.

Аз също се присъединявам към въпроса – след като се виждате толкова често в обща компания, жена му къде е? Ако е с вас, как става флиртуването пред очите ѝ? Ако я няма, защото той си хойка без нея, не те ли заслепява тази огромна червена лампа?

Общи условия

Активация на акаунт