Забременели след инвитро 52

• 54 266
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не си само ти. И аз съм така. Ям малко насила и то зеленчуци. Месото ми е противно.

# 616
Не си само ти. И аз съм така. Ям малко насила и то зеленчуци. Месото ми е противно.
Да,по същия начин съм не ми се яде нищо насилвам се да ям таратор и домат със сирене най-вече и може би диня успявам да ям
Консултирала ли се със док.какво казва,аз съм в петък чак и се надявам да не забравя да попитам

# 617
  • София
Бебето си върви наред, последния преглед беше на 30.06. Другата седмица съм на преглед пак. Ще дискутираме предимно, неяденето на месо, притеснява ме.

# 618
Здравейте. Бременна съм по календар в 7+3-4 г.с. Притеснява ме това, че вчера бях на преглед и според УЗ съм в 6+4г.с.. Последният ми преглед беше преди седмица с друг УЗ и според този апарт бях в 6+ 2 г.с. Тоест за седмица почти не е нарастнало. Възможно ли е УЗ да не отчита точно? Имам ли шанс според вас, на друг случвало ли му се е?
АГ-то при който бях вчера ми каза , че е възможно ембриончето да е свито и заради това да не го измерва точно. Иначе има сърдечни пулсации.

# 619
Здравейте. Бременна съм по календар в 7+3-4 г.с. Притеснява ме това, че вчера бях на преглед и според УЗ съм в 6+4г.с.. Последният ми преглед беше преди седмица с друг УЗ и според този апарт бях в 6+ 2 г.с. Тоест за седмица почти не е нарастнало. Възможно ли е УЗ да не отчита точно? Имам ли шанс според вас, на друг случвало ли му се е?
АГ-то при който бях вчера ми каза , че е възможно ембриончето да е свито и заради това да не го измерва точно. Иначе има сърдечни пулсации.

Бриана, не съм чувала за такова явление ембриончето да е свито. При кой лекар ходихте последно и колко беше пулса? Ако си има хубав пулс, по всяка вероятност просто не го е измерил правилно. Какво казва вашият репродуктивен?

# 620

Бриана, не съм чувала за такова явление ембриончето да е свито. При кой лекар ходихте последно и колко беше пулса? Ако си има хубав пулс, по всяка вероятност просто не го е измерил правилно. Какво казва вашият репродуктивен?

Миналата седмица бях при репродуктивния и тогава регистрирахме пулс, приблизително си отговаряше на г.с. В края на седмицата иска да ме види пак.
Междувременно вчера бях на преглед при друг АГ, където мисля да се запиша на женска консултация. Каза, че ембриона има добър пулс. Но като попитах няколко пъти назад ли върви, защо почти не е нарастнало за седмица, тогава ми изстреля това за свитото ембрионче.
В този ред на мисли толкова чести УЗ прегледи биха ли могли да навредят по някакъв начин? Реално за 2 седмици аз ще имам 3.

# 621
И аз имам проблем размерите в 6+2 съм според репрото отговарят на седмицата и двете ембриончета ,но аз като чета на всякаде би следвало да са по-големи освен ако за близнаци не се върви по други размери в петък съм пак на преглед
А да ви се е случвало на дамите с близнаци да чуете пулс на едното на другото само се видя,но репрото каза,че било далече от ултразвука затова не се чува ?

# 622
Може да има разлика между меренето на два ехографа и отделно разлика как мери лекарят. За сравнение при мен в надежда ги мериха винаги седмица по-малки. Реално бебето си отговаряше през цялата бременност до ден.

При мен едното ембрионче вървеше 5 дни назад. В 7ма чухме пулс, който отговаряше като удари на ехографското замерване - 6+3, а аз бях 7+1/2. На следващия преглед обаче беше спряло. Важното по принцип е да расте съразмерно, дори и да върви малко по-бавно. Знам, Че до около 5дни разлика между двете е Ок.

# 623
Може да има разлика между меренето на два ехографа и отделно разлика как мери лекарят. За сравнение при мен в надежда ги мериха винаги седмица по-малки. Реално бебето си отговаряше през цялата бременност до ден.

При мен едното ембрионче вървеше 5 дни назад. В 7ма чухме пулс, който отговаряше като удари на ехографското замерване - 6+3, а аз бях 7+1/2. На следващия преглед обаче беше спряло. Важното по принцип е да расте съразмерно, дори и да върви малко по-бавно. Знам, Че до около 5дни разлика между двете е Ок.
И аз съм в Надежда…и са по измерване са 0,45 и 0,43 според док. си отговарят на седмицата ама навсякъде пише ,че трябва да со около 0,6

# 624

Междувременно вчера бях на преглед при друг АГ, където мисля да се запиша на женска консултация. Каза, че ембриона има добър пулс. Но като попитах няколко пъти назад ли върви, защо почти не е нарастнало за седмица, тогава ми изстреля това за свитото ембрионче.

Подозирам, че през корема те е гледала, тогава не могат да измерят хубаво в начална бременност.

# 625

Подозирам, че през корема те е гледала, тогава не могат да измерят хубаво в начална бременност.

Вагинален беше. Все пак се надявам да не е измерен добре и всичко да е наред...

# 626
Момичета,някоя за е била с прогестерон 18-19 в 7 г.с
С бебета всичко е Ок ,док.каза да не го мисля

# 627
С риск да се потретя, за моя прогестерон с близнаци съм писала. Беше 10 ng/ml при терапия утрогестан 3х2 и дуфастон 3х1/2, включиха ми пролутекс 1 бр на ден. След 5 дни и прокървих, а преди това зацапване, прогестерона стана 17.5 ng/ml, добавиха ми още една апликация пролутекс. Чак тогава почна да се покачва, като докторът каза, че целим да мине горна граница 44 ng/ml.

# 628
Здравейте,
Моля ви за препоръка:
След неуспешна инвитро процедура и аборт в 9 г.с.съм. На почти 44 г.съм, АМХ от вчера изследван е 2.10, щитовидните хормони са в норма, без мъжки фактор сме.
Моля за коментари и препоръки, в България ще се справят ли, къде да се насоча, или единственият вариант предвид възрастта ми, е Турция?

# 629
ЕлисаКакви изследвания сте правили,ембриона изследван ли е ?Не е невъзможно и в България да се случат нещата просто трябва да попаднете на правилните лекари

Общи условия

Активация на акаунт