Какво да правя?

• 9 032
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Отиди му на гости, виж как се чувстваш, говорете си кой как вижда нещата и ще прецениш.

# 76
Защо бързаш да ходиш при него, още малко и ще се ожените. Говори с него и кажи, че не искаш брак и такова сериозно обвързване сега-искаш да се развиваш и т.н. Ако на него наистина му пука ще почака със сериозните неща и ще върви напред с теб.

# 77
  • София
Ама то, къде отива най-сладката част на връзката? Излизане, ресторанти, заведения, забавления заедно? Той какво предлага - от вратата - в кревата и после до печката форевър?

# 78
Автор: Благодаря, момичета...може би най- правилното е да се отдръпна, защото едва ли ще ме разбере, че не ми се бърза...Иска вече да се запознаваме със семействата си, аз все се дърпам, последно ми се разсърди и че не искам да ходя за НГ...а като му отминели финансовите ангажименти щял да идва по- често, та да може да се опознаем по добре и да отида при него...а осъзнавам, че ще иска и аз да св грижа за доста неща, тъй като живее в къща и все ми казва, че ще е добре да има жена там, за да е поддържана...иначе като отношение не мога да се оплача, уважава ме много, но  някак си аз охладнях след това време, което мина...

# 79
Това със постепенното отдалечаване и запазване на добри отношения много рядко сработва. Мен даже би ме обидило, защото усещаш че нещо не е наред, но отсреща шикалкавят.
За това ако решиш, бъди категорична. Нещо от рода "Виж какво, доста мислих за нашата връзка и стигнах до оконачателно решение. Не бих желала да продължаваме взаимоотношенията си. Ти имаш коренно различен живот от моя, деца, бизнес и т.н. аз съм на съвсем различен етап. Не е честно както спрямо мен, така и спрямо теб да продължаваме с тези половинчати отношения. Категорична съм в решението си. Няма да го преосмисля. Извинявай ако съм те наранила. По-добре по-рано да приключим, отколкото да забъркваме и семействата си." И спираш разговорите с него.
И внимавай покрай коледните емоции да не си ти човека, който ще провокира отново разговори и отношения.
Това всичко ако го решиш де Simple Smile

# 80
Автор: Благодаря, момичета...може би най- правилното е да се отдръпна, защото едва ли ще ме разбере, че не ми се бърза...Иска вече да се запознаваме със семействата си, аз все се дърпам, последно ми се разсърди и че не искам да ходя за НГ...а като му отминели финансовите ангажименти щял да идва по- често, та да може да се опознаем по добре и да отида при него...а осъзнавам, че ще иска и аз да св грижа за доста неща, тъй като живее в къща и все ми казва, че ще е добре да има жена там, за да е поддържана..иначе като отношение не мога да се оплача, уважава ме много, но  някак си аз охладнях след това време, което мина...

Не, не и не. Още едно изречение,което е червен светофар.
Мъж, който говори така е с патриархални разбирания и разбирай, че ще вършиш всичко, защото е "женска" работа.
Оххх как ми натискат копчето такива индивиди. Нещо са пропуснали последните 100 години развитие на света...
Това и з аследващите да го знаеш. Ако чуеш подобна реплика - у лево веднага и да върви да си търси обслужващ персонал някъде другаде.

# 81
Този върти, суче и пак "да отидеш при него". Да си запознаете семействата добре, но с приятелите си кога ще те запознае? Говорили ли сте за това, че ти там в началото няма да познаваш никого и какво ще направи той, за да ти помогне да си намериш среда? Или за него е немислимо да излизаш и да се забавляваш сама? А какво ще работиш там обсъждали ли сте?

Аз ако бях на твое място, щях да отида в този град, но да си намеря работа и самостоятелна квартира. Ще искам да имаме истинска връзка - излизания, пътувания, ще огледам хубаво приятелския му кръг, начина му на живот, семейството му, дома му и чак тогава ще мисля дали да се пренеса при него.

И още нещо - родителите му в същата тази къща ли живеят Confounded

# 82
Кво да ходи да гледа.. то само по описанията й тука е ясно, че НЕ СТАВА!
Човекът си търси жена да го обслужва и да му гледа децата. Това е. Не, че много харесва авторката. Която и да е, ще му върши работа. Просто тя е достатъчно млада и наивна ,з ада повярва на глупостите му.

# 83
Автор: Не, живее сам, но къщата е доста голяма, има и двор, гледа зайчета, гълъби Simple Smile ...говорили сме по тази тема за задълженията вкъщи, и дори и той се е ядосва на такъв тип мъже, които чакат на жените си само, казва, че всичко се разпределя поравно и трябва да си помагаме...на думи е перфектен, много сериозен, всички около него казват, че е голям пич, обожават го, но дали наистина е така,не знам...

# 84
Гълъби Rolling Eyes за какво ги гледа тия гълъби? Точно пък гълъби... Много странно... Никога не съм чувала някой да гледа гълъби Rolling Eyes то ей ги гълъбите навън, гледат си се.. кво им гледа Thinking

# 85
  • Далечният изток
Отивай. То се видя. От девет кладенеца вода донесе...

# 86
Гълъбите   не обиждайте. Голям бизнес могат да бъдат и  доста хора гледат. Гълъбар  е малко като рибар ,време взема доста
 Има тръпка момичето, няма да чуе приказките.
 Обаче нищо не казваш за обич,  привличане да има.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 19:52 от Бор_яна

# 87
Автор: Благодаря, момичета...може би най- правилното е да се отдръпна, защото едва ли ще ме разбере, че не ми се бърза...Иска вече да се запознаваме със семействата си, аз все се дърпам, последно ми се разсърди и че не искам да ходя за НГ...а като му отминели финансовите ангажименти щял да идва по- често, та да може да се опознаем по добре и да отида при него...а осъзнавам, че ще иска и аз да св грижа за доста неща, тъй като живее в къща и все ми казва, че ще е добре да има жена там, за да е поддържана...иначе като отношение не мога да се оплача, уважава ме много, но  някак си аз охладнях след това време, което мина...

Човекът си търси, втора майка на децата и домакиня.
Нормално е да бърза. Не е лесно да си сам мъж с две деца.
Жената създава уют, организация, грижи се за децата, организира ги и т.н.
Явно е доста на зор, щом и се сърди, че нещата не се случват бързо, както той е планирал.

# 88
Как в възможно 23 год. момиче да иска да се навре в къща с животни? Той може да има и кокошки, и прасе...!???

# 89
А този как си представя, че 23 годишна може да върти къща и да гледа чужди деца? Или ще й вземе страха по някое време и ще, не ще, ще гледа... Странна работа...

Общи условия

Активация на акаунт