Какво да правя?

• 9 051
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
Как в възможно 23 год. момиче да иска да се навре в къща с животни? Той може да има и кокошки, и прасе...!???

Животинките ще са негов ангажимент. Тя ще има грижата да се озоват в тенджерата Simple Smile

# 91
Добре, де, не обиждам, ама още не разбирам защо някой би гледал гълъби ?! Баш гълъби?! Не съм виждала да се продават яйца от гълъби, не съм.чувала да са деликатес някакъв.. а кой би ял гълъб?! Яде ли се това? Сериозно, не разбирам, не се заяждам.
Пп. Д ане би да не става въпрос за гълъби гълъби дето ги виждаме навън.. някакви други ли са?

# 92
Автор: Не, живее сам, но къщата е доста голяма, има и двор, гледа зайчета, гълъби Simple Smile ...
Не знам защо ама това си го представих в сиво-сини краски като атмосферно начало на филм на ужасите Satisfied Ами съберете се, поживейте заедно, виж дали си пасвате, няма как иначе през два града в трети да разбереш само от думите на съседите му и тук да хвърлим един боб дали става за теб. Може да има някакви скрити кусури дето не си личат от разстояние. Защо се е развел също е добър въпрос. Може просто да се окаже някой, който предпочита по-младички и като навършиш 25 да престане да те харесва 🤨

# 93
Доколкото знам е като хоби, за разлика от другите  животни, защото са красиви Simple Smile

# 94
Той  няма финанси да пътува до нея, иска тя да ходи на крака и от вратата за краката. Не само че е по-голям, с деца  и от село май.
Но  и авторката май няма гръб и подкрепа или  няма никакъв опит в живота, та трудно ще разбере какво и пишем.
  Главата си е нейна, може да си е троши колкото иска..
 И все пак едно пътуване да не можеш да си позволиш , една среща, за ден - два при любима жена да не ти настръхва кожата да искаш да отидеш - много е беден този, всякак и в портфейла и в главата. Не знам какво му харесваш.
 Колега гледаше гълъби, имат си пазари, цените са добри, различни породи са, някои доста редки и  красиви.
Не съм сигурна при този за какво става дума.

# 95
Добре, де, не обиждам, ама още не разбирам защо някой би гледал гълъби ?! Баш гълъби?!

По същата причина, поради която други гледат рибки, хамстери, папагалчета и т.н. Simple Smile

# 96
Ми може да ходи на терасата и да си гледа гълъбите на дървото Flushed
wtf тва наистина стана сюреалистично

Пп. Няма как да е като рибки и хамстери и папагалчета, щото тях не ги виждаш като излезеш на терасата или като ходиш по улиците и тн. Едва ли хората е някоя екваториална държава си гледат папагали вкъщи. Като можеш да го гледаш свободно, в естествена среда, защо би го затворил в клетка Flushed
Ето, пак е белег на психопат.

Пп2 Котката е единственото животно, което самО се е доместикирало - създало е подвид, който е пригоден да живее вкъщи еволюционна, адаптация.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 19:08 от maiathebee

# 97
Мая, тия гълъби не са същите като градските. Други гълъби са и са като хоби, малко е като риболова.

Авторке, моля ти се, недей се занимава с този. Да му гледаш къщата и децата, абсурд!

# 98
Има гугъл, питайте ,ще ви отговори, добавих към преден пост ама вие сте минали вече през него- от 6 до 60 лв струва бройката като гледам. Това си е бизнес, редките породи , по пазари ходят.
 Освен това са свободни да летят, те се връщат сами , умни са. Нали те са носили писмата в древността ,порода пощенски гълъб.
 Оставете гълъбите, момичето да видим, ще скочи ли в трапа или няма. Че нещо питат ,ама не чуват отговори.

# 99
Прави сте, и аз се замислих, че може би не съм му сред първите места на приоритетите, затова не дойде ,а може и до парите да опира, но желанието прави всичко, а оправданието беше, че имал мач... скоро беше по работа на близо час от града, в който живея, но му се стори "много" , засега "виждането" ни е на видеочат. Осъзнавам това, но пак не намирам сили да се отдръпна, помня само хубавите неща, които е направил за мен ...но определено след тази постъпка се промених...

# 100
А защо не искаш да отидеш за Нова година? Нали идеята е да е само за няколко дни, да отпразнувате? В момента ти разполагаш само с неговите думи, а ако отидеш, ще видиш нещата със собствени очи и това със сигурност ще ти помогне да вземеш решение.

# 101
Той защо на Нова година  я кани- щото мама ще е приготвила, ще се събере родата, та може и да я придумат - колко му  е едно иху да викнат.
 Да отиде  като е сам, да види и то  почти внезапно ,да няма много време за суетене.

# 102
В ролята на каква да иде тя? Малката булка? Дошла на крака девойка от друг град... ще има сгледа от родата. Доста страшничко Simple Smile Може направо да й наденат годежния пръстен.

# 103
  • Great Britain
Тази историйка започва да звучи все по ужасно. Авторке, съжалявам.

# 104
  • София
Всичко било по равно, ама жена трябвало да поддържа къщата... добреее. Авторката отиде ли да живее там, смятайте, че я е забременил за нула време - ще я навие да го правят бе, уж ще я пази, ама ще се изпусне... в краен случай и презерватив се маха. И я е вързал. После ще види как точно се разпределя работата вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт