Отговори
# 240
О, не. В никакъв случай не преносвам. Терминът ми е за 23.12. Имам му пълно доверие на лекаря. Благодарение на него стигнах до тук и ме спаси от един от “светилата” в Стара Загора, който твърдеше, че няма да мога да износя бебчо повече от 27-28 седмица и искаше да му слага инжекции за белите дробове и да го вади принудително в 31 седмица

Оле, стига бе, това е сериозен гаф! Ще споделиш ли кои са лекарите, може и на лично, че обмислям да раждам при едно уж заралийско светило и ме хвана тревогата 😳

Nadejda_2022, да ти е жива и здрава малката принцеса!

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 00:31 от Wanderers

# 241
  • Вестерос
Честита принцеса, Надежда! Да е здрава, щастлива, с късмет Дарина! 🌹🍀

# 242
Nadejda_2022,честито бебче! Да бъде здрава и бързо да навакса, за да се приберете 🙃 Не се притеснявай,разбирам те колко е тежко да чакаш бебчето, но мисли, че е за добро 😊

# 243
Честито на всички нови мами! Да са ви здрави бебчетата ♥️

# 244
  • София
Не мога да смогна да добавям нови бебета на заглавна страница и това НЕ Е оплакване. Радвам се страшно много!

Честити да са Butterfly_Lilly и бебе Елена, Rozovka93 и бебе Георги, Cveti_93 и бебе Петя, ~Belle и бебе Никол, Mushica и бебе Михаил, Miriaam и бебе Савана, Nadejda_2022 и бебе Дарина Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Здраве и дълъг, щастлив живот за бебоците и бързо възстановяване на всички нови майки Hug

Чакаме новини от Илития, нали така? Дано всичко е минало леко и безпроблемно там Blush

Малко статистика: записани имаме 43 родили и само 34 в очакване (като предполагам, че от тях има родили, за които не знаем). ВЕЧЕ се чувствам малцинство Laughing

# 245
Nadejda_2022 честито!!! Жива и здрава да ви е!!! Бързо възстановяване!

# 246
Мамчета, дойде и моят ред да се похваля.
Вчера, след планово секцио, се роди нашата прекрасна Йоана Heart 3.020кг, 48см щастие
Аз вече съм доста по-добре. Движа се от сутринта, а на обяд ми донесоха малката и няма по-голямо щастие Heart Eyes
На останалите, които чакат, успех и леко да минава. Flowers Four Leaf Clover

# 247
Честита радост, Мери! Нека Йоана расте здрава и щастлива!

# 248
Честито на родилите! Бъдете здрави!

Аз се мъча с кърменето (много по лесно ми мина самото раждане) и смятам да се чуя с консултант по кърмене, че явно нещо не ми се получава. Хормоните бошуват в пъти повече отколкото през бременността 😁

# 249
  • Варна
Към мамите, които кърмят. След като сте нахранили детето, но известно време след това го хванат колики, давате ли пак гърда? Нашето повече само това го успокоява плаче, плаче и като му дам всичко му минава (според мен още има колики понеже периодично се свива и не суче спокойно) но се тревожа да не приема много мляко по този начин и пак да не е ок и другото ми притеснение - ще заспива на гърда.

# 250
Към мамите, които кърмят. След като сте нахранили детето, но известно време след това го хванат колики, давате ли пак гърда? Нашето повече само това го успокоява плаче, плаче и като му дам всичко му минава (според мен още има колики понеже периодично се свива и не суче спокойно) но се тревожа да не приема много мляко по този начин и пак да не е ок и другото ми притеснение - ще заспива на гърда.
И при нас след хранене се появяват коликите и започва да плаче но аз я слагам на гърда тя сукне малко , успокои се и заспи. Успокоявам я само с гърда не действат нито капки нито нищо друго.

# 251
Честито Мамчета! Пожелавам ви здраве и много щастие! 🤗🥰❤️❤️

Аз вече имам дата за секциото 🤗 остана много малко и скоро ще си гушкам мъника 😍

# 252
Моето бебе няма колики все още , но пък се кърмим на поискване . Той на максимум час и половина търси гърда , а ония ден акушерката ми каза , че имал скок в растежа (или нещо подобно ) мисля че и ще иска два дни доста по често да се храни , за сметка на това ще е малко повече време буден . И наистина , вчера и днес много често иска да суче , буквално между 15 и 30 минутки след като е сукал иска пак . Изобщо не ме притеснява това , камо ли че ще яде повече , той я преработва тази кърма толкова бързо . За спането на гърда също нямам проблем за сега , заспива си после малко стои на ръце докато се оригне и пръцне и го слагам в кошарката му и продължава и там да спи . Ако не стоеше в кошарата щеше да е на нашето легло , естествено щяхме да внимаваме да не го смачкаме детето . Гушкайте и ги дръжте на гърда сега , защото това време с новородено бебенце няма да се върнат . Толкова са сладки и мекички , че от сега ми е жал че порасва толкова бързо . Ето 9 дни минаха дори от раждането , а аз имам чувството че родих преди максимум 3-4дни . Дори гледам мъхчета по гърба му е оредяло Pensive .

# 253
  • София
Вчера се роди и нашето бебе 3720 гр., 54 см. Бях в реанимация и днес от обяд сме с господина. Много е сладък и кротък.

Болката от секциото не е голяма, но имам неприятно придърпране. Надявам се утре да намалее и с всеки следващ ден да е по-добре.

Честито на всички нови майки! Живи и здрави бебоци.

# 254
Честито на родилите! Бъдете здрави!

Аз се мъча с кърменето (много по лесно ми мина самото раждане) и смятам да се чуя с консултант по кърмене, че явно нещо не ми се получава. Хормоните бошуват в пъти повече отколкото през бременността 😁

И при нас кърменето е трудно, постоянно търси гърда и все имам чувството че е гладен. Додаваме АМ от време на време, но в понеделник сме записали час за консултация за кърмене и сън, че нашият младеж през деня не иска да спи. Прави само една хубава дремка около обяд и после сън не го лови чак до вечерта, а това супер много го преуморява. Няма приспиване… не знам къде бъркаме. Дано консултанта успее да съдейства.

Общи условия

Активация на акаунт