Отговори
# 120
Пробиотик Бифидус на Аквасорс. Буквално няколко прашинки от капсулата се разтварят в млякото

Момичета, не мога да се справя с коликите. Нещо страшно е. Давам Био Амика и био гая. Нищо не помага. Стане ли вечер между 8 и 11 започва плач чак до прегракване. Направо ми се къса сърцето като не мога да помогна с нищо. То са спазми, свиване на ръчичките и крачетата, пръцкане. Как ще я караме така до 3тия месец... Утре мисля да звънна на педиатъра, да видим дали ще изпише нещо друго.

# 121
Кестенче, на мен от болницата ( консултантката по кърмене) ми каза-Бебето е твоята помпа! Но пък майка и свекърва ми - ако има много кърма я изцеждай! Кой да слуша човек😵‍💫Добре, че нямам много. От вчера ме сърбят, май се пълнят повече.

# 122
  • Варна
Весито напълно те разбирам с коликите ние трета вечер сме така. Първите две бяха ужасни, нищо не му помага. И ние даваме био амика и понеже вече е само на кърма му давам директно в устата и мисля, че е по добре. Снощи спа в ръцете на баща си няколко часа само така и на гърда е спокоен. Постоянно го държа на гърда и странното е че тогава няма колики явно се разсейва не знам нямам обяснение. Иначе поръчахме от тези прехвалени капки Лефакс не ми се иска да стигаме до тях, че ако го запече няма да е по лесно. Също така от вчера даваме и омни биотик панда, а аз пия чай от копър.
Съветите на Тифани са много добри, не знаех че след ядене се слага колана. Аз го сложих снощи в пиков момент и не се прие добре.
Кестенче при нас коликите дойдоха рано още около 6-ят ден . Вечерта между 23 и 3 часа е най -критичния момент, чувстваш се адски безсилен , с то така плаче милото....
Относно помпите аз само 1 път я използвах , за да видя какво количество долу горе имам. Сега бебето на около 2 часа иска да яде , а ако плаче е постоянно на гърди и нямам нужда за доизцеждане. Не ги чувствам огромни и нямам някакво изтичане, но преди ядене проверявам дали имам кърма

# 123
Ние няколко дена имахме колики с рев и стискане , капките които те ми предписаха Co-Lactase изобщо не помогнаха . İNFACOL я облекчи още при първото даване и сега сме супер  , но мисля , че тя нямаше силни колики , защото съм чувала и виждала как се дерат . Тя милата ми се стискаше и си мрънкаше.
Успях да махна храненето в 0:00 първия ден от 100 и направих 60мл , събуди се в 4 и пак яде... На другия ден дадох 30мл и се събуди около 5 пак , но увеличих храненето в 21:00 на 110 мл , на третия ден в 21:00направих 120 изяде 100 заспа и стана чак в 6:30. След като се нахрани с 100мл пи 10мл глюкоза и 20вода. За глюкоза и вода изобщо не гледам колкото пие има дни в които не пие глюкоза.
Днес пак се събуди в 7:00 и се нахрани със 110. Просто увеличих храната в 21:00 намалих храната в 0:00 и увеличих в 06:00.  Сега се храним в 06/09/12/15/18/21 2.5 издържа и почва да си търси Ам мляко , но я разсейва с биберон зада си почине стомаха от Ам

# 124
Весито напълно те разбирам с коликите ние трета вечер сме така. Първите две бяха ужасни, нищо не му помага. И ние даваме био амика и понеже вече е само на кърма му давам директно в устата и мисля, че е по добре. Снощи спа в ръцете на баща си няколко часа само така и на гърда е спокоен. Постоянно го държа на гърда и странното е че тогава няма колики явно се разсейва не знам нямам обяснение. Иначе поръчахме от тези прехвалени капки Лефакс не ми се иска да стигаме до тях, че ако го запече няма да е по лесно. Също така от вчера даваме и омни биотик панда, а аз пия чай от копър.
Съветите на Тифани са много добри, не знаех че след ядене се слага колана. Аз го сложих снощи в пиков момент и не се прие добре.
Кестенче при нас коликите дойдоха рано още около 6-ят ден . Вечерта между 23 и 3 часа е най -критичния момент, чувстваш се адски безсилен , с то така плаче милото....
Относно помпите аз само 1 път я използвах , за да видя какво количество долу горе имам. Сега бебето на около 2 часа иска да яде , а ако плаче е постоянно на гърди и нямам нужда за доизцеждане. Не ги чувствам огромни и нямам някакво изтичане, но преди ядене проверявам дали имам кърма

И аз не знаех за колана, че е веднага след хранене. Ще пробвам следващия път.

# 125
Весито, опита ли лефакс? Бях писала по- горе за него. Първото ми дете също мн се мъчеше, но почти веднага й помогна.

b][/b]
Момичета, не мога да се справя с коликите. Нещо страшно е. Давам Био Амика и био гая. Нищо не помага. Стане ли вечер между 8 и 11 започва плач чак до прегракване. Направо ми се къса сърцето като не мога да помогна с нищо. То са спазми, свиване на ръчичките и крачетата, пръцкане. Как ще я караме така до 3тия месец... Утре мисля да звънна на педиатъра, да видим дали ще изпише нещо друго.

# 126
Здравейте , някой да има проблем със задавяне ? Моето бебче почти на всяко хранене се задавя , смених и бибероните да не да пускат много (nuk) , сега на philips и пак се задави . Изкарва ми акъла всеки път чак развивам страх да го храня . Някой да има такъв проблем , някакви съвети ?

Благодаря ви предварително.

# 127
Днес 11.12.22 в 13:05 проплака Анелия.Тежи 3320гр. и е 49см.

Честито на всички нови мами!А на останалите в очакване кураж и търпение!

# 128

Честито да е жива и здрава ♥️

# 129
Честита и благословена да е Анелия! Здраве и благоденствие на цялото семейство!

# 130
  • Варна

Честито нека да е много здрава и Св Анна да я закриля 🙏

# 131
Весито, опита ли лефакс? Бях писала по- горе за него. Първото ми дете също мн се мъчеше, но почти веднага й помогна.

b][/b]

Засега се въздържам, че нали уж предизвиквали запек. Надявам се да поотминат.

# 132
Tortelina честита да е Анелия!!! Много здрава и щастлива!!! Бързо възстановяване!!!

# 133
Дъщеря ми само веднъж се запече, направих й една клизмичка на мелилакс и това беше. Аз давах минимални дози, по едно впръскване вечер и едно сутрин. Но, разбира се, не мога да гарантирам, че на всяко дете ще действа по един и същи начин. Просто знам колко е гадно да гледаш как се мъчи бебчето ти и да се чувстваш безсилен, за това споделям моя опит. Дано минат бързо при всички бебоци.

b][/b]

Засега се въздържам, че нали уж предизвиквали запек. Надявам се да поотминат.

# 134
Честито на всички нови майчета от последните дни! Да са ви живи и здрави бебчетата и много семейно щастие!

От няколко страници темата си мина в режим хранене, колики, кърмене... съвсем в реда на нещата. А аз имам чувството, че никога няма да родя. Цяла бременност зор да не родя преждевременно, сега съм на път да пренося. Ако тази седмица не се случи нищо, другата ще отивам да предизвикват раждането. Не мога да повярвам, че стигнах до там. Бях убедена, че ще родя по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт