Отговори
# 225
Днес трябваше и аз да раждам 😁 Но не било писано. Имахме уговорка с моя лекар да отида в болницата на преглед и да ми пусне вече система(почти седмица съм с 5 см). Отивам аз с багажа, документи и му звъня - каза да изчакам да види къде ще ме настани, че има много родилки, които са дошли през нощта и още 5 сутринта….. Почаках малко на паркинга и ми се обади - каза да се прибирам, защото днес не е моят ден. Било страшна лудница и ако ме приеме и пусне система, трябва да стоя права. Успокоих се да ви кажа. Просто не у било нашият ден. Та сега си чакам неделята- всяка неделя му звъня и правим план за следващата седмица🤪

# 226
Днес трябваше и аз да раждам 😁 Но не било писано. Имахме уговорка с моя лекар да отида в болницата на преглед и да ми пусне вече система(почти седмица съм с 5 см). Отивам аз с багажа, документи и му звъня - каза да изчакам да види къде ще ме настани, че има много родилки, които са дошли през нощта и още 5 сутринта….. Почаках малко на паркинга и ми се обади - каза да се прибирам, защото днес не е моят ден. Било страшна лудница и ако ме приеме и пусне система, трябва да стоя права. Успокоих се да ви кажа. Просто не у било нашият ден. Та сега си чакам неделята- всяка неделя му звъня и правим план за следващата седмица🤪
Малко несериозно звучи.Нали не преносвате? Иначе идва една страхотна дата 22.12.22 ,може за тогава да ви е предвидил.

# 227
Честити бебчета Никол, Михаил и Савана! Да са живи и здрави, безгрижно детство и щастлив живот да имат! На измъчените им майчета бързо възстановяване и бързо забравяне на мъките!

Днес бях на тонове, всичко е идеално. Имам някакви контракции, цяла седмица вече, но нищо интересно. В неделя ми е терминът и ако не се роди до тогава, в понеделник ще влизам в болницата да ме предизвикват.

# 228
О, не. В никакъв случай не преносвам. Терминът ми е за 23.12. Имам му пълно доверие на лекаря. Благодарение на него стигнах до тук и ме спаси от един от “светилата” в Стара Загора, който твърдеше, че няма да мога да износя бебчо повече от 27-28 седмица и искаше да му слага инжекции за белите дробове и да го вади принудително в 31 седмица
Малко несериозно звучи.Нали не преносвате? Иначе идва една страхотна дата 22.12.22 ,може за тогава да ви е предвидил.

# 229
Miriaam честита дъщеричка!!! Да е жива и здрава!!! Бързо възстановяване!!!

# 230
  • Варна
Честито на всички нови майки-геройни. Пожелавам ви от тук нататък само хубави спомени с мъниците !
Ние бяхме на консултация при педиатър  още на 6-ят ден. Днес пак бяхме +170 гр сме и другата седмица пак ще ходим. Много се радвам,че ни предлага толкова често консултации, за да съм по-спокойна, а и отговаря на всичките ни въпроси .
Вашите бебчета плачат ли след баня? Има толкова процедури за правене, а той не спира да плаче и ми е много трудно да го успокоявам. Лошото е че и ръцете ми са студени и съвсем неприятен му става целия процес след баня
В деня на изписването ММ донесе разни пакетирани мезета,сирена, питка и бонбони. Даже не знам какви точно неща бяха от италиански магазин ги пазарува.
А снощи поръчах подаръка за доктора и акушерката - акростих ти подарих.

# 231
Честито на новите майки! Нека рожбите ви растат здрави и щастливи!

След баня настава луд купон при нас. Обича водата, докато я къпем, не плаче, но легна ли я на повивалника и настава голяма врява. Просто е много гладна, а аз трябва да действам бързо.
Днес ни беше първата разходка с количката навън- времето беше облачно, но тихо и топло.

# 232
Честито на новите мами! Живи и здрави да сте и вие и бебоците и бързо възстановяване ви пожелавам!

Направо се плаша от разказите ви за дългите мъки...😳🫣

# 233
  • Вестерос
Честита да е Савана! Здрава, щастлива, игрива! 🌹🍀

...

Моето след баня не плаче, аз го повивам с една пелена и после с хавлия и стои малко така като пашкул. Помрънква като й е студено. В стаята хем правим 25 градуса, така каза и педиатърката.

Почерпка не сме носили. Мм беше купил някакви неща за ядене и безалкохолни за моята израждаща и за една педиатърка, ама забравихме да ги дадем 🤦
Поръчах от групата във фб купи от майки на деца с увреждания за моето АГ и за израждащата докторка по една кутия с мед, свещ от пчелен восък, пчелен прашец и дървена роза. А за акушерката на АГ-то ми съм взела едни бонбони Рафаело.

# 234
Момичета, малко помощ. В четвъртък ми е секциото, а от днес съм със запушен нос, настинала съм. Дайте идея, как да я преборя тази настинка

# 235
Здравейте!
Днес с планово секцио се роди Дарина 💝
Мъничето е 2020гр 48см и се надявам бързо да навакса, че да си я вземем за празниците вкъщи.
Поне вярвам , че ще е така нищо ,че от неонатологията казват поне 15-20 дни да остане за да навакса.
Много  съм щастлива и едновременно Много притеснена....

# 236
Физиологичен раствор в нос ХиперТоник , който е по солен от обикновения си слагам. Правя гаргара. Пих виузид и биозин мама, витамини Ц и чай лайка. Бързо оздравяване!

Момичета, малко помощ. В четвъртък ми е секциото, а от днес съм със запушен нос, настинала съм. Дайте идея, как да я преборя тази настинка

# 237
Здравейте!
Днес с планово секцио се роди Дарина 💝
Мъничето е 2020гр 48см и се надявам бързо да навакса, че да си я вземем за празниците вкъщи.
Поне вярвам , че ще е така нищо ,че от неонатологията казват поне 15-20 дни да остане за да навакса.
Много  съм щастлива и едновременно Много притеснена....
Спокойно , ние нямахме проблеми с килограмите , но понеже бяхме итубирани на апаратно дишане. Хем мен ми даваха много надежда и казаха че ще стои най малко 30/40 дни😃. Е бебето ми стоя 7 дни и на 10 ден я взех😃родена 2700/изписана 2550.

Ние днес бяхме за първи път на преглед в неотологията и д-р Карова не можа да повярва на очите си. Толкова много и се зарадва . Каза :Майче няма нужда от кантар то видимо си личи , Браво Браво.🥰🥰🥰
Бебка няма и месец(изписана на 20) е надала с килограм и сто. Дробовете , сърцето , фонтанелата всичко е много добре.Ще приемем една капка витамин К утре , повече няма да давам така каза. Витамин Д си давам чист и Био баланс е с малко вит.Д.
Вече започваме да я слагаме по корем , когато е гладна, показа как . От прегледа чух само страхотни неща. Честно казано се гордея със себе си , защото много се притеснявах как ще я гледам , храня дали ще се справя дали ще надава правилно. Дано и за напред да сме така всички бебетата да наддават и растът , да се радваме и ние майките😅❤️

# 238
Надежда, да е жива и здрава Дарина! На теб ти желая бързо възстановяване!

# 239
Само да се запиша в новата тема и ще ви чета утре Simple Smile надявам се и да сваря да ви споделя за моето раждане, макари че сигурно вече не останаха много неродили Simple Smile
При нас е лудница, Бебата мрънка,каката на училище.... лудница Wink

Общи условия

Активация на акаунт