Отговори
# 315
Честито на всички мами!💗💙💗💙💗

# 316
Честито мамита!!! Живи и здрави да са ви бебоците!!! Бързо възстановяване на вас!!!

# 317
  • Вестерос
Честит да е Христо! Здрав, силен, успешен! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 318
Момичета я кажете някой сайт в който има коледни дрешки, че нещо не мога да намеря. Проверих в Пепко, Синсей и ХМ, но има няколко големи размери, а много ми се иска да облека на моята сладуранка някоя хубава рокличка ❤️

# 319
  • Вестерос
В един магазин ми казаха, че рокли имало за по-големи бебета, нямало 50 и 56... И аз търсех

# 320
  • София
Изписаха ни днес. Всичко е много вълнуващо вкъщи 3-ма за първи път. Малко съм объркана, но някой да добавя Аптамил? Интересува ме дали се спазва схемата от кутията? В болницата казаха всеки ден да се увеличава с 10 мл. А, тук, дозата е 90 мл. за бебета 3,5 кг. Та се чудя не е ли много?

Честито на новите бебчета и семействата им:heart:!!!

# 321
  • Вестерос
На мен в болницата ми казаха да давам всеки ден с по 5 мл повече, но ние решихме от кутията да гледаме. До една седмица на детето фризолака беше 60 мл вода с две лъжици. 90 мл вода с 3 лъжици е от една седмица на детето до един месец. Сега сме на Хип АР и по същия начин е написано. Не гледам кг, а възрастта.

# 322
Изписаха ни днес. Всичко е много вълнуващо вкъщи 3-ма за първи път. Малко съм объркана, но някой да добавя Аптамил? Интересува ме дали се спазва схемата от кутията? В болницата казаха всеки ден да се увеличава с 10 мл. А, тук, дозата е 90 мл. за бебета 3,5 кг. Та се чудя не е ли много?

Схемата на педиатъра (както и днес на консултанта по кърмене) е 1вата седмица 50/60 мл. Втората - 60/70 мл. Третата - 70/80 мл. И четвъртата - 90/100 мл.

Отделно консултатката каза по 180 мл на колограм че трябва да изяжда през деня и това го делиш на броя хранения ( 3 кг × 180 мл / 8 бр. хранения)

# 323
Честито на мамите и да са живи и здрави новите бебчета ❤

Мами на момчета (чувам че по често при тях става) някоя от вас да се е сблъскала със бебешко акне вече? На Боян му излезна от вчера и чета че нищо не се прави но аз да проверя с вас Simple Smile

# 324
Честито на мамите и да са живи и здрави новите бебчета ❤

Мами на момчета (чувам че по често при тях става) някоя от вас да се е сблъскала със бебешко акне вече? На Боян му излезна от вчера и чета че нищо не се прави но аз да проверя с вас Simple Smile

И Момчил има цялото чело , по едното око и под него , множество пъпчици с малки връхчета , но вече трети ден и започнаха полека да завяхват.

# 325
Емили също има някакви пъпчици по лицето, най-вече по бузките, в комбинация със суха, люпеща се кожа по клепачите, китките и глезените. Мажа я с кремче на Мустела -Стелатопия(или там както се казва) и виждам, че има подобрение за сухотата, но пъпчиците си стоят, поне не се увеличават като брой.
Излизате ли вече на разходки? Днес за първи път излязох сама с количката - беше студено, но пък сухо и слънчево, без никакъв вятър. Опаковах я добре и направихме 30-40минутна разходка, дано не съм я простудила. Уж съм с второ дете, но съм забравила как действах първият път.

# 326
Благодаря много. Явно ще трябва да изчакаме.

Ние ходим на разходки почти всеки ден, поне по 20 минутки. Друго си е малко свеж въздух Simple Smile

Емили също има някакви пъпчици по лицето, най-вече по бузките, в комбинация със суха, люпеща се кожа по клепачите, китките и глезените. Мажа я с кремче на Мустела -Стелатопия(или там както се казва) и виждам, че има подобрение за сухотата, но пъпчиците си стоят, поне не се увеличават като брой.
Излизате ли вече на разходки? Днес за първи път излязох сама с количката - беше студено, но пък сухо и слънчево, без никакъв вятър. Опаковах я добре и направихме 30-40минутна разходка, дано не съм я простудила. Уж съм с второ дете, но съм забравила как действах първият път.

# 327
  • Вестерос

Схемата на педиатъра (както и днес на консултанта по кърмене) е 1вата седмица 50/60 мл. Втората - 60/70 мл. Третата - 70/80 мл. И четвъртата - 90/100 мл.

Отделно консултатката каза по 180 мл на колограм че трябва да изяжда през деня и това го делиш на броя хранения ( 3 кг × 180 мл / 8 бр. хранения)
Днес бяхме на консултация. Бебка е вече 4200 гр., наддала е за 21 дни 600 гр. По тази формула трябва да яде по 120 мл. Много ми е вижда за три седмично бебе.

Аз още не смея да я изкарвам. Днес във Варна беше 1 градус и с задължителния вятър, хубаво я бях опаковала заради консултацията.

# 328
  • Варна
И при нашия юнак изби това акне. Първо под устната и после и на други места. Браво на смелостта ви да излизате аз имах голямо желание , но не е както си го представях. За сега само на терасата и до педиатърката два пъти (всеки път изпитвам някакъв страх ако ревне какво ще правя, понеже вкъщи само гърда го успокоява не иска биберони и не знам как ще му дам навън ,той опакован, аз опакована)  , но планувам до края на седмицата да направим поне една разходка пред блока с количката със сигурност и двамата имаме нужда от това.
Мен сега друг въпрос ме тревожи дали кърмата му стига ...тази вечер изцедих едната гърда (той яде само от едната и заспа ) и количеството беше много малко 🤷 на последния преглед беше наддал, ака (понякога по много малко), пикае, но не съм сигурна дали храната му стига. Днес много плака и все мисля, че са колики, но може и да е гладно детето. И сега обмислям дали да не му дам малко АМ, понеже всяка вечер от 11 до 1 часа и нещо е голям рев. И както казах има ли плач, той е на гърдите те нямат време да се напълнят....

# 329
Честито на новите майчета и бебчета! Да се похваля и аз, днес нормално се роди Росен 3180, 49 см.
Искам да ви питам, къде в София имаше профенид, мъжа ми да иде утре да ми купи?

Общи условия

Активация на акаунт