Отговори
# 450
Edelvais123 друго освен температура има ли? Според мен е нормална температура за бебе особено и вечер,  но ако има и други симптоми отивайте до кабинета.

# 451
  • София
Моят дундьо, суче по 10-5 мин. на гърда и после пак е гладен. Давам добавка кърма в шише, заспива ужасно бързо на гърда и няма будене.. после се събужда с плач и пак търси гърда. Така с шишето ми е по-удобно поне знам, че има едно количество, което на 100% е изял. Направо съм се сраснала с помпата и него.

# 452
Аз съм по абсолютно същия начин с нашата поспалана.. направо е мъчение.. само сутрин рано си суче добре. През другото време е нон стоп заспиване 😳

Моят дундьо, суче по 10-5 мин. на гърда и после пак е гладен. Давам добавка кърма в шише, заспива ужасно бързо на гърда и няма будене.. после се събужда с плач и пак търси гърда. Така с шишето ми е по-удобно поне знам, че има едно количество, което на 100% е изял. Направо съм се сраснала с помпата и него.

# 453
И ние махнахме вече напълно храненето в 03:00 , имаше период иска не иска сега седмица не иска😃. Айлиз се оригва лесно особено от както почна на Хип , даже не е повръщала🤗. С това мляко се оригва много звучно . Някой има ли мнение за млякото на Хип или да сте чували? За първи път го чух, да харесва и яде си го, не се стиска толкова .

# 454
За нощното хранене аз го махнах като я залъгвам с биберон, но може би се залъгвам защото по принцип не и давам биберон 🤷‍♀️😊

# 455
Edelvais123 друго освен температура има ли? Според мен е нормална температура за бебе особено и вечер,  но ако има и други симптоми отивайте до кабинета.

И днес същата Т поддържа.Струва ми се топъл.Мерим я под мишниците  с електронен.Купихме снощи инфраред,но нещо не можахме да го пуснем,тоест явно е дефектен.Днес ще го смени ММ с друг.И ще меря на челото . Засега май няма други симптоми,но ни казаха,че дори и Панадол  не можем да дадем,защото няма месечинка. Sad

# 456
Момичета, някоя от вас да ползва памперс 0 номер за под 3 кг? В аптеката са дали на ММ вместо 1чка, 0 номер и той изобщо не е обърнал внимание, а аз забелязах чак когато ги отворих. Ако някоя има нужда мога да ги изпратя. Малък пакет е от 30 бр на памперс премиум кеър. Само доставката да се поеме.

# 457
Здравейте мами как сте с будиването през деня? При нас нещата се обърнаха почна да не спи денем подщи не мигва до 15:00 и после спи храня я докато спи в 18:00много трудно и се събужда сама в 22:00. Направо от без съние мрънка и се нервира през деня сме така вечер след 0:00храненето ляга и става или 5или6или7 зависи колко мл в яла.  Не се оплаквам защото не реве не трещи но мрънка и се стиска ... Вие как сте?

# 458
Здравейте мами как сте с будиването през деня? При нас нещата се обърнаха почна да не спи денем подщи не мигва до 15:00 и после спи храня я докато спи в 18:00много трудно и се събужда сама в 22:00. Направо от без съние мрънка и се нервира през деня сме така вечер след 0:00храненето ляга и става или 5или6или7 зависи колко мл в яла.  Не се оплаквам защото не реве не трещи но мрънка и се стиска ... Вие как сте?

Момо е на 25 дена и долу горе от вчера е същото , преди си спеше почти постоянно между хранения . Не знам на какво се дължи може ни порастват и будуват повече или ги мъчат коремчета , но уж трябваше вечер. Въпреки че е нервен като не може да спи

# 459
  • Вестерос
От известно време Ралица през деня също не спи хубаво. Вчера примерно от 12 до 20 е спала няколко пъти по 30 минути само, успокои се чак след като се изака вечерта и през нощта ми спа от 1 до 8, яде в 4 заспала
...

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 14:01 от Tiffany А

# 460
Ники също вчера почти не е спал през деня - от 13 часа до 22 дрямки от по 20/40 минути. Ей сега също между храненето в 11 и това отново не заспа - спи на гърдата и върху мен, преместя ли го в кревата и е буден.

# 461
  • Варна
При нас седи буден сутрин след хранене от 10 до към 12 часа и вечер между 22 и 00 часа, като ако има колики отива до 1 часа. Но заспиването става все по трудно, не заспива веднага след хранене , а трябва носене и най-често в слинга (пак че го получих, че без него нямаше дори да ям по цял ден) и като го оставя в леглото често се събужда или просто мрънка докато спи.
И снощи вече успя да извоюва и спане в нашето легло. Сега постоянно ме търси като заспива дори да е в кошарата ако ще заспи (след баня май само се случва) иска да ми държи ръката и като цяло постоянно търси близост. Снощи в леглото сам се сгушва в мене така обича да спи забил нос в гнездото или най -добре върху мене.
Мамите, кого кърмят излизали ли сте без детето вече. Аз обмислям скоро да го оставя за 1 час, за да отида на маникюр (не че е много важно, но и свекървата ще е тука да използваю момента),но все още не съм сигурна уж знам кога долу горе хапва ама ако има криза с коликите.....
Странно е,до момента само до магазина на бързо съм ходила без него

# 462
  • Вестерос
Aз спя с Ралица на спалнята все още. Обаче вечер след яденето в 20 часа, като заспи към 21 и нещо я слагам от няколко дни в кошарата ѝ до яденето в 00 часа. ММ заминава в командировка и мисля като се върне вече да си спи в кошарата за постоянно. От известно време я забелязах, че нарочно си плюе бибата, за да ѝ я слагам пак, игра някаква е Grinning Иначе като каза за ръката аз така я държа за ръката като заспива. Взех слинг и аз, ама още не съм събрала кураж да се опитам да я сложа в него.

# 463
Емили не си харесва леглото или просто усеща, че е сама в него. Когато започнаха коликите, ни беше много трудно-от 20.00 до 02.30 беше будна и на гърда през 30 мин, съответно следва повръщане и пак на гърда и един омагьосан кръг. Всичко това в комбинация на чувствителни зърна и болка при засукване... и една вечер, с изчерпани сили, заспахме заедно в леглото и така вече 2 седмици си спим заедно. Залъгалка не иска, какви ли не купих, само 1-2пъти може да се излъже с тази на Авент, но пак не мога да кажа, че си иска биберонка.
Днес навършваме 1 месец. Утре сме на консултация да видим колко е пораснала госпожицата. Вече по-честичко будува през деня, но нямаме драми с плач, спокойна е. Само се чудя как да я занимавам - говорим си, нося я из апартамента да разглежда. Играчки не са й интересни. Вие слагате ли ги вече в активни гимнастики, шезлонги?...
Вики, не съм я оставяла за сега, навсякъде я взимам с мен, нищо, че е малка. Понякога стои в колата с някой от семейството, докато пазарувам, но все пак е с мен.

Снощи забелязах, че още имам конци, които не са паднали, звънях на АГ да попитам дали е проблем, но не вдигна, после разбрах, че е в чужбина. Та сега съм в чуденка -цял месец не са паднали външните.. а преди 10ина дни падна един голям конец и мислех, че вече нямам...
Вие ходихте ли вече на преглед след раждане?

# 464
Не знам и аз какво да кажа. Направо с едно бебе си е песен. Като се събуждат от сън близнаците изпадам в тиха паника, защото ревне ли единия, започва и другия и аз се ошашквам какво по напред да направя. Кого по напред да взема, за да не плаче. Като лежах в болницата с варицелата с единия близнак беше много лесно. Събужда се сменям го, храня го. Понякога помрънква и заспива. Нямаше го това паникьосване. И отделно "любимата ми свекърва" като е тук стои и ме гледа под лупа дали нещо не правя както трябва, ама идва защото с две бебета си трябва нон стоп грижа от двама. Преди си навивах аларма кога ще е следващото хранене, но спрях защото те така или иначе не изтрайват 3 часа и се будят преди това. Сега мисля пак да почна да я навивам доста по-рано, за да ми е готово млякото и да не губя време. То двамата едновременно няма как да ги храня, дори и да ги сложа в люлките, рискувам да се задавят и така всяко хранене ми е стрес с реването. За коликите няма да коментирам. Някакъв ужас е между 20-00:00 ч. Не искат да стоят в креватчетата, само на ръце. И в люлките не искат. Въртележката на кошарата не ги впечатлява, активната гимнастика и тя( малки са за нея, но има светлина и песнички, но и нея не отразяват).

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:19 от Vesito0o

Общи условия

Активация на акаунт