ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 739
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
Проф, братята са в Секретарката Ким. Него го гледаме аз във вбокс, а Белл е успяла да хване работеща кдрама. А сериала по лейдито нещо не ме грабна и даже днес забравих да гледам серията, но някак не ми се търси в нета. Чистата романтика в този може би комедиен сериал не е завладяваща за мен и може би в един момент съвсем ще забравя за него.

Ау, новата ми любимка Минка са я баннали от полицията. Забранено й е да напуска Корея и ще бъде разследвана. Викана е като свидетел и е отрекла участие в делата на бившето й гадже, което е арестувано на 02.02 за манипулиране на акции. Как е успяла да се забърка с такъв човек.

Това е публикувано като днешно
https://youtube.com/shorts/LXyOwh3RGwc?feature=share

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 21:12 от Рори72

# 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има информация, има.
Скрит текст:
Съобщава се, че прокурорите разследват Парк Мин Йънг за участието й в бившия й приятел Kang Jong Hyun и неговите предполагаеми престъпления
Парк Мин Йънг се раздели с Канг Джонг Хюн миналата година.
Съобщава се, че прокурорите са разследвали актрисата Парк Мин Йънг във връзка с предполагаемите престъпления на бившия й приятел и противоречивия бизнесмен Канг Джонг Хюн, включващи Bithumb, една от най-големите борси за криптовалута в Корея.
Съобщава се, че прокурорите са призовали Парк Мин Йънг като свидетел на 13 февруари.
Според новинарските съобщения, Парк Мин Йънг е била разследвана за участието й в предполагаемите престъпления на Канг Джонг Хюн, които включват манипулиране на акции и присвояване, като „истински“ собственик на Bithumb.
Съобщава се, че Парк Мин Йънг по време на разследването си е отрекла всякакво участие в предполагаемите престъпления.
Призовката на Park Min Young сигнализира, че разследването на предполагаемите престъпления на Kang Jong Hyun се засилва. На 2 февруари беше съобщено, че Kang Jong Hyun и няколко ръководители на Bithumb са арестувани по обвинения в присвояване. Преди това беше установено, че сестрата на Парк Мин Йънг е била посочена в борда на директорите на компания, за която се твърди, че е собственост на Kang Jong Hyun.

По повод днешния празник попаднах на следната любопитна подробност.
В Южна Корея жените обикновено подаряват на мъжете шоколадови бонбони на Свети Валентин, а на Белия ден мъжете дават на жените нешоколадови сладки и други подаръци като акт на реципрочност. Белият ден се празнува точно месец след Свети Валентин, на 14 март. Традиция е сладките да са опаковани в бяло.
Скрит текст:

Секретарката не ми е на дневен ред в момента. Ще почака малко.

# 512
Едно концертно пеене с много чист звук. Ще опитам да намеря повече клипове от този концерт и може да имаме късмет и да е пял и Flower letters
https://youtu.be/-Q_2eLUn-n41
Акапелно изпълнение
https://youtu.be/578ViBnFL_8
Репетиция
https://youtu.be/0z6jV7BfkDI
Реклама
https://youtu.be/MRpmS_LzHA0

Леле, сигурно в Корея фенството е диагноза. С глас се смях на изпълнението на фенките му и понеже ги показват отблизо се оказа, че в цялата тази маса от хора един мъж няма или поне аз не видях.
 https://youtu.be/f-FtmHJme1s

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 23:20 от Рори72

# 513
Бел, те размислите ти за Лечителя са си били в правилната посока, историята постепенно се разгръща и някои факти стават известни впоследствие. Ох, тая снимка толкова я показват, но още съм в мъгла...

Нося ти нещо.

Добре ме подсети да потърся по-дълга версия, че от  кратката съвсем не става ясно hahaha
В един от коментарите под видеото е написано нещо от сорта  "въпреки, че не спира да се усмихва през цялото време си личи, че не разбира китайски и нищо чудно, че не е правил други китайски драми...в противен случай той трябва да повдига всяка актриса, с която си партнира".
Ако съм разбрала правилно е от пресконференцията за китайския  сериал Whirlwind Girl2/Tornado Girl2 с негово участие. А момичето в ръцете му всъщност е партньорката му.
Занасят се нещо с него на сцената, личи му, че не разбира и колежките го налазиха да му казват/показват, че е добре сложен и му е отправено предизвикателство. На никоя от присъстващите желание не ѝ липсва 🤣. Колко внимателно я подхвана тази до него!😍 Чу се едновременно УАУ от всички страни, той пък въздъхва и следва бурен смях. Допреди да премине към същинската част си постоя с мацката на ръце.😅 Хора със страхотно чувство за хумор.
Жалко, че надписи няма, следователно няма възможност и за автоматичен превод...

Продължих с ровенето в Туитър.
Това ясно, че е примамка за кликване, но ме отведе линка към тази статия. Донесох и нея.

Скрит текст:
Джи Чанг Ук се отправи към Китай, за да проведе пресконференция за новата си китайска драма „ Whirlwind Girl 2 “ на 14 юли (14.07.2016г.).

„Whirlwind Girl 2“ е първата китайска драма на Джи Чанг Ук и продължението на първата „Whirlwind Girl“, която имаше огромен успех. Джи Чанг Ук, или Jang An, е треньор по измислено бойно изкуство, наречено „Wonmudo“, за което се твърди, че се основава на таекуондо.

Според Sina, Джи Чанг Ук се е представил на своите китайски фенове с: „ Наистина харесвам китайски хот пот. Аз съм от Южна Корея и знам, че много хора в Китай ме харесват. Наистина харесвам хот пот, така че винаги, когато съм в Китай по работа, се уверявам, че го ям поне веднъж седмично ."

Джи Чанг Ук добави още: „Също така много обичам да тренирам “, което накара MC да се пошегува: „На среща на сляпо ли сте в момента или нещо подобно? “ Джи Чанг Ук отговори добродушно: „Точно така. Опитвам се, искам да се представя. Като среща на сляпо, надявам се, че всички ще ме харесат ."

Актьорът описа и своя идеален тип, разкривайки: "Обърнете внимание, дами! Джи Чанг Ук харесва земни жени!"

Китайският актьор Chen Xiang , който също присъства на пресконференцията, обеща: "Ако гледаемостта надхвърли 2%, ще издам нов албум. Ако надхвърли 3%, ще направя концерт." Джи Чанг Ук се включи: "Ако рейтингът на зрителите надхвърли 3%, ще пея на концерта на Chen Xiang ."

https://www.allkpop.com/article/2016/07/ji-chang-wook-promises-t … viewership-rating

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 00:01 от Margarita N.

# 514
  • Варненска клюкарка
Ех тая Минка с какъв се е забъркала, дано това не и коства  кариерата, или свободата. Снощи изгледах осма и девета серия от Секретар Ким и имаше раздвижване. Започнаха целувките (алилуя, дочаках ги Joy) а Пако много го бива в това. Шефа така се отпуши по темата с натискането, че в девета не знам как спряха до там - страхотна сцена с шефа седнал в гардероба а главната в скута му, много сладки и двамата😂😘  Докато седеше скрит  в гардероба и слушаше разговора на любимата със сестрите и се посмях, добре че издържа на залпа от камъните в неговата градина и не им се представи на мига😂 Предполагам че в 10-та серия ще ги разбие с чар и ще почнат да питат малката що ги е лъгала и к:ва душичка е шефа и. Много е сладко това момиче - и с късата прическа с пуловер и дънки в Лечителят, и с офис стила с пола и копринена блуза. Дори не мога да си я представя с черна коса, чак не ми се вярва че е с такава, светлите цветове много и отиват.

Все ще казвам че турския сериал от 22ч. по Лейди е онзи,  който бяха нарочили за копие на АФК. Дребна партньорка, висок главен, сценарист Мелис Дживелек...Позасичах го докато чаках Лечителят и от редките ми няколко минутни сблъсъци, на моменти чувах  репликите на Хандела 1:1 ама главната бездарница ми е неприятна, както и нарочения за голям красавец брадат главен студент към 30-те. Бля😱

Марги пак се посмях, не знаех че му е колежка, нито че е китайка. Вярно няма представа какво говорят. Мисля че първите възгласи дойдоха, когато и поприглади полата преди да я подхване - голям  джентълмен е Джи hahaha Вижда ми се някак стеснителен, не знаеше къде да си дене ръцете и все си оправяше тенеската, много сладък Джи.
Марги, май при теб още не се е появил учителят на лечителя, когато се появи, с него идват и подробностите за хората от снимката. Ама да не ти развалям историята. Аз обичам да знам предварително, но не се сещам при теб как беше.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 11:41 от Беллора

# 515
Снощи не можах да спя добре, такива крампи ме изпращяха към 4ч сутринта, трябваше да се изправя за да спрат, повече не заспах и към 5 станах и си пуснах секретарката,
    Бел, заради Пако съм изкарвала до 5 сутринта, но да стана в 5 заради него не ми се е случвало. Шегувам се Joy Детето да ти изпише някакъв магнезий. И го предупреди да не ти праща снимки когато започнат упражненията в операционните Joy

. ....................Шефа така се отпуши по темата с натискането, че в девета не знам как спряха до там -
   Не се пести хич Joy очаквай още.  Вие гледате клипчета от Торнадо момичето , на мен ми излизат предложения Joy
https://youtu.be/Rg6P9Sjozlo   даже съм го маркирала като чакащ, но го открих само на английски.
   Зад кадър от К2.
https://youtu.be/4ONuLYSWKYU

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 22:11 от Krissttinna

# 516
Един от най - силните и един от любимите ми моменти в ОС - Емко в стаята на Фера. А в сцената с Мехмед има два паралела с АС - момента с отровата и момента когато 4и признава 3и за крал.

https://youtube.com/shorts/ttc9bbHGDZY?feature=share

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 16:31 от Рори72

# 517
Бел и аз обичам да знам предварително какво се случва. Даже през последните месеци го превърнах в навик да подхвана сериал едва след като сте споделили впечатления от няколко различни. Има случаи се връщам и на коментарите ви, да сравня усещанията ми доколко съвпадат с вашите. Няма значение, че до някои моменти може да не съм стигнала още.
Снощи минах 10 и 11 епизод. Появи се учителя на лечителя, обаче наистина ми е сложно с имената този път. От неговия разказ както и от този на Мун Хо пак не ми стана ясно за убийството на кой от приятелите му е натопен бащата на лечителя? Убития е един от петимата на снимката (четирима са, де + Мьонг Хи), не разбрах обаче бащата на главната героиня ли е. Ще ги навържа нещата, но много се разсейвам.🤪Ако преди да си пусна епизод не се отбия през Ютюб да видя и друго няма да съм аз.

Много са сладки Джи и Минка, заедно и поотделно, в кадър и зад кадър. Кофти са я орязали, но много я обичам тази песен ❤️

Криси, няма го на български Торнадо момиче, проверих в каталога за всеки случай 😉http://shineegirlbg.blogspot.com/p/blog-page_1939.html?m=1

Рори, любимите ми епизоди от АФК са тези след разкриването на лъжите. Наваксвам в нета, харесвам ги наистина ❤️

# 518
Марги, по времето на убийството учителя е в затвора. Големият брат и бащите на двете хлапета разследват злоупотреби в строителството, но хващат бащата на девойката и го убиват. Бащата на момчето отива в полицията да разкаже за случилото се с приятеля му и  обстоятелствата, но в един момент прибират всичко, замитат случая и обвиняват него за смъртта на приятеля му благодарение на лъжепоказанията на големия брат, който сключва сделка със старейшината и следва издигането и забогатяването му.

Минка и с Пако е много сладка.Изглежда както Джун химичи с всичките си партньорки тя пък химичи с партньорите си. Днес ми оправиха буксата на телефона и утре ще догледам Секретарката и смятам пак сериал с Минка да загледам.

Да, втори сезон след разкриването на лъжите е по-силен и ми е любимата част от сериала, но и в нея имам моменти, които се открояват над другите. Ето този, Емко в стаята на Фера. Отново много силна игра с очи и от двамата и после как пое боя без да отвръща за да предпази Фера от гнева на брат й. После разкървавеното му лице като символ на кървящото сърце и думите които двамата изричат пред най-близките си приятели - Гюлсюм и Корай. Тръпки да те побият. И контраста с бръмбарите в главата на Джансу. И докато гледах веднага видях и кървящия от отровата Со, който бута Сю и й казва, че не трябва да е там, да се дръпне, да се махне от него. И погледите, и думите им в затвора

# 519
Аджума-та в Лечителят ми е интересна и тя коя е и каква е, ще има ли повече подробности и за нейния живот?

Рори, надявам се някой ден да стигнеш до Наследниците. Ако в другите сериали намираш прилики с АФК, то там ще са два пъти повече. Различен прочит на историята за Пепеляшка, малко сладникава, но с щастлив край. Клишетата забелязвам, че напоследък никак не ме дразнят, защото и самият живот е отчасти такова клише. Едни и същи неща могат да се случат на различни хора...
А точно тази сцена, с Емко в портиерското жилище, която ти е сред любимите Рори, е показана в корейския наобратно - бедното момиче се озовава в стаята на богаташчето и се чувства чужда в неговия свят.
Тези, които аз харесвам (и аз така, някои ми харесват повече от други в любимия ми период) са събрани в един епизод мисля - като Ферка цъфна пред вратата на Емир с кофата, а приятелчетата му гърмяха шампанско в същия момент; после пък срещата на стълбището - Емир с баща му очи в очи с портиерското семейство, притеснението на Емко от реакцията на Чепика и като изчака Фера на другата сутрин пред блока, сбиването с Илкер в университета и четенето на писмото, връщането на пръстена. Моите са събрани на едно. Харесвам много и паралелите или сцени с продължение да ги нарека: при снежното предложение за брак след отказа си Фера каза, че ще сложи пръстена когато го заслужи - после като същия този пръстен малко преди да отплава в Босфора след опита на Сехер да го продаде, думите на Фера бяха "не го заслужих, няма и да го заслужа". Емир обеща, че ще обича всякаква като цитира стих от известен автор "черна сред бялото и бяла сред черното" - пред Корай си призна впоследствие, че вече познава различните ѝ лица и мразейки продължава да я обича. И със снежната сватба идва още един - "снегът този път е истински, ти си истинска" ❄️❤️

# 520
Да, Марги, и тези които споменаваш и други моменти са ми любими сред любимия период във втори сезон, който започва именно с моя челен сблъсък. Ама как съм го нацелила.
Просто това беше вчерашната серия и споменах този момент, защото пък веднага ми изникна асоциация със Со и Сю.

# 521
  • Варненска клюкарка
Марги, много сладък Джи нали? Каква усмивка, а Минка е голяма химичка, както каза Рори и с Джи и с ДжГ по телефона и с Пако.... голяма сладурана е.  Ако ти попадне интересно видео с ДЖи с Минка, без Минка мятай го насам да го видим и ние, че не винаги имам времеда ровя в ЮТ. Аз ако намина там, значи няма да стигна до сериала, тръгвам по видеата- хайде още едно, а,  хайде и това и отиде....Джи ми  е някак не толкова азиатски в лице, особено като е с обърнат назад бретон. Не помня в коя серия беше когато с Минка бяха на пресконференцията на кандидата за кмет, там едва ги познах, в първия момент се чудех кои са тези хора.
Езикът е приятен за ухото, даже много, но предпочитам да гледам сериалите по тв, че тогава гледам наред, и не се изкушавам от мишката. То не че на Лечителят има какво да му се ппревърта, а си мигнал и изпускаш нещо важно, ама на пълнежа в Секретарката не му прощавам хич.

За да се хване историята възможно най-бързо трябва да се запомни кой кой е - имената. Лошото е че в едно изречение споменават по няколко. Аз още не знам как се казваше героя на ДжГ в Злото, въпреки че сериалът много ми хареса. Прави ми впечатление и в трети сериал, че съпруги не носят фамилиите на мъжете си - В Лечителя Мьонг Хи не носи името на мъжа си, в Злото детектив Ча си беше с моминската си фамилия, а дъщеричката им беше Пек, т.е. с фамилията от втората самоличност на баща си... и писателката в забравих му заглавието, не носеше мъжовата си фамилия.
Да, ще пообяснят това онова за хакерката на лечителя, има и смешен момент когато той  я спасява като откриха   местонахождението и и тръгна да бяга облечена като клошарка. Била е детектив в ИТ отдела  за борба с кибер  престъпления. Била е денонощно ангажирана с работата си, детето и е починало, а тя по същото време е тичала по задачи и в крайна сметка се е развела. Но Лечителят и е голяма слабост и заради него нарушава собствените си правила за да може да му помогне, така се свърза с Йонгджин и с Мунхо.

Снощи откарах до след 23ч. но изгледах Секретар Ким до 13 серия. Каква любовна сцена извъртяха тези двамата, че и колко продължителна... 😳Вярно много се отпуши Пако. Ама  и голямо чакане беше. Сам тръгна да я омайва и приспива, загрижен за психиката и, а на другата сутрин кисел че не могъл да заспи, после си вдига телефона баш кога не трябва, а като се върна тя си пийнала и заспала, беше потресен че пропуснала неговата неотразимост Joy В предната порция серии забравих да кажа  когато подслушваше сестрите и и чу да го пращат в клиниката по сексуална дисфункция Joy Преспаха с девойката, но още си говорят на председател И и г-це Ким.  В някакъв момеент се опита да я накара да го нарича Оппа, но тя не можа, а когато в кабинета му все пак го нарече Оппа, той само дето не падна от бюрото, каза и че и позволява да използва това интимно обръщение когато са сами Joy
Посмях се когато се изсипа у девойката си с огромен куфар, изтика и дрехите и обувките за да настани себе си. И за солите от мъртво море- откъде да знае човека, че тя нямала вана, явно много се беше развихрил във въображението си какво ще правят покрай солите във  ваната, а реалността беше той посаден върху тоалетната чиния с крака потопени в леген  Joy Joy  Joy Ох ами като преяде с раци за да се хареса на сестрите и, собственичката чак му се накара, все беше виждала някой да яде по толкова, но да се затрие от почти безплатно  ядене...  😂

Рори, знаеш ли самомнението на заместник председателя на кого ми напомня Joy
"Че съм умен – умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно, защото съм скромен, а скромността краси човека“.
 Все едно го чувам от устата на Пако, подхожда много и на главния от ТГ.

Рори да те питам докато не съм забравила. втората секретарка ДжиА не е ли колежка на ДжГ от някой от адвокатските му сериали, за нея говорех че имат няколко снимки някъде навън.... Ако е същата де.

Крис мерси, понякога пи я магнезий, но от миналия март когато имах ковид не съм, тогава ковида ми започна с половин часова крампа в лявата ръка, щръкнаха ми 2 пръста и никак не можех да ги свия.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 11:39 от Беллора

# 522
Не е от адвокатския сериал. Той не е точно адвокатски според представите ми за такъв сериал. Но мисля, че това е главната от Целувките.

А колежката от Адвокатите я спомена Крис или Ив като главна в друг сериал и Проф донесе инфо за този сериал, но не му помня заглавието.
В Адвокатите са много сладки двамата и хич не се канят и молят. Когато тя си изчисти подозренията към него без дори намек за романтика преди това го гушна в гръб през кръста, целунаха се и си легнаха още в първите серии. Та туй бавене в Секретарката ми дойде в повече

# 523
  • Варненска клюкарка
Профа го каза "мацката от сериала на ДжГ..." Казвам адвокатски, така най-лесно се разбира за кой сериал говоря, а не че знам сюжета. На мен актрисата играеща ДжиА мип се вижда  млада, не повече от 25-26, а целувките май беше някакво доста старо риалити или греша?
Аз секретарката я гледам само заради главните, то фактически друга история няма. Тая детската ми е твърде изсмукана, та не се вживявам особено, щото и няма в какво. Едва се одържам в осатващите ми 3 серии да не ги метна с мишката, ама ще видим като пусна 14 как ще е....Дано  покажат сватба, ще ми е първата корейса сватба. Но бавенето на 29 годишна жена и 33 годишен мъж наистина ми идват в повече. Едно е да се удължи момента на очакването, ама това тука  ако е по тв и да го очаквам ден след ден.... ми нямаше да ги дочакам въпреки сексапила на Пако.
Рори, майка ми ми каза че гледала по Лейди някакъв сериал с Минка, в началото играела начинаеща актриса, която нещо подмамили и изнасилили и от там се развила някаква история. Казвам, понеже спомена, че ще търсиш сериали с нея.

Щях да ти нося най-новото интервю на ДжГ, но от работа нещо днес не мога да вляза във ВК. та ще видим кога...

# 524
Секретарката е 2018г. пуснат, а Целувките е от 2017г. В Секретарката актрисата много ми допада, а в Целувките (не е реалити, а тъп, тъп, много тъп рекламен сериал на козметичната марка Лотте) ми е антипатична някак заради ролята най-вероятно.
Не знам кой сериал на Минка да почна. Ив беше предложила някакъв от 2019г. май беше. А от друга страна съм любопитна да я видя в роля от времето когато са снимали реклами с Джун.
Не ми е излизало ново интервю с него, но излезе кратко видео тип селфи, на което е с дългата коса все още, но лицето му е ужасно бяло. А врата е поне два нюанса по-тъмен та едва ли е заради светлосенките. А не е в роля да кажем сценичен грим. И с това бяло лице ми изглежда странен. Чудя се да не го е пернала кризата на 40те и да си е правил корекции. И понеже не можах да реша колко точно и какво точно не харесвам в това видео не го донесох.

На този сериал по Лейдито днес хванах няколко момента и ще питам по тях, че не ми се гледат пропуснатите 2 серии. Отначало ръката на Тае Ха беше нещо пострадала, а главната му помагаше. Някаква случка ли са имали двамата? После приятелката Сол беше в ареста, но не разбрах защо са я арестували за счупено стъкло. Оня дето уж и беше приятелче като братче чак толкова ниско ли падна след като й разби сърцето за един камък да я влачи в полицията. Не мога да схвана и настоящето гадже на главната какви ги върши с другото момиче. А осиновителката му споменава нещо от което оставам с впечатление, че заради него нещо се е случило с момичето. Но нали уж обича главната? И имаше някаква реплика между бившото и настоящото гадже, че си били станали като братя пък после настоящия каза на главната, че не иска да вижда другия. Но пък го кани на закуска. Оф, тоя по лейдито на моменти ми закача вниманието, но като цяло ако някой пита струва ли си да го търси в нета моя личен отговор е НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт