ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 737
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Днес започнах това "Shooting Stars" , и се появи още един красавец Joy

Първи епизод е забавен /ГГ-ня работи в агенция за оправяне имиджа на знаменитости, беше на уредена среща, хареса си младежа, но трябваше спешно да се изнесе за да обяснява, че двама от подопечните са "само приятели". Сега чакаме ГГ-ой да се върне от Африка, където копае кладенци./ ще видим как ще се развие нататък. Бях решила да гледам "Добре е, да не е добре" след някой исторически и не знам как се обърка мишката ми да кликне на "Кралство".  Joy то първата червена лампа светна още когато видях че е Нетфликска продукция. Издържах до момента в който 7-8 зомбита си хапваха една мирна гражданка. Ще ми трябват поне три сериозни комедии за да се освестя.
Щом Рори каза, че нещо не и харесва при ЛДГ и аз ще се престраша. При една от снимките му с белосано лице, се сетих за Майкъл Джексън и затова избягвам да коментирам последните му появявания.

# 526
  • Варненска клюкарка
Щом на Рори не и харесва, аз по-добре да не го виждам. Ясно е че го е изпращяла кризата на средната възраст,  иначе щеше ли да умира от грлад и да се изтощава с километри бягане и разни процедури, ама нали си има там екип. От интервюто което прочетох гримьори, фризьори, стилисти са с него от години, първо през тях минавали  екранните му визии, един куп народ се грижи за вида му, не му ли казват...?!?  Ясно е че всички се мацотят, ама поне да има малко връзка с реалността. Така както не може да се види колко е слаб, явно и с грима е същото. Не е лесно когато цял живот ти повтарят колко си красив и когато тази красота започва да се изплъзва...
Нещата изглеждат нормални до към Злото и там някъде започва да му се изплъзва реалността, явно залитването по разни хранителни режими, върви и с други екстри.

Рори, не го гледам сериала по Лейди, онзи ден се пробвах, бях си бодра, но на десетата минута ме приспа, главните мъже нещо не ме вдъхновяват хич.

Крис, симпатяга е момчето.

# 527
Обаче в този рекламния сериал, който съм запомнила, че Рори никога не споменава с добро 🤪 участват едни от най-известните корейски актьори (сред тези които знаем вече и ние) - ДжГ, Мин Хо, сега разбрах, че и Джи Чанг Ук. Не мисля да си го причинявам.

Другата песен от Лечителят също ми допада,

но то всъщност и интрото не е лошо...

Бел, по-лесни за запомняне са ми имената на актьорите от тези на героите.😁

В момента не ми харесват визуално нито втория, нито първия патрон. Но и не са ми интересни да си призная, като се насоча към друго предишното остава на заден план. Така съм устроена. Чачо е  истинско изключение, устисках цели няколко години в които да следя какво ново около него...

# 528
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Крисс, много благодаря за видеото зад кадър с Джи. Ами той голям сладур излезе Blush . Що така не ни попадат често клипчета с преобличане на сета? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Още съм в бесен работен режим и не мога да си позволя гледане на сериали. От време на време опитвам да хвърля по някое око на вървящия по Лейдито, но засега не ме е грабнал. Засичам някои кратки комични моменти, но само толкова.

ДжГ и избелен ли е вече? Хич не съм обърнала внимание. Ммм-да, кризата на средната възраст при мъжете е в пъти по-тежка от всички женски кризи събрани накуп. Хеле пък в такава професия като неговата.

Колкото до въоръжаването с патрони Stuck Out Tongue Winking Eye , знаете обичам агнешко. Joy Joy
Нека се появяват нови, тъкмо ще е по-интересно.

# 529
  • Дубай
Крис,не си го давам Ким Йонг Дае ...Много го обичам дългучко...Този сериал беше последния,който гледах онлайн и нямах търпение за всяка следваща серия.Ноди много настроение,подобен на "Business proposal"
Ако искаш исторически ,пусни си принц за сто дни ,Луната която обгръща слънцето,както и този новия на дългичко, Забранена женитба

# 530
На награждаването на телевизия СБС и в Отново моя живот си е добре Джун, ама извън роля клощавината му адски грознее. Но в това видео с бледия тен съвсем не мяза на себе си. Дано се намери някоя жена да го вкара в пътя, да му избие комплексите, да го нахрани и да заприлича на човек.

Марги, има още един рекламен сериал със същите хубавци, който поне за мен е по-добър, но пак е кратък 7-8 серии от по 13ина минути, та ако искаш да ги гледаш на куп се насочи към другия сериал. На руски името му е Тайные создатели королевы.

Белл, това е колежката от Адвокатите
https://youtu.be/H_q9TR1xUdE
Но с тази прическа има известна прилика с актисата от Секретарката. Но сериалите са една и съща година снимани и ако беше една и съща актрисата предпилагам щяха да направят нещо с косата за да не изглежда по еди и същ начин.

Ето го на 31.12.22г. Костюма някак прикрива частично кльощавината
https://youtu.be/ZzzYbHb91G0
и не са го мазали с белило.

Не намерих самостоятелното видео с лицето му в бяло, но слагам видео в началото на което има кадри с тази му визия
https://youtube.com/shorts/ECp32fXCHV8?feature=share

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 18:54 от Рори72

# 531
  • Варненска клюкарка
Може да е прясна химическа процедура, а не толкова грим.
За разлика от Ча, ДжГ все още е красив, трябвт му едни 5-6 кг отгоре, стегнат и спортен е, няма нищо което да виси или да е изкривен и изсулен, само манията му по слаботията.....Помня две видеа от миналата година- там при онази цвилещата водеща, беше много красив в лице и на едно тв представяне на Отново моя живот. При него нещата са поправими. Ча допусна да му изгори и опада косата, кожата му е много зле, идеалният му нос вече не е така съвършен, отпуснато тяло, тресящи се мускули и напъпили гърди....И супер безразличието му към феновете му, откровено преливащо  в неиуважение. Толкова е драпал да стане това което е, явно не може да оцени тази любов която все още получава, но не се знае още колко ще я има. Наскоро имах с какво да сравня, за пореден път всъщност - помня  като гледах едно от видеата с ДжГ как му трепереха брадичката и устните, и направо си и поплака, видимо беше разстроен и обиден от някои реакции след скандала през 2017, но не си го изкарва на тези с диагноза фен, знае че пак го правят от обич и ревност. Въпреки отношението на някои, пак се грижеше за тях,
 и уважаваше любовта им към него, осъзнаващ че без тях той няма да е това което е. За Хазал пък направо не ми се започва, бях споменала преди време какво подозирам и защо се разделиха с Ензин, но Фема почти  ме нарече лъжкиня, та не продължих. По това време пишех повече в темите за образование по рядко наминавах тук,  имах други грижи- предварителни изпити, завършване, бал, редовни изпити, дядо ми... Канех се да проверя какво пишат по въпроса в темата на Халит, там има момиче което превежда, но забравих, мина време и вече нямам спомен около коя дата беше...... Първите ни любимци имат голям късмет и нямат акъл за пет пари, само се чудя къде е бил моя, затова сега я карам по-леко с любимците, отново нищо не гледам на всяка цена, но и си харесвам и други, няма да зациклям на един. Даже се чудех да добавим ли към заглевието и " ...красивите к- актьори..."  Навремето имаше такава тема в подфорума- красивите турски актьори. Осъзнаването че всъщност съм  фенка на АФК ме спря да се насилвам да гледам неща, които не ми харесват.

Знаех си след 13серия започнаха пълнежите, не че бяха малко преди това. Гледам заради главните, че са много сладки . Учудващо, но К-драма не ми засича много.. В кратка почивка съм, минах да се разпиша... Забравих да кажа че в предзната порция серии, мисля че беше в девета, преди Минка да скрие шефа си в гардероба, като и цъфна вечергта, освен любимите на корейците печени свински кожички и донесе и пържени копринени буби, каза и че и носи от любимите и буболечки. Той ги извади с потрес от хартиения плик и ги метна с потрес на масата, а тня така им се зарадва, все едно беше най любимото и лакомство Joy

# 532
Някои го умеят наистина. Изразяват обич и уважение към феновете си, които всъщност са немалка част от успеха им.

Осъзнаването е важно, да успеем да разграничим фенове сме на актьорите или героите им. Което и от двете да е, попивам от вас и не се вживявам прекалено 🤪За любимците знаем колкото и каквото решат да ни покажат, да ги хвалим или упрекваме ненужно няма смисъл... И особено пък ако не зацикляме на един, време и енергия не ни достигат да ги мислим всичките. Шегичка 😆
Бих обобщила, че в различни периоди различни неща са ме вълнували.🙃Тези на аватара ми помня как ми влязоха под кожата и имах силно желание да пиша за тях. Тук ви казах къде отивам, в друга тема съобщих откъде пристигам 😅
Друго бях тръгнала да казвам всъщност, но си изгубих мисълта... Може би заради това,  че Чачо и Хазал ги поизпуснах от поглед ми дойде като гръм от ясно небе, че съвместната ѝ работа с Енгин приключва. Сякаш нямаше изгледи за подобно нещо...

Да си дойдем на думата. hahaha ДжГ и АйЮ пресъздават по концерти сцената от 11 еп. в АС под дъжда, а Джи - първата целувка в Лечителят.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 22:56 от Margarita N.

# 533
  • Варненска клюкарка
Видях едно видео от ДжГ с дата с надпис Instagram
14.02.23
On the set again
Не знам дали за него става въпрос за грима му, но пише сет, т.е. със сериалния грим е. На мен ми хареса как изглежда, но е много слаб в лице. понякога основата на грима е такава, че при силно осветлетние се получава ето този ефект като от АС, силно белосано лице. То и гримът е по силен заради състоянието което трябва да показва - треска
Скрит текст:

Рори, бях ти казала че ще ти донеса интервю с ДжГ преведено от рускините, дано да съм успяла да копирам цялото, че сега нямам време да проверявам....
Скрит текст:

ЛИ ДЖУН ГИ: я стараюсь ровно проходить через все неприятные процессы, руководствуясь принципом «и это тоже пройдет».
Джунги дал довольно пространное интерьвью The Star. Разумеется здесь он снова сел на своего любимого конька о роли ведущего актера (уже не могу об этом читать) и важности создания Атмосферы на сьемочной площадке. Но помимо этого, есть пара интересных рассуждений о "жесткой критике" и жизни в центре серпентария (дорамопрома).
TS: На прошлогодней премии SBS Drama Awards вы получили награду Top Excellence Acting Award в категории «Фэнтезийная драма». Поздравляем. Вы также продемонстрировали уважение к труду ваших коллег, это все заметили.
JG: Спасибо. (Смеется) Я был очень рад и благодарен, что нашу работу отметили. Это не только моя награда. Она также принадлежит режиссеру Хан Чхоль Су, моим старшим и младшим коллегам-актерам, стаффу, всей съемочной группе. Я ими всеми искренне восхищаюсь. Они работали много и со страстью. И все для того, чтобы подарить публике дораму «Снова моя жизнь».
На церемониях награждения я всегда испытываю чувство священной благодарности и даже счастья. Ведь в эти важные минуты я имею возможность сказать на публике слова поддержки всем, кто тяжело работал со мной в течение года, тем кто проливал свой пот. Все они внесли свой посильный вклад в развитие корейской культуры.

Мне также интересно повидаться с коллегами-актерами, с которыми я работал в прошлом, а также с теми, с кем я возможно поработаю в будущем. Такие встречи приносят мне отдельное удовольствие.

На всех церемониях награждения я совершаю один и тот же ритуал - либо в начале, либо по окончании шоу хожу и здороваюсь со всеми, кого встречаю на своем пути. Я приветствую коллег, поздравляю их, предлагаю насладиться этим праздником. Я знаю, что такие церемонии особенно важны для актеров-новичков, или для актеров впервые оказавшихся на шоу. В этом случае я говорю им, чтобы поменьше нервничали. Говорю им, чтобы хлопали сильнее в ладоши, это полезно для нашего общего здоровья (смеется).
TS: Каково это — прощаться с 2022-м годом и входить в 2023-й?

JG: Сейчас требуется гораздо больше времени и усилий чем раньше, чтобы сделать один проект. Время сжимается, год кажется коротким. Вот и 2022-й пролетел незаметно. Мы уже в новом году. В 2023-м я намерен наверстать то, что упустил в 2022-м, есть вещи, которые я бы хотел исправить, сделать лучше. 2023-й - это год Черного кролика. Вот и буду скакать как кролик. Я намерен подпрыгнуть довольно высоко, чтобы повидаться со своими зарубежными поклонниками. Я также активизирую свою карьеру, чтобы сделать достойные подарки зрителям, которые неизменно поддерживают меня.
TS: В настоящее время вы снимаетесь во втором сезоне «Хроник Асадаля». Каково это быть частью драмы?

JG: Это моя первая историческая драма после довольно долгого перерыва. Надо было к ней должным образом подготовиться. Эта работа связана с большим количеством съемок за пределами Сеула. Приходится много ездить, поэтому я должен следить за тем, чтобы оставаться в хорошей физической форме. “Хроники” - во многих отношениях непростой проект. Но он помимо вызовов и опасений, определенно приносит мне личную пользу. Поэтому я много работаю, стараюсь оказывать позитивное влияние на всю команду, а также получаю удовольствие от любых, даже напряженных рабочих моментов. Я буду признателен, если вы окажете мне поддержку.

ЛИ ДЖУН ГИ: я стараюсь ровно проходить через все неприятные процессы, руководствуясь принципом «и это тоже пройдет».
6 февраля
1,8K прочитали
Джунги дал довольно пространное интерьвью The Star. Разумеется здесь он снова сел на своего любимого конька о роли ведущего актера (уже не могу об этом читать) и важности создания Атмосферы на сьемочной площадке. Но помимо этого, есть пара интересных рассуждений о "жесткой критике" и жизни в центре серпентария (дорамопрома).

TS: На прошлогодней премии SBS Drama Awards вы получили награду Top Excellence Acting Award в категории «Фэнтезийная драма». Поздравляем. Вы также продемонстрировали уважение к труду ваших коллег, это все заметили.

JG: Спасибо. (Смеется) Я был очень рад и благодарен, что нашу работу отметили. Это не только моя награда. Она также принадлежит режиссеру Хан Чхоль Су, моим старшим и младшим коллегам-актерам, стаффу, всей съемочной группе. Я ими всеми искренне восхищаюсь. Они работали много и со страстью. И все для того, чтобы подарить публике дораму «Снова моя жизнь».

На церемониях награждения я всегда испытываю чувство священной благодарности и даже счастья. Ведь в эти важные минуты я имею возможность сказать на публике слова поддержки всем, кто тяжело работал со мной в течение года, тем кто проливал свой пот. Все они внесли свой посильный вклад в развитие корейской культуры.

Мне также интересно повидаться с коллегами-актерами, с которыми я работал в прошлом, а также с теми, с кем я возможно поработаю в будущем. Такие встречи приносят мне отдельное удовольствие.

На всех церемониях награждения я совершаю один и тот же ритуал - либо в начале, либо по окончании шоу хожу и здороваюсь со всеми, кого встречаю на своем пути. Я приветствую коллег, поздравляю их, предлагаю насладиться этим праздником. Я знаю, что такие церемонии особенно важны для актеров-новичков, или для актеров впервые оказавшихся на шоу. В этом случае я говорю им, чтобы поменьше нервничали. Говорю им, чтобы хлопали сильнее в ладоши, это полезно для нашего общего здоровья (смеется).

TS: Каково это — прощаться с 2022-м годом и входить в 2023-й?

JG: Сейчас требуется гораздо больше времени и усилий чем раньше, чтобы сделать один проект. Время сжимается, год кажется коротким. Вот и 2022-й пролетел незаметно. Мы уже в новом году. В 2023-м я намерен наверстать то, что упустил в 2022-м, есть вещи, которые я бы хотел исправить, сделать лучше. 2023-й - это год Черного кролика. Вот и буду скакать как кролик. Я намерен подпрыгнуть довольно высоко, чтобы повидаться со своими зарубежными поклонниками. Я также активизирую свою карьеру, чтобы сделать достойные подарки зрителям, которые неизменно поддерживают меня.

TS: В настоящее время вы снимаетесь во втором сезоне «Хроник Асадаля». Каково это быть частью драмы?

JG: Это моя первая историческая драма после довольно долгого перерыва. Надо было к ней должным образом подготовиться. Эта работа связана с большим количеством съемок за пределами Сеула. Приходится много ездить, поэтому я должен следить за тем, чтобы оставаться в хорошей физической форме. “Хроники” - во многих отношениях непростой проект. Но он помимо вызовов и опасений, определенно приносит мне личную пользу. Поэтому я много работаю, стараюсь оказывать позитивное влияние на всю команду, а также получаю удовольствие от любых, даже напряженных рабочих моментов. Я буду признателен, если вы окажете мне поддержку.

TS: Нас впечатлил ваш новый образ с длинными волосами. Вы наверняка много думаете о своем стиле перед съемкой?

JG: Ну, это историческая драма. Мне приходится играть сразу двух персонажей. Поэтому кроме своей личной команды гримеров и стилистов, я много всего обсуждаю с общей группой гримеров драмы. Мы стараемся не упускать ни одной мелочи. Здесь мне приходится носить парик, но я также отращиваю волосы, чтобы чувствовать себя максимально комфортно в этой роли. Конечно, длинные волосы причиняют массу неудобств, когда я занимаюсь своими повседневными делами. Но все можно вытерпеть. В конце-концов, я сейчас мало появляюсь на людях, кроме съемочной площадки конечно (смеется).

Когда я готовлюсь к той или иной роли, я всегда что-то меняю в своей внешности. Конкретно для этой драмы пришлось поменять прическу. Каждую сцену мы готовим с огромным количеством людей и я всегда испытываю чувство глубокой благодарности к ним и их тяжелому труду.

TS: Есть ли какой-нибудь ритуал, который вы выполняете перед выходом на съемочную площадку. Может, молитву какую-нибудь читаете?

JG: Мой рабочий (съемочный) день начинается в гримерке. Утром я встречаюсь с сотрудниками, говорю им “Файтинг!” - и пошло поехало. Мы обмениваемся новостями, болтаем о том о сем, пока гримеры работают над макияжем. Мой девиз такой - день нужно начинать с создания хорошей атмосферы. Состояние и настроение ведущего актера влияет на общий вайб. Атмосфера, в конечном счете, влияет и на конечный результат всех наших усилий. Поэтому моё дело - показать личный пример, поделиться энергией, вообще завести их всех. Поэтому так важно быть в хорошей форме. Если я приеду на съемку измученным или уставшим, определенно день не сложится и все будут сожалеть. Для меня ценен каждый новый день проведенный на съемках. И здорово, если у меня получается поднять настроение коллегам.

TS: Чем вы занимались в последнее время?
JG: В основном я бегаю. Честно говоря, я бы предпочел заниматься своим любимым джиу-джитсу, но так как залы были закрыты из-за пандемии, пришлось найти другой способ поддерживать себя в спортивной форме. Статус ведущего актера сопряжен с разными обязанностями. Я занимаюсь спортом не только потому что мне этого хочется, Форма важна! Я также знаю, что многие поклонники беспокоятся, когда видят, что я бегаю в маске. Не переживайте! Я уже привык носить ее и не чувствую себя дискомфортно, как это было раньше (смеется).

Вообще, маска во время бега - это тоже своего рода тренировка. Например, к ней прибегают боксёры, чтобы улучшить свое дыхание. Во время пробежек или спаррингов они специально надевают маски, чтобы меньше дышать. Поэтому [когда бегаю в маске] я думаю об этом как о своего рода тренировочном упражнении. (смеется) Я чувствую, что это помогает увеличить объем моих легких. А может я ошибаюсь… (смеется)

Но сейчас ограничения наконец-то начинают снимать и я планирую найти время, чтобы больше общаться с друзьями и коллегами, пока в этом мире еще остались для этого безопасные места. Я актер и моя работа - создавать образы и заставлять сердца людей трепетать. Поэтому без социального взаимодействия мне довольно трудно. Все время, что длилась пандемия, я очень мало встречался с людьми. Зачастую круг общения был ограничен младшей сестрой и родителями. Сейчас я чувствую очень большое желание вернуться к более активной жизни. И также я не могу дождаться воссоединения с моими любимыми поклонниками.

TS: Расскажите про фотосессию в Дананге?

JG: О, это было незабываемо! Особенно после всей этой истории с пандемией и социальной дистанцией. На самом деле, это был моя первая зарубежная командировка за три года. Разумеется, я был счастлив наконец-то по-человечески потусоваться с со всей командой The Stars. Помимо этого, я узнал, что у меня много поклонников во Вьетнаме. Я благодарен всем им за гостеприимство и доброту. Куда бы мы ни отправились, нас везде отлично встречали. У меня осталось много теплых воспоминаний о местной культуре и сердечности местных жителей. Я обязательно вернусь во Вьетнам, для того чтобы отдельно встретится там с поклонниками.
TS: Что особенно запомнилось во время вашей фотосессии во Вьетнаме?

JG: Это был мой первый визит во Вьетнам, так что я был впечатлен всем. То есть - каждым местом, где оказывался. Другое дело, что времени у нас было немного. И практически ничего кроме фотосессии я и не видел. Поэтому я решил, что приеду сюда снова, может быть, в личный отпуск. (смеется).

Впрочем, кое что я все-таки увидел. В частности, мне было интересно сниматься в Старом городе Хойана. Это было как раз перед началом уикэнда. Я встретил там много туристов, многие из которых меня узнавали, мы отлично пообщались. Поскольку, повторюсь, это было впервые за три года изоляции, то я был под большим впечатлением. Также не могу не отметить красоту тех мест. Там удивительная винтажная атмосфера. Мне захотелось насладиться ею в полной мере. Вместе с этим, там очень оживленно и мило. Обязательно вернусь в Дананг.
TS: Как актер вы еще и трудоголик. Вероятно, вы получаете больше удовольствия, когда заняты съемками, чем когда отдыхаете. Что значит «счастье» для Ли Джун Ги?

JG: Счастье исходит от людей. И я хочу принести счастье тем людям, которые смотрят на меня, работают со мной. Сам я становлюсь счастливым, когда общаюсь с людьми. Стараюсь жить так, чтобы каждый день стал драгоценным воспоминанием. Ведь именно они (воспоминания) поддерживают нас в трудные времена.
TS: Вас часто хвалят за способность мгновенно концентрироваться во время съемок. Как это у вас получается?

JG: Все дело в репетициях. И, как я уже говорил, в коммуникации. Я нахожусь в постоянном контакте с сотрудниками, моими коллегами по фильму, режиссерами. Прежде чем сцена будет снята, мы по сто раз все обсудим.

На самом деле нет ничего мгновенного. Это чувство мнимой легкости. Эта свобода - результат большой совместной работы. Ну и плюс, я должен все сам обдумать перед съемкой. Как выступать и двигаться с партнерами по сцене. Мы же вместе создаем эмоции. К началу самой съемки я уже обычно немного расслаблен. Но вот подготовка к ней может быть процессом куде более утомительным. Именно поэтому я всегда стараюсь думать о том, как получить удовольствие от самого процесса. Надо войти в эту игру всем вместе, надо сотворить некий коллективный творческий акт и получить от этого кайф. Обычно я прилагаю дополнительные усилия, чтобы мои коллеги тоже смогли получить удовольствие.

TS: Есть ли у вас какие-то трудности в последнее время?

JG: Как бы это сказать… Наверное, это стремление к чему-то новому. Я хочу учиться и создавать что-то новое, набираясь опыта в разных вещах и направлениях. Но это непростой процесс. Вероятно потому, что не имею достаточно возможностей, или время мое еще не пришло…Короче, когда что-то не получается, я стараюсь не позволять этим ситуациям утомлять и расстраивать меня. Я заставляю себя смириться с реальностью и предпочитаю сосредоточится на людях, с которыми работаю или взаимодействую. В людях черпаю силы.
TS: Когда вы чувствуете уныние, как справляетесь с ним?

JG: Я просто… пытаюсь принять ситуацию такой, какая она есть. Конечно, это непросто. Жизнь всегда похожа на головоломку; бывают моменты, когда я сталкиваюсь с целым рядом трудностей и проблем. Я, может, и могу придумать для них хорошие решения, но далеко не всегда могу решить их самостоятельно. Самое сложное в этой жизни - догонять и ждать. В этом случае, я стараюсь ровно проходить через все неприятные процессы, руководствуясь принципом «и это тоже пройдет». Кроме того, в эти моменты я стараюсь шире смотреть на окружающий мир, исследовать его, искать новые возможности. Вместе с этим, я ожидаю подходящего момента для выполнения своих глубинных задач. Главное не запираться в своей проблеме или в своем желании. Надо решать ее, надо идти к нему. Это путь. Где найти силы и терпение, чтобы наконец дождаться вожделенного времени исполнения желаний? Только в себе. Причина, по которой так трудно ждать времени, которое еще не пришло, заключается в том, что это время дается для того, чтобы ты стал сильнее и лучше.

TS: Мудрый ответ на глупый вопрос! Как насчет того, что делает вас счастливым?

JG: Результат. Когда у меня возникают проблемы, у которых нет решения, я использую свою энергию, чтобы собрать людей, зарядить их оптимизмом и в конце-концов, довести дело до конца. Я счастлив, что умею это делать. Собственно это и составляет большую часть того, что я называю счастьем. Я стараюсь сохранить в себе эти качества (умение вдохновлять людей и добиваться результата). Я могу быть счастлив только тогда, когда у меня есть это вознаграждающее чувство выполненного долга и чувство привязанности, которые я разделяю с другими людьми.

TS: Вы любите своих поклонников, письма им любовные пишете. Когда вы сильнее всего ощущаете их поддержку?

JG: Я живу в эпицентре киноиндустрии. Само это положение заставляет меня прилагать огромные усилия, чтобы сохранять равновесие. Иногда я чувствую, что иду по тонкому льду, или же ощущаю, что вокруг меня сжимается кольцо одиночества, все теряет смысл… И тут появляются поклонники. Они всегда дают мне огромную силу и тепло своей любви. В этой жизни, где я постоянно подвергаюсь резкой критике, они оказывают мне свою твердую поддержку и любовь. Могу сказать, что они мои партнеры по жизни, в буквальном смысле Я ими дорожу, и я им всегда бесконечно благодарен. Плюс они всегда держат в тонусе мое чувство ответственности. Я не хочу их разочаровывать и предавать их веру в меня. Я живу, чтобы доставить им большее удовольствие и отплатить им. Поклонники - еще один источник моей силы. Я чувствую, что моя жизнь настолько благословенна, потому что я получаю от этих людей гораздо больше любви, чем заслуживаю. Поэтому я много думаю о том, как жить, чтобы мы все могли быть счастливы вместе. (смеется)

TS: Прошло уже 23 года с тех пор, как вы начали свою карьеру в качестве актера. Есть ли у вас мечты, которые вы хотите осуществить?

JG: Время летит незаметно. Я только недавно понял, что члены съемочной группы теперь называют меня сонбэним. Ну что ж. Значит настало время показывать пример. Надо думать о том, чтобы оставаться хорошим человеком. Если я буду жить как хороший человек и как хороший актер как можно дольше, это позволит мне чувствовать тоньше и переживать глубже. Я смогу ощутить эмоции, о которых я даже не мечтал раньше, не так ли? В прошлом я мечтал только о том, чтобы стать большой звездой. Теперь у меня иные цели - хочу накопить больше “человеческих” ценностей.
TS: Можете ли вы рассказать нам о собственных взглядах или философии актерского мастерства Ли Джун Ги?

JG: И еще раз повторю. Работа на съемочной площадке – это не получение результата или получение обратной связи, основанной исключительно на индивидуальных способностях. Результат возможен только в том случае, когда множество людей взаимодействуют и коммуницируют друг с другом в позитивном творческом ключе. Поэтому я изо всех сил стараюсь этому процессу способствовать. Личный пример, дружелюбие, способность понимать и направлять коллег…Я стараюсь наблюдать и присматривать за людьми с которыми делаю общее дело. Я такжа стараюсь жить не доставляя проблем, сохраняя свою способность взаимодействовать с людьми всех поколений, профессий и статусов.

TS: Каков ваш «список желаний» на 2023 год?

JG: Конечно мне бы хотелось, чтобы наша драма полюбилась зрителям. Мы так много и усердно работаем над ней. Будем счастливы, если зрители получат удовольствие хотя бы на мгновение. Еще одно мое желание — встретиться и поговорить с поклонниками. Впервые у меня такой долгий перерыв в общении с ними.

Какие бы изменения не принес этот год, я надеюсь, мы снова будем наслаждаться прекрасными моментами, разделяя тепло друг с другом.

Посмях се на видеото с шапката, разтуптя им сърцата Джи и ги разпищява девойките, но не целуна момичето, само се приближи повечко. Иначе сцената в сериала под първия сняг ми е една от любимите. Спонтанно решение, така го почувства, прииска му се и се върна към нея, а преди да го направи показаха как снежинките падат в протегнатата му ръка.... А и преди това много хубава сцена как профучаха през асансьорната шахта докато я спасяваше, тя гушната в него Heart

Аз си знаех че не трябва да тръгвам по тези видеа, ама сърце не трае... Снощи по пътечката от тук, попаднах на сетове от Лечителя, работния процес по едни от най нежните сцени. Последната сцена  как главния върви към девойката и се целуват има общо към двадесетина репетиции и дубли, кое точно колко не ги разграничавах. Какво толкова им придиряха не знам, но хайде пак и пак и пак....И като се прегърнаха пред бащата и чичото че и я целуна и там повече от 10 репетиции и дубли. Целувката беше с вкус на кафе - сериалния баща на Йонгджин и пусна едно кафе от машината зад кадър, май повече за да си стопли милата ръцете. Вижда се че е доста студено, екипа са с дебели якета, а тя по една тъничка блузка. А където снимаха любовната сцена в студиото на лечителя, Джи горкия по потник, когато не снимаха беше завит с нещо пухкаво. Едната прегръдка в леглото е по хубава от тази в серията. Много хубаво се разбират и тези двамата - не снимаха, не репетираха ама си стоят един в друг прегърнати, закачаха се нещо....Joy Като споменах студа, много корейски сериали в някакъв момент са снимани в доста студено време, но по никакъв начин не личи в помещенията да е студено, а помня един сериал с Берен и Махсун Кърмъзъгюл, забравих му заглавието, но когато навън валеше сняг на парцали, пък и преди да завали, в скъпата им къща от устите им излизаше пара Joy Пътечката ме отведе и до някакво награждаване на КБС, ми те там все познати лица- Първо Минка и Джи на сцената, след тях сегашните от сериала по Лейди, главната е плашещо слаба и що си беше облякла такава рокля не знам, след тях излязоха ДжГ с Арито, като си е на точните кг изглеждаше най-добре от всички мъже.... А най красивото момиче беше Минка...

# 534
Крис,не си го давам Ким Йонг Дае ...Много го обичам дългучко...Този сериал беше последния,който гледах онлайн и нямах търпение за всяка следваща серия.Ноди много настроение,подобен на "Business proposal"
Ако искаш исторически ,пусни си принц за сто дни ,Луната която обгръща слънцето,както и този новия на дългичко, Забранена женитба
  Много са свежи, до 4 епизод не ми е доскучало и за секунда. А така, имаме си и Дългучко. Голям сладур, как си я харесва отпреди и отдалеч и като типичен дечко трябва да и дърпа плитките вместо да си каже Joy  Само не разбрах как само като си свали панталоните ще докаже, че не е импотентен Joy
   И това задължително ще се гледа, и актьорът/вече/ и темата са ми слабост.
https://youtu.be/Jnc77gMihPo
 "Луната" и "100 дневният принц" ги гледах, и той много ми хареса. Даже мисля скрийншот съм качвала , как ги бяха опаковали в една рогозка. Той се опитва да си измъкне ръцете, девойката му вика - "къде пипаш ти бе" Joy Младежът е от групата "Ексо".
  И с къса коса става Joy  януари в Япония, срещи с фенове.
https://www.youtube.com/watch?v=uTl7wWSGgY4   Joy  Нещастен бил, заради дългата опашка за рамен.  
 може да е официалният му канал, поне пише. че е проверен
https://www.youtube.com/@jichangwook/videos

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 21:40 от Krissttinna

# 535
Бел, сцената със снега явно и за Джи е сред запомнящите се, повече от веднъж я отиграва с фенки и им разхлопва сърцата hahaha Тази, в която е щастливото число изтеглено от него се озовава на сцената.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 18:17 от Margarita N.

# 536
Споделям набързо днес попадналото ми.
Японски айдъл, член на тяхна бой група, днес обяви, че се пенсионира от групата и от този бизнес след 11 години в него. Особеното е, че той в момента е на 22 години, а е започнал на 11.
Направо си се представих от колко десетилетия можеше вече да съм пенсионер в такъв случай. Joy

Друг айдъл в свое интервю за медия обясни защо не се снимат с фенове. Едно от основните правила при подписването на договорите им с продуцентите било "не се снимай с никого в никой случай". Правело се изключение при участие в събития с контролиран достъп на присъстващите. В превод - сещайте се за снимките на АйЮ след концерта й, с ДжГ и Йонка, ама не и с фенове. Виждала съм подобни снимки и по коктейли след промоции на албум, примерно. Мотивът за подобни рестрикции бил, че откачените тамошни фенки изобщо не биха се посвенили, ако си направят селфи с някой известен, да го пуснат в мрежата с текст, че са се оженили. Това би сринало на секундата кариерата на заснетия. Всякакво последващо изясняване на фейка би било закъсняло, пораженията вече ще са налице.
Откачена работа!

Но ми харесва, че повечето им знаменитости си поддържат собствени канали в Ютюб, или имат такива на официалните им фенклубове. Не ги оставят без актуално съдържание. Щедри са на заснети клипчета от ежедневието на знаменитостите, подготовката на проектите им, участията им тук и там, лайфовете им онлайн.

# 537
  • Варненска клюкарка
Ех тоя Джи - голям палавник се оказа  hahaha Марги и другите фенки ли ги целува бутафорно? Ако ти попаднат, мятай ги насам да се посмеем. Умеят да правят шоу и това е.
А Минка и с Пако са  много ефектна екранна двойка. Може утре да те помоля да резнеш една сцена с тях, сега просто не знам коя минута беше някъде към края на 9та серия...И каква разлика има в стила и от Лечителят- там е момиченце, прическата и къса, различен  темперамент и стил на героинята и. В Секретарката е хладна, делова, авторитетна и   женствена, стилът и е съвсем друг, мятка дълга конска опашка, също много сладка външност.

Проф аз бях шокирана от това,  което е понесъл ДжГ след като лъсва в медиите с Чонката си, хем за тази връзка се подмятат слухове от години... Трябвало е да се извинява публично, да иска прошка (това даже умът ми не го побира😳) бойкотирали са изявите му, обиждали са го, свалили са от екран шоу с негово участие, отнесъл е и гнева на продуцентете... 🙄 Не ми се мисли какво би се случило ако някой от най звездните айдъли се окаже в подобна ситуация, вероятно бандата ще се разпадне, ако примерно забъркат  името на фронтмена....

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:02 от Беллора

# 538
Бел, да. И с други фенки така. В едно видео бяха събрани моменти от участия, но го гледах във фейсбук група. Не знаех ще се отвори ли при вас без регистрация, а когато се върнах да го потърся, за да го донеса все пак не открих в коя от всичките групи е. Присъединих се вчера за сефте към една обща озаглавена Азиатски сериали и под нея ми излизат още предложения за отделни актьори. Не мога да се позная, само във Фб не бях ги търсила 😱

Да вметна, че който не ги е гледал, никога не е късно да поправи тази грешка 🤪❤️

Ще ти резна от Секретарката разбира се, кажи като решиш.

# 539
Нали изоставам с гледането на сериалите, не мога да съм много от полза в дискусия по сюжета. Но от това, което поствате, прави впечатление, че Минка май химичи с всичките си партньори. Талантлива е, красива е, а щом успява да създаде и силна екранна връзка с колегите си, трябва да е много търсена актриса. Не съм я проверявала, а и в момента не ми се рови, ако може някой да изброи по-гледани с нея сериали, ще съм благодарна. Не само момчетата заслужават внимание Wink.

Афинитетът към забавление по всяко време и с всичко, докато работят по снимки било на клип, било на филм, си е част от същността им. Днес в нета се върти ярък пример какви майтапи си правят дори когато са в снимачен момент. От 10 февруари в Нетфликс е пуснато новото заглавие "Love to Hate You". Естествено веднага в мрежата са пуснати и клипчета зад кадър, промо клипчета и т.н. Вниманието при последната сцена от сериала е фокусирано не толкова върху ГГ, колкото  върху кодошите, които си правят двама от второстепенните персонажи, имитирайки ГГ.
Слагам го в спойлер, въпреки че са само линкове.
Скрит текст:
https://lh3.googleusercontent.com/GGxBQIWvC7W5x-F0f_UXmGBlkJ3U3o … Y=w380-nu-rh-e365
Междувременно леко в ляво от ГГ
https://lh3.googleusercontent.com/hB9QJbnRiJZnhIkXJwXQA1I_16JyBV … e=w380-nu-rh-e365
Да го видим от по-далечна камера Wink
https://lh3.googleusercontent.com/KabyGIgWKxnmhDxWmkRRg8jeedCsMV … Q=w380-nu-rh-e365
Естествено преди целувката сме имитирали и това
https://lh3.googleusercontent.com/q085tdBe6GoaYa1TP471mh60TMXdAT … Q=w380-nu-rh-e365
Ето как изглежда всичко на видео, като тези двамата са си го планирали този майтап и молят операторите да не пропуснат да ги заснемат.
https://youtu.be/87ILVO74Tnc?t=816
Не гледайте ГГ, гледайте отзад какво става. Joy
https://youtu.be/bWPLxZ_rw5w
Кефи ме, че не се страхуват да се самоиронизират и търсят смешното и забавното навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт