ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 734
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
Бел, да. И с други фенки така. В едно видео бяха събрани моменти от участия, но го гледах във фейсбук група. Не знаех ще се отвори ли при вас без регистрация, а когато се върнах да го потърся, за да го донеса все пак не открих в коя от всичките групи е. Присъединих се вчера за сефте към една обща озаглавена Азиатски сериали и под нея ми излизат още предложения за отделни актьори. Не мога да се позная, само във Фб не бях ги търсила 😱
Да вметна, че който не ги е гледал, никога не е късно да поправи тази грешка 🤪❤️

Ще ти резна от Секретарката разбира се, кажи като решиш.
😘🤪
 И аз не мога да се позная, направо пропаднах в Азия и ми е интересно всичко, всичко, всичко - сериали, музика, манталитета им Joy
Каква изненада, за поресдна събота ми заби к- драмата от сутринта, но виждам че съм близо до сцената, спряла съм до 56 та минута на 9та серия, където шефа учи любимата да му вика Оппа. После следва едно тупуркане из апартамента на девойката докато тя го влачи за ръката и се чуди къде да го скрие, че сестрите и са пред вратата и, та набързо го натика в гардероба... От там още десетина минути докато се изнесат каките, преди това хубаво го одумаха и момента за рязане идва - от където отрежеш - картинката представлява как пича седи седнал в гардероба и дръпна девойката в скута  си и я нацелува. Целуването е доста и ще е поне за 3 гифа Joy Дано добре да съм обяснила къде е че както казах съм замръзнала на 56 тата минута може би плюс десетина минути от въпросното Оппа да е за рязането, но не знам през уикенда дали въобще ще ми тръгне к-драмата та да дам точното време.
Събирам сладки гифки. Имам от АС, момента от Вампирите с онази хубава балада, сега искам от тези, момента с гардероба и трябва да потърся къде ми остана Данчо с черните дрехи, отложих запазването и сега не се сещам къде остана....
Сега се чудя и  да взема ли и аз да се прежаля за ФБ Joy

Проф, БТС например в чужбина се снимат с фенове зад сцената, влиза в екстрите на вип билетите. Нашата по-зната девойка го е казала на сина ми. Майка и дълго време отлагала да купи билети. Щяла да купува от масовите, макар че девойката искала ВИП точно заради възможността за снимки и афтографи. Масовите били на цена почти 400 лв, ама май двата общо, забравила съм, но мога да попитам, става въпрос за концерт в Берлин преди около 5 г.. Отлагала жената да купи и когато решила вече били свършили, та взела на цена 2000 колкото били ВИП- ските, но в случая не били такива а препродадени на многократно завишени цени. Та от това момиче знаем че в чужбивна с ВИП билетите вървят снимки с афтограф и даже може да намажат и прегръдка. Но далеч не става с всички ВИП билети и там подбират кой да получи специално внимание от айдълите.  Съученичката, понастоящем колежка на сина ми е много руса и синеока та нямаше как да я сбъркат с азиатка и вероятно щеше да и се получи....По това време не е имало и никакви свободни места по хотелите в Берлин и околността, но те там са били и по друга линия с места запазени месеци преди концерта.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 12:20 от Беллора

# 541
  • Дубай
В чужбина е позволено, да но в Корея въпросната среща с феновете е зад параван...тоест забранено е да се докоснат айдълите ,като и да се подаряват подаръци.

# 542
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Съгласна съм Белл. Споменах, че се допускат изключения при събития. Концертите са сред тях и се допускат снимки, точно защото са в контролирана среда. Но са малцина допуснатите до това да се снимат. Примерът, който даваш е показателен, че това е много вероятно да е предварително обявено и да влиза в цената на ВИП билета.

А, докато пиша и Ив е уточнила. Hands Plus1

# 543
Разсмяха ме тези в спойлера на Профи.  Главния герой между другото е истинското зло от Цвете на злото. Един актьор да разпозная и аз 😜

Бел, не търси точното време, по описанието  няма да е трудно да се ориентирам.

И аз не запазя ли в момента нещо, после не се сещам къде е останало. Докато не са се натрупали много снощи започнах да събирам сериалите с превод. Чак не мога да повярвам, че докъдето съм стигнала, споменатите от Ив и Крис ги има на български. Ние сега откриваме топлата вода, но хората отдавна са го направили 🤪
Проф, като съм готова ще те питам нещо.

За Минка, да взема да се пъхна под един по-голям стол. newsm43 Първото, което ми мина през ума като я видях в Лечителят беше "що за безлична главна героиня". Връщам си думите назад.

Бани-бани 😉

# 544
Скандала с Джун и Чонка е заради реалитито с Минка. 7ма, последната 4та подред от оригинално планираните серии с тях двамата е излъчена на 02 или 03 април 2017г. Снимките излизат в списанието на 4 април 2017г. т. е. 1-2 дни след излъчването на последната серия на реалитито, серията със срещата на Джун и Минка във Венеция. А който е гледал дори една серия от Бонбоните ще се сети защо и феновете, и продуценти реагират по този начин когато излиза информация, че Джун уж е в официална връзка от 2016г. Ако нямаше реалити с Минка нямаше да има скандал, а вероятно нямаше да има и публикувани снимки. Реалитито си е излъчено всички оригинални 4 серии преди скандала, но не е излъчен допълнителния, специално и извънредно заснет епизод след срещата на Джун и Минка. Именно той би бил много интересен за мен, но за съжаление никога няма да го видим

Самият Джун има снимки с фенове (виждала съм такива), когато фенове са му гостували по сетовете. Тогава феновете си пристигат с кетъринга за екипа  и тези снимки са официално публикувани, не са случайно изпаднали от нета.

На мен последните три серии на Секретарката ми дойдоха много захаросани и бих искала да гледам с Минка нещо по-различно като жанр. Някакви предложения?

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 23:09 от Рори72

# 545
ОК, Маргарелче. Само имай предвид, че тия дни ММ има много работа на компа и достъпът ми е ограничен. Може да се случи няколко часа да не мога да вляза в Маммата.

Крисс мисля откри корейските сериали покрай нас с АС, но напредна много здраво и трудно бихме я догонили. Ив си идва с преднина. Laughing

# 546
  • Варненска клюкарка
Проф, ще я видиш и с Пако, когато Марги нареже гифки. Иска ми се и аз да се скрия под стола, ама на моменти той и е като фон, въпреки красивата му  външност. Тук и  нейната външност е много елегантна, също като неговата. Това момче  Пакото мога по цял ден да го гледам как разхожда това тяло, костюмите му стоят съвършено, ама и тука мъжете ходят с крачоли с 4 см по - къси от необходимото и така Пако като кръстоса крака и крачола му стига до прасеца. Имат и много хубави  любовни сцени, бая горещи са на няколко пъти. Има и паралел с душупреказчика на Пако (един от шефовете на отдели в компанията) как беше изпълнено по тънката част едно и също нещо от двамата😂🤣 А точно от този човек,  главния търсеше съвети как да тълкува поведението любимата си Минка.  В паралелния случай толкова леко разкопча главната и развърза панделката на блузката, а въпросния съветник така се омота с жена си, затегна джувката на възел и нямаше развързване😂 Имат и комични сцени - разказах ви за СПА-то в легена, или как едрия главен се оказа седнал в скута на дребната си любима, когато тя реши да го разходи с автобуса, но повечето им моменти са свързани с неговата ревност или нарцисизма му.
С ДжГ Минка химичи по телефона, флиртуват, кикотят се, пийват (по някое време се и понапиха😂) и хапват, визията и е подобна като от секретярката, защото е от предната година преди сериала, може би да е с няколко кг отгоре. Точно по време на това шоу той лъсва с Чонката си и Минка за едната бройка едва не се оказва в ролята на глупачката, или третия излишен в историята. Конфузен момент и за двете жени е. Не знам след риалитито какви са им отношенията с ДжГ но за финал, преди скандала в медиите, на екран  имат много мила финална сцена, той я повика много нежно по име, а тя като го видя, как се удържа на крака не знам, гледаше го с такова възхищение, зарови си ръцете в косата да я оправя, изглеждаше някак смутена. Дано да са запазили добри отношения, че голяма помия се е изляла в медиите по случая с риалитито за флиртове и че в момента е имал отношения с друга...
Относно морал, връзки и т.н. в Секретарката в самото начало на историята има един много показателен момент. Уволняват дългогодишен служител, успешен и уважаван, защото е сниман в публичен дом. Бащата на главния го пита това наказание не е ли малко крайно, но главния каза, че с такива неща не може да има компромиси, защото удрят директно по имиджа на компанията, която днес е на върха, но слуховете за разпасан морал могат много бързо да преобърнат нещата и да ги сринат. Там някъде докато мъмреше грешника, главния налапа цигара, но секретарката му я дръпна рязко от устата - каза му че нали знае че в сградата не може и той прие действието и пред куп подчинени  съвсем нормално, т.е. правилата и нормите важат за всички без изключения.
Та и айдълите... Представяте ли си, тези момчета сигурно никога не са излизали на спонтанна среща, вероятно харесаното момиче бива щателно проверявано да не е нечий внедрен агент или друго.

Марги, добре че каза за злото, нямаше да се сетя че е той, аз и  в онази коледна компания на масата не бях сигурна той ли е, хем бях гледала сериала само месец преди това.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:15 от Беллора

# 547

9 епизода се чудя откъде ми е познато това момиче. Еее .....  от
https://superkdrama.com/dashboard/?d=1066

Има няколко години и доста килограми разлика. И това беше приятна комедия с ПекА. Девойката е щангистка, той и е гадже /плувец има страхотно тяло м/у другото Joy/ и много бой изяде.

# 548
Минка казва в интервю след скандала, че с Джун са приятели и продължават да си говорят. А в рекламите на онази напитка, които снимат като актьори в една и съща агенция на масата седят един до друг. Има снимки от тези реклами на които Минка го гледа много, много приятелски. Очевидно са запазили добри отношения като приятели. А в реалитито поставиха основи и за повече. Той директно казва пред камера в последната 7 серия, че са се появили чувства. Двамата като двойка в в един сериал или ще е голям провал или взрив. Всеки от тях химичи с всичките си партньори и един с друг по телефона. Определено много искам да ги видя заедно на екран.

# 549
  • Дубай

9 епизода се чудя откъде ми е познато това момиче. Еее .....  от
https://superkdrama.com/dashboard/?d=1066

Има няколко години и доста килограми разлика. И това беше приятна комедия с ПекА. Девойката е щангистка, той и е гадже /плувец има страхотно тяло м/у другото Joy/ и много бой изяде.
Феята на щангите ... Шантав и много забавен сериал...Подобен мога да ти препоръчам ,Силната Бонг Су,гледай и кажи после мнение за Ан Мин....

# 550
  • Варненска клюкарка
Рори, това не му е първото риалити, но му е първия такъв скандал, причинява щети на хора чиито имена са замесени, да не казвам че е можело на ДжГ да му струва много повече, ако продуцентите бяха решили да го смачкат, просто можеше повече да не види сериал или работа в телевизия. В тези среди конкуренцията е  убийствена, а продуцентите диктуват условията. Вместо това е търпял обиди и бойкот от феновете си. Не ми се влиза пак в тоя спор, по серии дати и часове, сигурно писнахме на всички. Просто казвах, че за малко не въвличат и Минка, тя отрича да е замесена там, така се спасява от това да я изкарат глупачкята в историята, която е лъгана, неуважава себе си, или пък че е лека жена. Ти тълкуваш нещата че го направела за ДжГ - не, направила го е за себе си, да спаси своя имидж от медийния цирк. Скандалът не е от полза за никого, при положение че шоуто е излъчено, но да беше и да не беше все тая.  Шефовете са  бесни, личи по изявлението им същата сутрин,  когато излиза съобщението им до медиите, че са шокирани, че рано сутрента са имали спешен разговар с ДжГ и че епизод няма да бъде излъчен🙄 Защо ли...Разбираем е гневът им де, защото губят пари, други по веригата също. ДжГ казва че са водели зрителите в заблуждение, като са сглобявали нещата в посока за раждаща се любов. Слуховете за Чонката са още от сериала в който са играли, не ги спрягат нито за първи, ни за втори, даже не и за трети път, мине се не мине и излиза нещо в медиите, неясна снимка на която се твърди че са те от коледно парти от 2015, някой ги видял някъде, но те отричат. Така както в началото отричат всички, които в някакъв момент биват заподозрени че се срещат с някого. Можеш ли да ги обвенянаш в неискреност заради това? Аз не мога, всеки дава минимум инфо, или откровено си лъже за ЛЖ. Не знам защо имаш против и ти се вижда нагласено, твърде много имена се споменават за да е възможно, трърде много хора понасят негативи... А  слуховете са с давност много преди въпросното шоу, просто рано или късно всички лъсват в някаква такава ситуация.

На секретарката последните серии са и напълно излишни, минах ги с мишката, колкото да изгледам Пако. От 4та серия нататък минах така и целия офисен пълнеж, прекалено наивни, пародийни и бутафорни бяха. Дори и настроена за комедия не можах да ги изтърпя. Но главните бяха сладки.
Крис вярно е за ПекА често се мотае гол пред обективите, много хубаво тяло има, ама и там бая разлика между тена лицето и торса има 🙃

# 551
Вярно, станаха доста.
🔥🔥🔥
Скрит текст:

И едни с Данчо
Скрит текст:

Копирала съм ги заедно с  моменти зад кадър
https://youtube.com/shorts/lXGH2aO6riU?feature=share

# 552
Зазяпах се от линка на Крисс във Феята на щангите и неусетно погълнах 2 серии. Наистина е забавен и това, че на моменти е леко инфантилен изобщо не ми пречи. А и нямам нищо против ПекА да си развява тялото на екрана.Stuck Out Tongue Winking Eye
Почнала съм и от началото Ангела, че по БТв основно го проспивах. Но там съм само на първи епизод, че го гледах по твърде късни или по-скоро по твърде ранни доби.

# 553
  • Варненска клюкарка
Проф, аз  Ангела го изгледах целия, може би с 2-3- по продължителни премигвания, но нямам изпуснато от историята. Обаче се каня да се върна към ТГ че там от първите 7-8 серии нямам изгледано или спомен за почти нищо, освен когато ГГ си разменят телата. Къщата там която е и къща на главния в Секретарката ме поподсети някои работи, та ме загриза любопитството. Приятелката на на главната от ТГ май беше наклепала главния в интернет че е гей, имаше и такива спрежения за главния от секретарката, когато майка му разпитваше секретарката му дали е вярно,  дори не можеше да изрече докрай думата Joy И в единия и в другия случай главните мъже бяха понастъпили женска гордост, та май това им е първото за което се сещат ядосаните жени в ЮК, пращат високомерните красавци на другия бряг Joy
Бях в отпуск тогава, но бях си загубила акъла по АС, а и докато разбера че сутрин повтарят късния сериал по Лейди, бях изпуснала  половината история. Запомнила съм само отделни комични моменти.

Ехаааа, Марги
 благодаря🌹 запазвам си ги😘❤
Вярно едните са голям огън, а Данчо е много красив Heart Мтого хубави всичките❤

Вярно, станаха доста.
🔥🔥🔥
Скрит текст:

И едни с Данчо
Скрит текст:

Копирала съм ги заедно с  моменти зад кадър
https://youtube.com/shorts/lXGH2aO6riU?feature=share

Проф, аз  Ангела го изгледах целия, може би с 2-3- по продължителни премигвания, но нямам изпуснато от историята. Обаче се каня да се върна към ТГ че там от първите 7-8 серии нямам изгледано почти нищо, освен когато си разменят телата. Къщата там която е и къща на главния в Секретарката ме поподсети някои работи та ме загриза любопитството. Приятелката на на главната от ТГ май беше наклепала главния в интернет че е гей, имаше и такива спрежения за главния от секретарката-  и в единия и в другия случай главните мъже бяха понастъпили женска гордост, та май това им е първото за което се сещат ядосаните жени в ЮК Joy

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 09:15 от Беллора

# 554
Остава ми малко от Лечителят. Наистина хубава история. Рори или Бел бяха казали, че Чонка все отнякъде изниква (Чонка, за която знаем покрай ДжГ предполагам). Аз бих допълнила, че и с придворна О е същото.😜 Предишните пъти в сериала като съм я виждала героинята ѝ с Мун Хо се чудех откъде ми е позната, но в 17 еп. подозренията ми се потвърдиха.😜
Колко хубаво, че не разтеглят излишно драмата с бащите на ГГ - единият заподозрян в убийството на другия. След превъзмогването на първоначалния шок главните добиха увереност, че ще се справят заедно, не са виновни за случилото се в миналото и няма да допуснат любовта им да пострада. Много хубав момента когато Йонг Шин настигна Лечителя веднага след като той излезе от стаята ѝ. Той си тръгна с обещание, че като открие доказателства за невинността на баща си ще я потърси, тя пък го догони с думите като събере доказателства да се върне... Ако не намери пак да се върне ❤️
И това пред изумените погледи на осиновителя ѝ и чичото.😆

Общи условия

Активация на акаунт