Да вметна, че който не ги е гледал, никога не е късно да поправи тази грешка 🤪❤️

Ще ти резна от Секретарката разбира се, кажи като решиш.
И аз не мога да се позная, направо пропаднах в Азия и ми е интересно всичко, всичко, всичко - сериали, музика, манталитета им

Каква изненада, за поресдна събота ми заби к- драмата от сутринта, но виждам че съм близо до сцената, спряла съм до 56 та минута на 9та серия, където шефа учи любимата да му вика Оппа. После следва едно тупуркане из апартамента на девойката докато тя го влачи за ръката и се чуди къде да го скрие, че сестрите и са пред вратата и, та набързо го натика в гардероба... От там още десетина минути докато се изнесат каките, преди това хубаво го одумаха и момента за рязане идва - от където отрежеш - картинката представлява как пича седи седнал в гардероба и дръпна девойката в скута си и я нацелува. Целуването е доста и ще е поне за 3 гифа

Събирам сладки гифки. Имам от АС, момента от Вампирите с онази хубава балада, сега искам от тези, момента с гардероба и трябва да потърся къде ми остана Данчо с черните дрехи, отложих запазването и сега не се сещам къде остана....
Сега се чудя и да взема ли и аз да се прежаля за ФБ

Проф, БТС например в чужбина се снимат с фенове зад сцената, влиза в екстрите на вип билетите. Нашата по-зната девойка го е казала на сина ми. Майка и дълго време отлагала да купи билети. Щяла да купува от масовите, макар че девойката искала ВИП точно заради възможността за снимки и афтографи. Масовите били на цена почти 400 лв, ама май двата общо, забравила съм, но мога да попитам, става въпрос за концерт в Берлин преди около 5 г.. Отлагала жената да купи и когато решила вече били свършили, та взела на цена 2000 колкото били ВИП- ските, но в случая не били такива а препродадени на многократно завишени цени. Та от това момиче знаем че в чужбивна с ВИП билетите вървят снимки с афтограф и даже може да намажат и прегръдка. Но далеч не става с всички ВИП билети и там подбират кой да получи специално внимание от айдълите. Съученичката, понастоящем колежка на сина ми е много руса и синеока та нямаше как да я сбъркат с азиатка и вероятно щеше да и се получи....По това време не е имало и никакви свободни места по хотелите в Берлин и околността, но те там са били и по друга линия с места запазени месеци преди концерта.