ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая. АС и други романтични К-драми - тема 519

• 22 892
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Рори, видя ли примера от ТГ в края на предното ми мнение? Там айдъла беше такъв от поне 16г беше на 36 години и отнесе оплюването и заплахите на феновете. Проф също е гледала сериала, може би ще се сети- случката е от последна или предпоследна серия. Цялата сага с тази любима му беше от 21 годишен. Когато феновете най после приеха връзката им и тя стоеше сред публиката на концерт бяха на 41.
Но както и преди това съм казвала, при актьорите по-големия проблем е с реакцията на продуцентите, защото може да оставят актьора без работа. В нашия вече познат случай, големите шефове са водели зрителите за носовете, навявайки им мисъл че на екрана пред очите им се ражда любов. Шоуто се води риалити, ДжГ и колежката му са в него с имената и личността си, не са в образ на филмов герой. И изведнъж лъсва това - както Чонка каза "в много неподходящ момент" Следва гнева и реакцията на началството...

Така е, ние не знаехме че там под звездите и снега гледаме съдбовно  поверие. В понеделник в първа серия на новия к-сериал имаше  такова и в сблъсъка на момче и момиче, които се сблъскаха на улицата и пак в 4та серия в АС в градината беше онзи сладък сблъсък. Тя и девойката освен заради думите, май и заради поверието за сблъскалите се, така бързо се омете от обхвата на 4-тия принц😜 За пръв път този момент го видях във видео и много се смях😂

ПП Проф вече написах датите една от двете е, по скоро 15.12  някъде в последния час с продължителност към 10 минути или малко повече.

# 106
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирах!!!
Няколко пъти Mr. Green
-----------------------------
Намерих го.

П.П. Не съм впечатлена. То не е много трудно да научиш, че "това" се нарича лайтстик и е част от кей поп културата, особено щом си в студиото да поднесеш информация. Блек пинк не ги харесвам, но са супер много лансирани, да не кажа пробутвани, и действително са най-популярната дамска група. Лично аз предпочитам МАМАМОО. Съгласна съм, че споменатите Кард са добри. Обаче на тая ѝ е много в мъглата всичко за Джин. Лансиран е като Ве-Ве-Ха-то (WWH сиреч World wide handsome - световен красавец) на групата, но далеч не е най-големият любимец на феновете. То и малко трудно може да се направи такова измерване. Според последователите в Инстаграм е Ви, според битките между феновете в Туитър е Джунгкук, според силата и продължителността на виковете по концертите е Шуга.
И не знам да взимат стажанти на по 8-9 години. На 12-13 да, ама чак толкова малки мисля няма.
Срещах някъде данни, че BTS генерират 1% от БВП на Южна Корея. Никак не е лошо като за 7 човека. Wink
Въпреки огромния брой групи, много от тях изключително качествени, трудно някоя ще стигне класата на бантанговците. Ама това е една обширна тема, която е редно да спра дотук.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 21:33 от profi_1

# 107
Продължение:
(Стана много дълго, затова го прибирам в скрит текст)
Скрит текст:
Приемането му в университета било най-голямото му постижение до момента и имал чувството, че е възнаграден за всички свои усилия. В това шоу не казва нищо по въпроса, но в един клип с авто превод на руски се споменава, че е получил и право на стипендия. Да учи в университета обаче не било достатъчно за да сбъдне голямата си мечта да стане актьор и затова продължил да ходи на прослушвания. След като се провалил 50 пъти осъзнал, че му трябва агент, който да го поддържа. На едно и също място се провеждали всички прослушвания, като там се намирали още и агентските компании и компаниите, които правят филми. Обикалял едно след друго всички прослушвания. Веднага му казвали резултата. Минал през всички и останало последното едно единствено място където още не се бил явявал. Когато влязъл в приповдигнато настроение за прослушване мениджърът тъкмо казвал, че компанията дава път на новите актьори. Като видял Джун веднага го включил в предаването. Излъчили го на 28.07.2002г., когато Джун е на 20г. Прослушването продължило с него пред камерата и когато камерата се обърнала към мениджъра той повикал Джун и му дал визитката си. Отново вкарали Джун в кадър и той казал, че ще се обади и избягал. Докато разказваше намериха това предаване и пуснаха кадрите с Джун. Неразпознаваем е 😁.
Когато излъчили предаването си го записал и си го пускал многократно в продължение на месеци. А момента с неговото участие бил най-хубавата част от предаването. Това било първото му появяване по ТВ.
Обаче така и не го потърсили. Явно и на това прослушване се провалил, а визитката са му я дали само за пред камерата. Въпреки това Джун решил да отиде и да се срещне с този човек с надеждата да получи още един шанс. Когато влязъл в сградата го попитали има ли уговорена среща, а той веднага отвърнал че има, но така и не го намерили в списъка. Той показал визитката и казал, че това е неговата уговорка за среща. Тогава излязъл мениджъра и смеейки се казал, че не го помни, но го поканил да влезе.
След около месец му позвънили и мениджърът казал, че иска да пробват. Така си намерил агент. Продължил да ходи на прослушвания и да се проваля на тях, а мениджърът изпратил портфолиото му навсякъде където могъл. При една от срещите им мениджърът оставил портфолиото на масата и точно в този момент влязъл режисьорът на японския филм Хотел "Венера", който дошъл да прослушва актьори. Видял портфолиото на Джун и го взел. Харесал азиатските черти на лицето му казал, че го иска и си отишъл. После и второто прослушване при него било успешно. По същото време Джун се явил и на прослушване за известен корейски филм за 16+ и там също го харесали. Изглеждало като чудо след този дълъг период на неуспехи. По-добрият избор бил корейският филм, но японският режисьор пръв го избрал от самото начало, срещнал се с него, проявил към него интерес и Джун му бил благодарен за това и казал че иска да се снима в този филм. Отказал се от корейския филм и заминал за Япония.
Това било първото му пътуване в чужбина и била много вълнуваща възможност за него. Възможно е съвсем малко това да е повлияло на избора му на филм.
Тъй като за пръв път пътувал със самолет си мислел, че трябва да се събуе, за да влезе в него. За пътуването и престоя в Япония от агентството не му дали финансова издръжка и той заминал с 200 хил. вона лични средства, което не е много. Мениджърът бил само първия ден с него докато се проведат нужните срещи и след това се върнал в Корея.
Джун останал сам да се оправя, но това всъщност му харесвало. Настанили го в малка хотелска стая с ТВ и той бил доволен. Давали му по 3 000 йени (28-30 хил. вона) на ден за храна, но той не ядял и ги спестявал. В магазините можел да си купи храна за 200-250 йени.
С икономисаните пари ходил да се развлича в почивните си дни. Бил сам, но все пак щастлив че има работа като актьор. Докато се снимал във филма си намерил работа като сервитьор на непълен работен ден, независимо от това че не говорел японски. Свикнал е да разчита на себе си. От агентството не получил пари, а трябвало да се издържа и да спестява за обучението си. А също така трупал житейски опит. След 19та си година т. е. 18г. от деня на раждане не е получавал никакви пари от родителите си. Тъй като сам е избрал пътя си сам се е грижел за себе си.
Мениджърът дошъл за седмица преди края на снимките. Джун бил много щастлив и развълнуван от идването му сякаш се познават отдавна. Смятал да използва спестените пари за да го зарадва и набелязал местата където да го заведе. В този момент от разговора водещият се шегува, че когато гледа шоуто ушите на мениджъра ще горят и тогава Джун със сладка усмивка поглежда встрани. Камерата която следи погледа му показва смеещ се човек, който се оказва същия този мениджър. Водещите са впечатлени от лоялността на Джун, който е останал със същия мениджър и екип повече от 6г., въпреки че вече е успешен и известен.
Любопитна подробност е, че японският режисьор е направил само един единствен филм - Хотел "Венера". Филмът е дълбок и хубав и доколкото знам е оценен, но режисьорът е направил само него. Сякаш се е наканил да прави филм за да открие Джун и да го постави на пътя на успеха. Както вече многократно отбелязахме, животът на Джун е като филм, а всичко което преживява крещи: "Това е твоята съдба".

Следва продължение.......

На концерт

Май е реклама или пък клип 🤔
https://youtu.be/Q9_f9T1MnLч4

2 в 1 фенски увлечения (Джун и Бийтълс)
https://youtu.be/90A7t2y8IKY

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 11:46 от Рори72

# 108
  • Варненска клюкарка
Проф, това е оптимално подробното, което може да се предложи на зрители, 80% от които си нямат представа що е то К-поп. Повече подробности за конкретни имена или фокусиране само върху едни и същи, биха ги отегчили, те са за фенове, които така или иначе ще си ги намерят в интернет. Но щеше да е по добре ако бяха заложили на още информация за  правилала и случки, беше ми интересно, като например това че всеки месец подлагат айдълите на тестове за наркотици, странностите в договорите, достойнството с което приемат някои неща...Като се сетя как на Гала постоянен контингент и бяха фолкаджийки, дето е мъка да ги слуша човек как се мъчат да свържат в изречение няколко думи, това си е направо свежа промяна.

Рори, нямам търпение за продължението. До тук става ясно как понаучава английски и японски, че е лоялен и как е станал отговорен и  се е научил да пести. Методите на родителите за  липсата на подкрепа, не знам дали са си давали сметка, че е можело да погуби детето им. Имал е воля и късмет, които са го опазили,  че е можело да тръгне по пътя на по-малкото съпротивление. На онези години е бил едно изоставено дете, на което му се е наложило бързо да порасне.
Тоя агент към който ДжГ до онзи момент в Гуруто е останал лоялен, дали е онзи който му е окрал половин милион долара аванс за реклама на козметика?
Относно видяното в Джей Джи, че репетира песните с вокален педагог, без тази помощ вероятно не би могъл да изкара и звук докато танцува, а така се научава да диша правилно докато се движи интензивно. Видяхме как разучава движения с хореограф, а от интервю знаем че си имал режисьор по бойните сцени, с когото ги обсъждал. Няма нищо оставено на случайността.

Снощи забравих да коментирам АйЮ, да блогъра коментира сребърен пръстен, но повече не разбрах. Следващото видео, което ми тръгна от автоматичния подбор беше на АйЮ и един млад човек, явно я спрягат с него. Имаше кадри оградени в кръгче, в гръб как вървят успоредно с доста хора между тях, може би на летище, но на тел стоп кадрите не стават за нищо, а иначе монтирания момент е само секунда и не може да се разгледа подробно...Видях че беше облечен целия в черно. Както сме коментирали, красива млада женае едва ли е сама. С ДжГ имат големи екипи и някъде там може да са маскирани половинките им, ако не са популярни имена.Ама това живот ли е, ще цитирам ДжГ, че спомени от срещи в кола и вкъщи не остават...

# 109
Белл, довечера продължението. Остава ми малко да си довърша сериала и нямам търпенние.

Джун е бил под 17г. когато са го оставили сам да си осигури средства да се бори за мечтата си в страна в която по закон трябва да е на 19г. за да работи. Малко на финансово изнудване прилича, но той не казва и една лоша дума за баща си, обвинява себе си, поема отговорност за постъпките си и когато го прави от екрана на шоуто е току що навършил 27г. Смел, борбен, креативен, лоялен, отговорен, трудолюбив, целенасочен, добър човек, признателен, с чувство за хумор и самоирония, много, много талантлив, щедър, човеколюбив, социално отговорен, упорит, знае 3 чужди езика, не е злопаметен и за капак е красив по свой уникален начин. Не човек, а явление

# 110
  • Варненска клюкарка
На конфликтите с родители и въобще някакво неуважение към по-възрастните хора, в ЮК се гледа с много лошо око. Такива хора обществото ги сочи с пръст. Затова никога няма да каже лоша дума за тях, затова са и публичните  извинения към тях  след медийния цирк с Чонка.
Много деца поработват за джобни, неговата цел е била друга. Сигурно не е бил единствения с подправени документи, справил се е. И да,  родителската постъпка навярно е вид емоционално изнудване с физическо отражение, направо си е бухалка, но явно не са си давали сметка на каква опасност излагат буйния си младеж, който и сега и навремето е бил като шило в торба... А сега сигурно издържа и тях, както сестра си и то без условия...

Моето е след  дъжд качулка, но щях да казвам, че май наистина няма любов в Отново моя живот. Жалко, много му се получава, а там има 3 млади колежки...
Преди 2 месеца гледах някакво предаване, в което участваха с едната му колежка, която забележете се казваше като една друга - ДжиЪн😜 Беше с вградени руски субтитри Питаха ги какво предпочитат, да не спят два дни, или да не ядат и ДжГ каза че са му се случвали и двете неща, че май и по едно и също време, но ако можел да избира, предпочитал два дни да не спи, но да яде, защото ако си легнел гладен, и без това нямал да може да заспи. И се вкисвал ако дълго не можел да похапне, коремъг му издавал странни звуци и така...

# 111
Ааа, има любов, ама едностранно. Три девойки са готови каже ли им да скочат в булчинска рокля, ама той преследва други цели. Но в останалите три серии може и да има някакво развитие, защото героят му все пак гледа различно едната от тях. Но като цяло историята няма нужда от романтика, затова само са загатнали, че девойките с години крият в сърцата си чувства към героя на Джун. До довечера ще съм го изгледала и ще кажа успя ли да направи сериал достоен за награда без да целуне поне веднъж поне едната от трите кандидатки за сърцето му.

# 112
Аз продължавам да ви разсейвам Joy  Това става,
https://superkdrama.com/dashboard/?d=996  "My Love From the Star"
ненатоварващо да замести мнайстото излъчване на "Сам в къщи" Joy
  И наистина споменах, че ми е интересно да гледам един актьор в различни роли но......
Скрит текст:
това ми дойде в повече JoyJoyJoy
последното предложение за 2013

първото за 2014

Ив , това не е ли твоят любимец, докато го разпозная без украсата за глава стигнах 2ри епизод Joy
https://superkdrama.com/dashboard/?d=941  "Healer"
а с Аджума се засичаме за трети път, веднъж като леля на МинХо го "понапляскваше" когато и се правеше на много умен, вторият път като бъдеща тъща го понаби Joy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 21:58 от Krissttinna

# 113
  • Варненска клюкарка
И Дж Г с халка на правилното място и сякаш държи да ни я покаже...
Скрит текст:

Това не съм го виждала и се чудя от ноща на ритуала ли е, нещо като подготвяне за сет, ама нямаше такива ръкави там....

Пуснал е стори от днес с фрагмент от  много нежна балада, прилича да е от озвучаване на сцена, виждат се няколко монитора...Отбелязал е и днешния студ там - минус 9 градуса...

Рори намерих с мечето, заповядай❤
Скрит текст:

Крис що ти дойде в повеч, да не е от дозировката като цяло😜

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 21:19 от Беллора

# 114
Крис що ти дойде в повеч, да не е от дозировката като цяло😜
     JoyJoyJoy нее, скокът от влюбен към убиец с 15жертви Joy 50% от работата ми е да наглеждам нива, а така или иначе съм сложила да има "биип" когато са достигнати, не пречи да дзяпам нещо друго през това време Joy

# 115
Направо ѝ завиждам на Крисс, че има време да гледа. От такова предозиране не бих се оплаквала. Joy

ДжГ изобщо не е изключение с отделянето си толкова рано от родителите. Почти същата е историята и на един от "моите". Техните не му давали да става рапър и на 17 си хваща сам хляба в ръцете, работейки на две места, доколкото помня. И върви пеша с километри защото е трябвало да избира или да си купи нещо за ядене, или да даде парите за обществен транспорт. Днес е един от най-желаните ергени в онази част на света, ако се съди по честите предложения (Мери ми), които получава от фенки. Joy
Два примера едва ли са достатъчни за съставяне на читави заключения, но очевидно там или слушаш и зачиташ налаганото от родителите мнение, или си Чао и се оправяй сам.

Виждала съм и други айдъли със снимки с халки, и май са просто пръстен, без влаганата при нас символика. Или в повечето случаи е част от рекламен договор с някоя бижутерска компания.

Белл, от години не гледам Гала, нямам идея кой ходи в предаванията ѝ и кой не.
.....Но щеше да е по добре ако бяха заложили на още информация за  правила и случки, беше ми интересно, като например това че всеки месец подлагат айдълите на тестове за наркотици, странностите в договорите, достойнството с което приемат някои неща...
Точно това имах предвид - съпътстващо инфо. Кое какво е, кое как се случва, защо. Далеч съм от идеята за подробен фокус върху конкретни имена, но мисля трябваше да спомене поне 2-3 мъжки и 2-3 дамски групи, колкото да ги чуят хората. Иначе е пълно със слушащи и харесващи хитови парчета, дето си нямат идея, че изпълнителите са с дръпнати очи.

# 116
Чакайте сега. Дайте да се върнем на халките. Тази на Джун ако се съди по прическата и вида е в сегашно време. Ама и онази на Айю доколкото разбрах скоро се е появила. И да припомним, че и двамата са католици, а в християнската религия халките си имат определено значение.Да помечтаем преди да е излязла информация, която ще разбие фенските ни сърца 😜.

Преди да довърша преразказа по първата част на гуру шоуто минавам да отчета финала на Втория ми живот. Ким Хи У героят на Джун и героинята с името Ким Хи А, които при запознанството си отбелязаха знак на съдбата в почти еднаквите си имена все пак се сгодиха (като част от плана да хванат депутата престъпник), а след това събраха всичките си близки и обявиха че отлагат сватбата защото току-що са започнали да се срещат и имат нужда да се опознаят. Това е на самия финал и не знам брои ли се за романтика. Точно тази колежка леко ми напомня една друга колежка.. Иначе на финал разбиха сърцата на другите две девойки, но пък компенсираха близките и приятелите си за стреса покрай новините около тях с почивка на Бали. Разбира се ще донеса видеа и от този сериал, защото вярвам че и сериала, и Джун ще получат награди и за да оценим заедно този бъдещ успех трябва да сте запознати поне с част от героите. Какво да кажа. Джун няма слаб сериал в кариерата си (рекламните не ги броя) има само сериали със слабо застъпена романтика. Време му е вече да го хванат и такава роля да изиграе - силно романтична.

https://youtu.be/5ZnkACmdGPQ
https://youtu.be/p7k0s5Bcdww

Това е актрисата, която е набор и адашка на Айю, а в сериала спечели сърцето на ГГ.

А това е изпълненото обещание, което Джун е дал - че ще танцува, ако рейтингът мине 10%. Най-високия отчетен рейтинг е 12%. Но не помня кои точно серии от втората половина на сериала са с този рейтинг.
https://youtu.be/Tya03l9WAjo

Белл, попадала съм на видеа за извършвани ритуали за успех  преди започване на снимките на сериалите, извършвани от главните герои в т. ч. и преди старта на АС (при който ритуал и двамата участници са католици). И всеки път когато попадна на тези видеа се замислям християнството не забранява ли участието в ритуали на други религии.

Белл, много благодаря за видеото с мечето. Предлагам Марги да го сложи на първа страница в подзаглавния пост, когато дойде време за нова тема.

Моля някой да пусне пост след моя, за да напиша продължението. От вчера много ми забива телефона и предпочитам да пиша в нов пост.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 08:43 от Рори72

# 117
  • Варненска клюкарка
Рори, за религиите в ЮК  ще дам пресните ми впечатления от снощи като пример. В най новия сериал по Лейди, небесен ангел беше превърнат в човек - имаше думи за Бог, плът от плътта, кръв от кръвта, ребро Адамово...Християнска религия. Снощи главния спа в двора на католическа църква, а по някое време с главната ходиха в будистки храм, пускаха фенери с желания и т.н. В Латинска Америка са най ревностните католици, но в някои страни смесват официална религия и  езически ритуали и вярвания, най често индиански. И креолите в Луизиана са така, там смесват с африкански и ямайски вярвания...Всъщност примери по света има много, зависи мисионерите колко са били акгивни в съответната част от света.
За халката на ДжГ ще кажа че снимките са нови, напомняне за срещата с фенове в Япония на 23.05.23г. И още - за месец го виждам за трети път с едно и също момиче. Първия път ти сложи снимка как хапват в компания с още 2 момичета и един мъж ДжГ и въпросната са се извърнали усмихнати към камерата и са най близо до обектива.  Както казах видях я още два пъти - на едната са облечени в почти еднакви анураци, но в различни цветове, на другата са с дънки и по нещо бяло нагоре... Не ми изглежда на 39 на колкото е сестра му, по скоро не повече от 29-30, а и сестричката изглежда по  по  корейски, някак  подпухнала в лице, а това момиче е красиво. Сети ли се за снимката която описах по горе, ти я сложи.  Ако дадеш насоки къде беше ще я сложа заедно с другите в следващете дни.

Хи У значи, аз преди време бях споменала за гледаното с руски субтитри видео, че ме е срам да кажа какво е името му в новия сериал.  Явно някоой е прекалил с водката - бяха разменили местата на втората и третата буква😂

Крис голям кеф работата ти🤪 До пандемията и моята позволяваше да гледам сериали, началството беше на 1800 км . Само дето бях така смъртно отегчена от турските, сериали, че не го правех, а си ровех тук-там. Само ако знаех за чудния свят, който открихме наскоро...Тази година след летните отпуски ни бяха охлабили контрола и поне можех да ровя, да слагам снимки и линкове, но радостта беше за кратко, сега съм предимно от телефона.

# 118
Добро утро! Hug
Реших да ви донеса нещо, което си харесах в темата за Джан Яман. Благодаря на Мони, че го е сложила. Идеята не е да гледате Джанчо, а да видим "на живо" сториборда и реализацията.

# 119
Здравейте, принцеси! Водя ви 3 красиви принца. В това видео 8ия е много сладък, а 4и ги е строил да промотират АС в неговия канал.
https://doramatv.live/li_djun_ki_v_live/series1
На руски, за канала на Джун репортажи от АС
https://doramatv.live/li_djun_ki_v_live

Белл, сега нямам време да търся снимката, но доколкото помня бяха на маса. Сега след като гледах последния сериал мисля, че бяха колеги от сериала на снимката и може би и сестра му.
В този сериал има много сцени на маса с хапване и пийване.

А като анонс към продължението, което ще прочетете ще спомена, че глада на Джун и похапването са в основата на участието му в Кралят и клоунът, успеха и сбъднатата мечта. И така...

Водещите са много впечатлени от лоялността на Джун към мениджъра и екипа му. Много са учудени, че използва обръщението хён към президента (не ми дава в превод какво значи) и цъкат с език как живота на Джун е направо истинска драма. Джун се хили и продължава с разказа си. Агентската компания тогава преминавала през тежък период. Нямало работа, нямало пари и разполагали само с един мотоциклет като транспорт. Джун бил гладен в съвсем пряк смисъл и предложил на мениджъра да хапнат нещо. Шефът имал само 20 хил. вона, което е много малко, но искал да се погрижи за актьора си и го завел да хапнат лапши (гугъл превежда като юфка, но може би е нещо като спагети). На съседна маса в ресторанта седели два познати журналиста, от тези които пишат за звездите. Мениджърът и Джун ги поканили на тяхната маса да похапнат заедно. И се разговорили... Тогава журналистите разказалу за един нов филм - Кралят и клоунът. Казали, че екипа който работи по филма търси съвсем нов актьор за една от главните роли и казали на мениджъра да уреди за Джун прослушване. На следващия ден шефът донесъл сценария. Та така. Случайно стечение на обстоятелствата, просто защото бил гладен и искал да яде се озовал на точното място, в точното време и съдбата му се променила и поела курс към звездите. Репортерите казали, че чертите на лицето му са подходящи за ролята, защото са азиатски и уникални и го подтикнали да се яви на прослушване. След възклицание на водещия, че всичко се е случило само защото лицето му е красиво Джун отговаря, че лицето му не е привлекателно, а уникално. Добавя, че говорят че е красиво сега след като е успял. Ето така Джун се явил на прослушването за ролята на Гон Гил, която е не само ключова, но и една от главните. На прослушването дошли много хора. Бил филм в който всеки би искал да се снима. В онзи момент това е бил известен проект и е било ясно, че са налице предпоставки да стане успешен и да помогне за подобряване на позициите на актьора, който изиграе ролята. Прослушванията продължили около месец и се провели в 3 кръга. Джун знаел, че за да получи ролята трябва да се раздаде на 100%. Но агентската компания смятала, че няма шанс да го изберат.. Бил горещ проект и било много трудно да успее. Но Джун си поставил за цел да го направи като даде всичко от себе си за този проект. И когато получил сценария потънал в него като обезумял. Запомнил целия текст, позвънил на всички педагози в тази област, които познавал. Учителите му казали, че персонажа е много женствен, от типа на травеститите, а той не знаел какво да прави, за да покаже това. Пробвал всичко. Носил лещи за придаване на женственост, променил си прическата, за да изглежда по-симпатично косата му, работил над различни сцени. Тъй като била роля на клоун репетирал клоунски танци. Преди време е взимал уроци по акробатика и репетирал акробатични номера. Това което преди е учил сега му помогнало за ролята. Сред младите актьори там нямало нито един, който може да прави салто или нещо подобно. Всички били концентрирани само на ролята. Затова в първи кръг на прослушването минал с гимнастически елементи. Дори само това, че успял в първи рунд било повод за празнуване. За втори кръг се научил да свири на барабани. Научил няколко ритъма и понеже имало барабани там където било прослушването започнал да свири на тях. Показал различни интерпретации на един и същ сюжет. Напълно бил потопен в персонажа. Било необходимо. Задавал много въпроси на режисьора. Казвал какво му харесва във филма, но и какво според него може да се направи по друг начин, какво според него не е подходящо и предлагал друг начин да се направи. Режисьорът го питал защо смята, че това повече подхожда. Имало коментари да погледне себе си и защо смятал, че повече знае. Така преминал и втори рунд. За трети кръг стратегията му била да измисли свои действия във филма. В този момент водещите на шоуто вече го гледат в захлас впечатлени и от историята, и от човека пред тях.
Та решил да включи допълнителни жестове и движения във филма. И всичко, което правел клоуна във филма е от това, което е показал Джун в последния рунд от прослушването. Сцената с шпагата във въздуха разсмяла всички. От режисьора до журито. Изпопадали от смях и се чудели как му е хрумнало да направи това. Ръкопляскали и коментирали изпълнението му. И още тогава усетил, че го е направил, че е успял. И още същата вечер му позвънили. Казали му, че е избран и го поканили да отиде в дома на режисьора на по чашка и друго (звучи като да са го научили да си пийва 😜).
В този момент на разказа водещите стават на кръка като да са се наговорили, ръкопляскат и коментират с възторг дългия и труден път на Джун към успеха. И насред еуфорията в студиото Джун добавя, че след това е имало и други препятствия.
Край на първа част от шоуто.
Следва продължение...

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 14:09 от Рори72

Общи условия

Активация на акаунт