Коледна елхичка грее, ОКТОМВРИйчето я гледа и се смее!

• 12 499
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Браво КалиМа!!!! Отличничка!!!  newsm51
И аз разбира се го искам колажа, ако е удобно: sanya_ad@abv.bg
Зелче, представям си как си се зарадвала!!! И на мъж ми сестра му е в щатите с мъжа й, но ги чакаме чак на 14.01. Как ми се иска и те да ни изненадат така...  newsm53 А подаръка е направо СУПЕР!!! Дано и нас ни зарадват с такъв!  smile3503
Кръци, добре сте го измислили с тази сламка. Но не рева ли миличкия Цеци? Значи сте се справили все пак със сополките, дано да му мине вече тази хрема!!!  Hug
Момичета, и аз ви пожелавам една вълшебна вечер, с много смях и подаръци!
Целувки от нас с Али!!! lovekiss

# 256
  • Стара Загора
Стоя и си гледкам колажа с нашите бебоци...страшни сладурковци са Heart Eyes А като видя Цеци на Кръц и все се усмихвам...много е сладък с рогцата и ушите Mr. Green Кръци я обясни по-подробно туй със сламката и да хващам моя мъж да оправим нослето на Славчито ми. Ако не се справи сержи ще ми дадеш ли твоя тати за малко Crazy
Зелче страхонет подарък..искам и аз сестрата на мъж ти да ми е сестра Mr. Green Представям си еуфорията, която цари у вас  Heart Eyes
Весела свята нощ майчета. Нека бъде най-щастливата ви свята нощ защото за мен ще е такава. За първи път след толкова години празнуване на Коледа, че чувствам истински удоволетворена Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 13:00 от Хера

# 257
Вие сте много бавни.Аз вече си го поръчах и след 3-4 часа ще е готов и ламиниран, че искам да си го сложа в стаята, защото е страхотен този календар с нашите бебоци!

# 258
  • Стара Загора
Вие сте много бавни.Аз вече си го поръчах и след 3-4 часа ще е готов и ламиниран, че искам да си го сложа в стаята, защото е страхотен този календар с нашите бебоци!
Мише много си бърза...ама туй е щото си и млада Mr. Green Аз докато размърдам стари кокали отиде обяд Mr. Green

# 259
Херка, взимаш една сламка за сок, нали ги знаеш-сламка, като сламка.Режеш я с ножицата три-четири пръста след сгъвката й, след хармониката. Единия край го слагаш внимателно на бебчето в ноздричката, а от другата страна татито засуква силно навътре. Малкия в началото се разплака,с ега се смее Mr. GreenНямаш си престава какъв вакум прави и как му хлътва ноздричката, все едно сам си духа нослето.Такива мазнотии излизат...Само внимавайте, че при силно дърпане директно в гърлото отиват.Мъжа ми колко сополи изяде hahaha

# 260
  • Откъм Варната
Момичета много се радвам че съм успяла да ви зарадвам за празника, и не си мисляте че ще си останем само с този колаж, едни идеи ми се въртят из главата, ама за след нова година, че сега не мога да сваря със снимките за роднините, трябваше да са готови вече, а аз не съм направила и половината и май чак за нова година ще си ги получат, а не за коледа както исках, весели празници и от мен  love001  love001  love001

# 261
 ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ ЗА МАЛКИТЕ ДУШИ4КИ ПОД КОЛЕДНОТО ДЪРВО ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ НИЕ БЕБЕ АНДРЕС,МАМА ДЕНИ(фрики) И ТАТЕ АНДРЕС.
Кали Ма,много,много благодаря Hug
 Embarassed Embarassed EmbarassedНие забравихме да купиме подаръка на малката шушулка и за малко да го оставиме без такъв на първата му коледа Embarassed Embarassed Embarassed.Татето излезе на пушек преди малко Mr. GreenДобре,4е знаем какво искаме....

# 262
  • Стара Загора
Кали страхотна си Heart Eyes
Фрики стана ми смешно...малко на чужд гръб ама кво да се прави Mr. Green Тогава и сто тояги са малко Mr. Green
То малко тъпо ама дайте идеи за ново заглавийце Crazy
В тихата нощ, святата нощ ОКТОМВРИйчето спи до нас във кош - моето предложение. Ама откакто се пльоснах в коридора станах и поетеса Mr. Green

# 263
Добро утро на всички, радвам се че ви е харесал колажа, изпратила съм го на friki, Pats, Ангелина, mi6ka82, Flores, gudza, mira sm и dbs, ако някой не го е получил или не му излиза както трябва да пише на лични, ако има и други желаещи да не се спотайват, а да си казват веднага го пращам Hug

Пращай, пращай, всички много му се радваме. Ей сега ти засилвам мейла си на лични.
И от мене мнооооого благодарности! Колко ли ще се радват нашите бебчовци след време като си гледат "наборите"...  Grinning

# 264
KaliMa БРАВО календара е страхотен!!!!Прати ми го на il_ma_ge@abv.bg smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 Леля Зеля люлката е страхотна.Може ли да ме кажеш да колко месеца може да се ползва от бебчето ?
Вчера постоях на банкета два часа беше забавно ,но естествено купона се е развихрил след моето прибиране.Пийнах една бира и днес ме боли глава направо съм отвикнала .Ох,отивам че Саши е гладничък .
Весело посрещане на Коледа довечера!

# 265
Здарвейте мамчета Simple Smile

Ние приключихме с приготовленията, остана само да си украсим елхата и да омеся питката, ама после Simple Smile
Честито на Буба!!! Много се обичат, нали? Laughing Да ви е жив, здрав и щастлив!
Леля Зеля, люлката е супер. Хем може да си е при теб, хем само да си се забавлява Joy
За заглавие......Октомврийче спи си сладко в тази свята нощ за мама и за татко.

newsm51Пожелавам на вас и семействата ви дълъг живот, здраве и щастие.   newsm51
         newsm51Когато имаме тези неща, значи всичко е както трябва.
  newsm51

# 266
Ама откакто се пльоснах в коридора станах и поетеса Mr. Green
hahaha
Хера, на мен ми харесва заглавието!Мъчих се да измисля нещо и аз, ама нещо Не става.

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 15:21 от mi6ka82

# 267
Привет и от нас с Калоянче сладки мамчета Hug
Калима много благодарности за оригинала   bouquet  bouquet
Ще чакаме и новите изненади след Нова година Grinning Laughing
Леля Зеля тази люлчица направо е разкошна де да си имах и аз такива роднини Mr. Green Heart Eyes
Бубе честито да расте бебо че голямо да порастне. smile3525 newsm51
Хера заглавието е адски оригинално ама наистина ти действа теракота творчески Mr. Green smile3534
ТАЗИ ВЕЧЕР Е СВЕЩЕННА ВЕЧЕР и ние си имаме най-хубавите и безценни подаръци от дядо Коледа да са ни живи и здрави малките мушмулчета и да имат най-веселото детсво Tada  ura оттук нататък.
Ние си изпратихме бабата и дядото/свекито и свекъра/ след голямо хапане,целюване и разни такива лиготийки ама кво да ги праиш от далече идат и не може. Crossing Arms Confused
Ние купихме и на бебо подаръка та тази вечер ще си пеем и гукаме с него. smile3521 smile3508
На всички приятна и красива Бъдни Вечер и Коледаbouquet

# 268
  • Стара Загора
Хера заглавието е адски оригинално ама наистина ти действа теракота творчески Mr. Green smile3534
Вече взех да се замислям дали да не се срутя пак на теракота...току виж някой бестселър съм написала Mr. Green

# 269
  • Ботевград
Здравейте сладки мамчета и вече пораснали бебчета!  Hug
Весела Коледа и щастливо посрещане на Новата 2007 година!
Нека мечтите Ви станат реалност, а под елхите да намерите най-мечтаните подаръци!
 babydust7
Редом с това домовете Ви да изобилстват от здраве, щастие и мнооооого споделена любов  txtloves  Two Hearts  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт