СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 17

• 50 008
  • 799
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Таничка, знам, че си нетърпелива, но не е добре за психиката да се правят толкова ранни тестове... Сега хем е над 1, хем е ниско. Стискам ти палци да е било рано!

# 301
Здравейте с последен цикъл на 11.01. Съм но чхг расте но не се удвоява на 1 ден закъснение беше 46.5.след 4 дни 75.  След 6 дни 151 и след 3 дни 200 тоест днес. Днес е 14 ден закъснение утре съм на преглед и много съм объркана. Доктора каза че е имало и успешна бременност по някога. Била съм минали пъти с високо и спираше развитие. Много ми е тъжно но мисля че може да има Надежда. Вие как мислите?

# 302
  • София
Съжалявам да го кажа, но по-скоро звучи като биохимична бременност.

Здравейте с последен цикъл на 11.01. Съм но чхг расте но не се удвоява на 1 ден закъснение беше 46.5.след 4 дни 75.  След 6 дни 151 и след 3 дни 200 тоест днес. Днес е 14 ден закъснение утре съм на преглед и много съм объркана. Доктора каза че е имало и успешна бременност по някога. Била съм минали пъти с високо и спираше развитие. Много ми е тъжно но мисля че може да има Надежда. Вие как мислите?

# 303
Здравейте. Притеснена съм и несигурна дали съм бременна.
На 16.01 имах менструация. На 28.01 имах полов контакт,но с предпазни средства, макар,че нещо ме усъмни,че не е наред.
На 11-12.02 трябваше да ми дойде,но закъсня с 7 дни и дойде на 17.02. Но беше кафяво течение, слабо, още продължава,но зацапване само.
Правих си 2 теста отрицателни са. Реших да направя и кръвен тест. Ето го, моля ви кажете ми, това което си мисля ли е, бременна ли съм ?

# 304
По-скоро не. Мисля, че може и да е имало нещо, но просто да не е успяло да се задържи и всъщност това да е кафеникавото течение. Просто да се изчиства сам организма. За положителен тест се счита над 5.0 да е резултата. Вашия е много нисък.

# 305
По-скоро не. Мисля, че може и да е имало нещо, но просто да не е успяло да се задържи и всъщност това да е кафеникавото течение. Просто да се изчиства сам организма. За положителен тест се счита над 5.0 да е резултата. Вашия е много нисък.
Защото пише на референти стойности по малко от 0.5, а моето е 0.87 и се обърквам.

# 306
  • София
Както е казала Мохито по-скоро да е имало нещо и да не се е задържало, организмът се чисти сам.

Защото пише на референти стойности по малко от 0.5, а моето е 0.87 и се обърквам.

# 307
Както е казала Мохито по-скоро да е имало нещо и да не се е задържало, организмът се чисти сам.

Благодаря ви много за споделените мнения, олекна ми, защото не планирам бременност.
Ще си направя другата седмица домашен тест и вече ще спра да го мисля.

# 308
За 7 дневно закъснение резултата е категорично негативен. Обикновено на такова закъснение е 3 или 4 цифрен резултата. След като спре зацапването бих отишла на АГ за контролен преглед, просто да се потвърди, че се е изчистило всичко както трябва. Да съм спокойна Simple Smile Бременност обаче категорично няма.

Благодаря ви много за споделените мнения, олекна ми, защото не планирам бременност.

# 309
За 7 дневно закъснение резултата е категорично негативен. Обикновено на такова закъснение е 3 или 4 цифрен резултата. След като спре зацапването бих отишла на АГ за контролен преглед, просто да се потвърди, че се е изчистило всичко както трябва. Да съм спокойна Simple Smile Бременност обаче категорично няма.

Успокоих се поне, благодаря ви. Ще си запиша час при гинеколог все пак.

# 310
Здравейте, момичета. Резултата ми излезе от 17 днес се е повишило на 28, но прогестерона ми е мн нисък 2.7. Утре ще търся лекар. Възможно ли е от това да се повишава толкова бавно? На моя глава мога ли да пия Дуфастон?

# 311
Според мен не е добра идея.
Ако има бременност трябва да се визуализира къде се намира тя.

# 312
  • София
ЧХГ се изследва на 48-72 часа, тогава може да се види дали се увеличава правилно.
Прогестеронов препарат се взима само когато е сигурно, че има бременност и тя е в матката.
Пожелавам успех!

Здравейте, момичета. Резултата ми излезе от 17 днес се е повишило на 28, но прогестерона ми е мн нисък 2.7. Утре ще търся лекар. Възможно ли е от това да се повишава толкова бавно? На моя глава мога ли да пия Дуфастон?

# 313

Здравейте, възможно ли е да има бременост при такъв резултат.

# 314
За съжаление не.

Общи условия

Активация на акаунт