Кога свършва младостта?

• 25 757
  • 521
  •   1
Отговори
# 300
Естествено че хубавият секс е супер важен. Само че както се казва за хубав секс и любовник можеш да си хванеш. Ама не ми се вярва под път и над път да се намират съпрузи, които готвят, чистят и гледат децата. Пускане на пералня, миялна и името на педиатъра изобщо не ги броя за геройство - моят ги прави тези неща и пак е малко Grinning

# 301
  • София
Високи токчета съм обувала не повече от 5 пъти в живота си и то за супер официални поводи.
Не са ми младежки на мен.

# 302
Младежко облекло на една възраст е смешно, колкото и млади да се чувстваме.Изключение морето - безвремие Simple Smile
Токчета последните години съм обувала на НГ в ресторант и за бала на детето.

# 303
  • София
Ако битовизмът ми стане по- важен от секса, не остаряла, умряла ще съм.

# 304
  • France
По-добре да плащам на чистачка и за кетъринг Blush Ако трябва да бъда честна, до сега всичките ми гаджета са чистили и готвили, но само двама бяха (и е) наистина добри любовници.

# 305
Охх, не съм се изразила ясно Grinning Изобщо нямам предвид да замествате секса със серенади. Имах предвид, че човек остарява ако вече предпочита идеалният мъж да готви, чисти и гледа децата вместо да прави добър секс ИЛИ серанади, да ви води на пътешествия, да е романтичен. Тоест ако сексът не е бил приоритет, а нещо друго. Идеята ми е, че когато идеалите се променят с възрастта и се предпочита удобството пред удоволствието за мен означава, че човек вече остарява лека полека.
Значи аз карам втора младост. Ако не може да прави секс и не иска да пътува, го разкарвам на секундата. И аз обичам удобството. Винаги съм го обичала, ама едното не изключва другото. Децата ми са големи. Детето на моя приятел - също и слава богу няма да имаме други. Това, че той обича чистотата и готви е само бонус. До такъв мъж бих се задържала по-дълго, а защо не и завинаги.😊

# 306
Охх, не съм се изразила ясно Grinning Изобщо нямам предвид да замествате секса със серенади. Имах предвид, че човек остарява ако вече предпочита идеалният мъж да готви, чисти и гледа децата вместо да прави добър секс ИЛИ серанади, да ви води на пътешествия, да е романтичен. Тоест ако сексът не е бил приоритет, а нещо друго. Идеята ми е, че когато идеалите се променят с възрастта и се предпочита удобството пред удоволствието за мен означава, че човек вече остарява лека полека.
Значи аз карам втора младост. Ако не може да прави секс и не иска да пътува, го разкарвам на секундата. И аз обичам удобството. Винаги съм го обичала, ама едното не изключва другото. Децата ми са големи. Детето на моя приятел - също и слава богу няма да имаме други. Това, че той обича чистотата и готви е само бонус. До такъв мъж бих се задържала по-дълго, а защо не и завинаги.😊
Аз не съм казала, че не може да прави секс, а че на мен ми се отщява ако трябва да чистя по цял ден и да гледам две бебета Grinning Иначе готви и обича да пътува, ама не с бебета. Абе все неща, които не са ви на главата Grinning

# 307
Значи е по-хубаво да си стар, отколкото млад. Така излиза.Smiley

# 308
  • в сърцата на децата <3
В този контекст - определено. Дори в професионален аспект - като завършиш университет искаш да се развиваш, но нямаш опит. Тъкмо понатрупаш опит и идва детето. После (евентуално) второ, трето. В този период не си желан служител почти никъде, а и са единици майките, които поставят кариерата над децата. И идваме до възрастта, на която съм аз - под 40, с опит и с порастнали деца. Ми супер е! До пенсия има още мноооооого години за развитие и определено съм предпочитана пред 26/7 годишните.

Отделно от това - на тази възраст много по-ясно знам какво искам и как да го постигна. Липсата на "време за губене" е отличен мотиватор 😁 Например няма да отида на почивка в огромен хотелски комплекс ултра ол инклузив, не защото не мога да си го позволя, а защото тълпите ме натоварват. Винаги избирам зачукано, но чисто местенце, в което има не повече от десетина човека наведнъж. Харесала съм си град и конкретен плаж, там е моето място и просто не обикалям в гонене на Михаля. За разходка - да, но не и за мързеливо препичане цял ден в пясъка.

Още един плюс - изплатихме си заема за апартамента и вече нищо не ми тежи финансово. Сега се оглеждаме за малка къщичка в забутано село до морето, за "някой ден" като се пенсионираме 😂 Но стреса категорично е по-малко, спрямо бебе, майчинство и ипотека в едно.

Не съм млада. Не съм и стара. Таман съм си 😂😂😂

# 309
Не мога да кажа. То и хубавото е относително и младостта/старостта. Според кой каквото гледа и разбира. На 13 - двайсетгодишните са дърти. Дядо ми на 80 викаше на 60-годишните момичета. Голям джентълмен! Grinning Ама това си mindset, както е модерно да се казва.
На мен лично накуп, на тази вече средна възраст 43, ми дойдоха много 2 породени бебета. Ама като цяло се чувствам добре, освен в моментите, в които истерясам за нещо Grinning И все пак, ако беше възможно, щеше да е по-яко на 43 да имам вече пораснали деца и сега да се счупя от пътуване насам-натам и да чета книги нон стоп. Както правех на 25-35. Прочитала съм по 5 книги на испански на седмица.

# 310
  • София /Абсурдистан
Всяка една възраст си има и своите плюсове, както и минуси. Но всички си спомнят с носталгия младостта..

# 311
  • France
2 породени деца всякога ти идват байгън. Но станат ли на три и почва да се прояснява. Аз вече виждам светлина в тунела.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 16:03 от Philomena

# 312
В първия момент го прочетох "станат ли три (децата) и почва да се прояснява". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 313
И аз така Simple Smile С 4 вече бая ми е просветнало Simple Smile

# 314
И аз прочетох първо, че с 3 ставало по-добре Joy

Общи условия

Активация на акаунт