Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 366
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Поръчах 2 кутии на CLLC. Особено ме съблазни разумната цена. Този бранд винаги с удоволствие съм го ползвала от кутиите на Кибрит и нямах търпение да пуснат такава кутия.
Реално всички продукти ме блазнят и ще ползвам. Особено ми се пробва серума с витамин Ц, отдавна си търся. Между другото CLLC правят 1-2 пъти в годината намаления до 50%, така че човек може да си вземе техни продукти и извън кутия.
Относно дали са гаражни или не, не че ги защитавам, но за мен не е фактор колко последователи има някои бранд. Това обикновено е въпрос на маркетингова стратегия, а не на качество на продуктите. Аз съм доволна от всичко пробвано, поръчвала съм и извън кутии, съвсем адекватно си е пазаруването през сайта им. Сафф не мисля, че са по-голяма фирма или с по-добър състав, но са супер рекламирани.

# 601
Ето и Белбокс за март Simple Smile. Май ще ми е последна кутия. Laughing

През март BelleBox ти поднася ШЕСТ бюти изненади на стойност 157 лв. 👀 Твои само за 24.99 лв. 🎉 В тази цветна кутия ще откриеш веган и cruelty-free палитра от @phasezeromakeup на стойност 45 лв., предоставяща микс от четири сенки с висока пигментация, неустоим блясък, красив матов ефект и дълготраен цвят ✨
Бъди готова да се поглезиш и с подходящата за всеки тип кожа дълбоко ексфолираща ръкавица за тяло от @dailyconcepts на стойност 25 лв., която почиства порите, отстранява всякакви замърсявания, мъртва кожа, натрупани продукти и най-различни несъвършенства 🚿
Освен тях, през март получаваш и ексклузивен достъп до едномесечна FACE YOGA програма с упражнения за цялостно подобряване вида на лицето от  @faceyogatoni 💖

Загатваме ти още 👇

Освен палитрата, ръкавицата и кода за достъп до Face Yoga програмата,
в мартенското издание те очакват и 👇

😍 висококачествен аксесоар, който ще се превърне в любимото ти тайно оръжие за безупречен грим

🍇 обогатено с алое вера, екстракт от кафе и кафени зърна, масла от арган и гроздови семена веган изкушение за лице

👄 вълнуващ продукт за неустоими устни през целия ден

Доставките стартират на 06.03. 🚚

# 602
Нещото, което не гледах преди малко и не ми се връзва. Нещото, което гледах е че са сложили travel size на измивния гел от 30 ml  и написали цена 33 лв, а в сайта голямата опаковка от 120 ml, която е 3 пъти по-голяма от тази в кутията е 40 лв. Не знам какво им е пречило да сложат пълноразмерния продукт.

П. С.. Кутията на Белле ми се вижда интересна, ама видях че била изчерпана още вчера.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 13:52 от Kathleeen

# 603
Аз съм купувала C.L.L.C и на редовна цена и то доста пъти, както не веднъж съм писала в темата. Доволна съм от продуктите.
Ще ми бъде излишен единствено пилинга за лице, защото имам отворен от него в момента, а и избягвам механичен пилинг.
Бустера е върховен ... там пък оригиналната опаковка е 50мл а тази за кутията виждам, че пише 75мл.

# 604
Винаги съм се чудела дали съдържанието на продуктите в кутиите е същото като на редовните такива. За Saff имам база за сравнение и поне видимо не съм усетила разлика в продуктите от кутии и тези закупени директно от тях, но някак съмнението остава:)
Преди време имаше един серум на Kos с лайка в една от кутиите на Кибрит/ https://kos-paris.com/collections/serum/products/serum-a-la-camomille/. Някой ползвал ли го е? Ако може отзиви:) Все още ми е неотворен и се чудя дали е хубав или да го засилвам за подарък. В сайта на бранда изглежда леко жълтеникав, а този от кутията е напълно прозрачен.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 14:07 от BettyBoop

# 605
Мен този лайка серум никак не ми хареса. Вместо да е успокояващ, даже ми зачервяваше кожата. Мисля, че го изхвърлих

# 606
  • Бургас
Този серум с лайка е по-скоро олио за лице.
На мен добре ми се отразяваше.

Някой да е ползвал флоралната вода с лайка от последната кутия?
Чудя се да си пресипя ли в едно шишенце с пулверизатор, за да пръскам цялото лице или да я разменям. Ако кажете, че е хубава, ще я отворя.
Мислех някаква от ДМ розова вода да взема, но сега ѝ се чудя.

# 607
@BettyBoop - аз го изхабих този серум на Kos. За разлика от хайлайтърът на същата марка, който мисля да изхвърля. Серумът с лайка на мен много ми допадна. Ще се радвам да го видя пак в кутия. Не седи мазно, бързо попива. Страхотен е!

# 608
  • София
Аз също харесах много серума, но и двете бройки които имах гранясаха много бързо. 😑

# 609
Разлика в цвета не знам дали има, но повечето сайтове правят ненужни цветови корекции на стоките. И така, хората се чудят кое е истинското. А всъщност и двете са.
Според мен, никой няма да си прави труда да прави различни по състав и качество продукти за кутии и редовни. Няма никакъв смисъл. В условията на тази инфлация никой не би хабил излишен ресурс за подобно нещо. Преди инфлацията, също.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 14:59 от vanya.pavlova

# 610
  • София
Винаги съм се чудела дали съдържанието на продуктите в кутиите е същото като на редовните такива. За Saff имам база за сравнение и поне видимо не съм усетила разлика в продуктите от кутии и тези закупени директно от тях, но някак съмнението остава:)
Преди време имаше един серум на Kos с лайка в една от кутиите на Кибрит/ https://kos-paris.com/collections/serum/products/serum-a-la-camomille/. Някой ползвал ли го е? Ако може отзиви:) Все още ми е неотворен и се чудя дали е хубав или да го засилвам за подарък. В сайта на бранда изглежда леко жълтеникав, а този от кутията е напълно прозрачен.
  Преди малко във фб ми се появи реклама на кутията на кибрит, в  коментарите някой питаше за срока на годност на продуктите. Отговорът на кибрит беше, че всички продукти са произведени специално за кутията и неотворени имат срок на годност 3 години. Бях на крачка да поръчам, отказах се.

# 611
https://bezopasnakrasota.com/product/kozmetichna-kutiya-mesec-na-jenata

КОЗМЕТИЧНА КУТИЯ „МЕСЕЦ НА ЖЕНАТА”
Козметичната кутия съдържа селекция от луксозни продукти за красота и комфорт – перфектно допълнение към ежедневната грижа на всяка жена или подарък за важна дама по случай женския празник 8ми Март.

С този подбор (без)Опасна Красота прави реверанс към пролетния сезон, който ще посрещнем пречистени и благоуханни. Рамената се заголват, косите се спускат да се реят и ароматите олекотяват своето благоухание към флоралност и сладост. Жадуваме лекота и блясък и ги получаваме с кутията „Женски Месец”

# 612
  • София
Интересно ми е да пробвам почисъвото олио на Айан, но заради него няма да поръчам кутията. Продуктите им дали се продават в някой физически магазин? Някой запознат ли е? 🤔

# 613
В Одоната продават продукти на Ayan имат 2 физически магазина в София.

# 614
Това с партидите, произведени специално за Кибрит го казват, да не мислят хората, че ще продадат с близък до изтичащ срок на годност артикули. Кибрит го споменават на всяко издание, при запитване и целят положителен ефект у потребителя. Не, че са второ качество нещата.

Общи условия

Активация на акаунт