Мама е нетърпелива ЯНУАРЧЕ да повива!

• 11 581
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Хайде на снимките от последната русенска среща и от рисуваните коремчета на русенските мами newsm53

# 211
  • София
Е к'во са, днес никой ли няма да ражда?  newsm12 Що сте се стиснали така?  newsm53

Цвета, гнездиш ли или така ми се струва? Ним да свършва с шетнята - Цвета гнездиииииии! newsm08 Да няма промени по началото на темичката....

newsm47

# 212
Наистина лаборантките действат без предпазни ръкавици. Даже като ми вземаше кръв една "маркира" с дългия си нокът мястото , където да постави иглата на ръката ми, понеже не се виждаше вената Shocked.

Екстра!!!Не е ли забранено на медецински персонал да пускат  дълги нокти?Каква е тази практическа медицина с дългите нокти?Да беше само това.........Срамота!

# 213
Ами явно не е...даже на една лекция, мисля д-р.Григорова беше казала, че екипа е достатъчно добър, за да реагира при алергичен пристъп, който между другото, не е изключен дори изследването за алергия да е отрицателно. Защото се олучава така, че при теста се образуват антитела в организма и при следващо съприкосновение с медикамента се изявява алергията чак. Мисля че повечето доктори в Тината не правят тест за алергии.
DaVinci, на кое дата влизаш?
След Коледа, ама разни роднини ми вкараха суеверия в главата, та няма да казвам точната дата. Не, че не е ясно горе-долу де, не са много дните след Коледа  Wink
И аз след Коледа влизам в болница.Вие къде ще раждате? Аз ще съм в Св.София-Тина Киркова,ако не се лъжа и Klemy май беше там? А ти DaVinci?

# 214
  Ивонске,още не видях списанието със звездното ти представяне,но вече най-искренно се радвам за теб!
   Уважавам бойни и активни жени!Честито!  bouquet

# 215

И аз след Коледа влизам в болница.Вие къде ще раждате? Аз ще съм в Св.София-Тина Киркова,ако не се лъжа и Klemy май беше там? А ти DaVinci?
     И аз ще влизам в Тина Киркова,но не знам кога......Ако съм преди нова година,искам да се въсползвам от бонуса "безплатно раждане във вода".

# 216

И аз ще влизам в Тина Киркова,но не знам кога......Ако съм преди нова година,искам да се въсползвам от бонуса "безплатно раждане във вода".
Е аз няма да мога да се възползвам от тази екстра т.к.съм планово секцио,но пък ако се засечем ще разказваш

# 217
  • София; Дружбето
Не гнездя е, има си нужда от парцал и прахосмук Mr. Green Mr. Green Виж ако реша да мия прозорците, тогава ще стане подозрително, ама за сега нямам такива идеи Laughing

# 218
Ето заглавие Grinning

На елхата ярко греят Коледни звездички,
чакаме да залюлеем Януарчета добрички!

Ще мъдря и Новогодишни, но по-нататък Wink вие сте  Hug

# 219
  • ville de Quebec
Честита принцеса Алина на мама evelinka_! Да е жива и здрава и да носи много радости и щастие на мама и тати!

Честити малчугани Явор и Калина на мама ani_ta! Да са живи и здрави и да носят много радости и щастие на мама и тати!

Честити медийни изяви на милите съфорумки! Много съжалявам, че нямам възможност да ги видя и прочета, но съм сигурна, че са на ниво Laughing Майка ми дойде миналата седмица и ми донесе един брой на 9 месеца, та имах късмета да прочета поне за Klemy Laughing

И сега да се похваля - вчера бях на консултация, нашият малчуган е вече 2680гр. И най-важното - мериха ми раната от секциото и казаха, че резултатите са много добри, раната е дебела и мога спокойно да раждам нормално Laughing Laughing Laughing Laughing И аз съм супер доволна и щастлива и мисля да пробвам тукашната вана Laughing

# 220
Привет и от мен! Най-накрая се прибрах от лекции.  Whistling

Момчета какво си купихте от Хиполенд?  Money Аз все още не съм купила коледен подарък на мъжо, смятам в четвъртък най-късно да го направя, но нямам никаква идея.  Thinking

Стиляна, как си?

Браво на нашите геройни в списанието Ним и Ивонска. smile3501 Ще го търся да си го купя, но за всеки случай донесете 1 брой на училището в четвъртък да разгледам!  Praynig

# 221
  • София
Аз пък ще си купя списанието в болницата!  Laughing

# 222
  • София
Е к'во са, днес никой ли няма да ражда?  newsm12 Що сте се стиснали така?  newsm53

Цвета, гнездиш ли или така ми се струва? Ним да свършва с шетнята - Цвета гнездиииииии! newsm08 Да няма промени по началото на темичката....

newsm47

smile3532  rotfImao Леле, как ме разсмя с това що сме се стиснали! До вчера пулеше ей такива очи  #Shocked че сме се разраждали, днес наопаки!

Аз това, дето щях да го сготвя за 1 час, го майсторя цял следобед вече!  ooooh! Крака не ми останаха! Моля, никой да не ражда поне още час, после обещавам да не готвя повече ... поне не и днес!  Crazy Между другото Цвета и на мен ми е подозрителна  Thinking

# 223
Ето заглавие Grinning

На елхата ярко греят Коледни звездички,
чакаме да залюлеем Януарчета добрички!

newsm10
     Преди известно време опитвах се и аз да обиграя тази рима "звездички-добрички",но.... no не се получи.
      Браво Анджелина!

# 224
Аз току що се връщам от консултация - и пак ми е нисък хемоглобина  Embarassedи пак трябва да пия гадните ампули до края.И док.каза да стягам багажа.Чаках три часа имаше раждане и сега си мисля че не ме е страх а много ме е срам. Mr. GreenА за бебетата кръстени на починал,в моят край се знае че става въпрос за първо бебче.Но това не са ли суеверия.Ако сте суеверни и мнението ви се влияе от тасива неща,защо тогава купувате дрешки,кошарки и други предварително.И това не била хубаво.Бабите казват "да дойде босо и голо ние ще го облечем".Имам приятелка в Детройд и тя ми разказа,че щом разберат пола на детето всички приятелки на мамчето правят парти и и подаряват всичко за бебето-абсолютно всичко.А доколкото знам злед третия месец се разбира пола на бебчо. HugА ние не смеем да се порадваме на коремчо,защото не било хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт