Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Лили снимката е линк, но е изчерпана в момента.

# 346
В отпуска съм и реших да си поръчам нещата до домашен адрес, за да не ходя до офис и се случва следното: първата (от три пратки) отиде в офис на другия край на квартала, където никога не съм получавала нищо. Втората е на адреса, на който не живея в момента, но съм регистрирана с него, а третата един Господ знае къде ще я пратят! И трите са адресирани до адреса, на който живея в момента и това ясно се чете във всеки ордер като ги прегледам в сайта в раздел "Твоите поръчки" . 🙄😵

# 347
https://www.aboutyou.bg/p/river-island/chanta-tip-shopper-emboss-8679735

Днес си взех тази чанта от куриера и много си я харесах. Към нея има и голямо портмоне.

# 348
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, някой да има ваучер за якета? Благодаря🎄

# 349
Азалия, директно при поръчката ли посочи адреса, или като пристигнаха ги пренасочи?
Аз 2-3 пъти по погрешка съм поръчвала до адреса на който съм регистрирана,(бензиностанция наблизо 😄) но куриера като ми се обади по телефона, му казвам къде да дойде.

# 350
Директно при поръчката. До сега избирах доставка до офис, но, защото съм вкъщи си вписах домашния адрес. Още при първата пратка, а след това от налични адреси просто избирах него. И при първата никой не ми се обади. Директно получих съобщение в кой офис е. А той никога не е ползван за доставка, защото не ми е в обсега.

# 351
Много странно 🤔

# 352
В такъв случай се обаждам на АЮ и те си пренасочват за тяхна сметка до верния адрес. Два пъти ми се е случвало.

# 353
Благодаря за инфото, да знам какво да правя с тия пратки, ако пак заминат в девета глуха. Няма да обикалям офисите в квартала, защото някой не си е свършил работата.

ПП. Свързах се с About You, оправиха си бакиите, не знаят (естествено!) защо е станало така. Еконт иначе искат по 3,50 лв за пренасочване.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 11:11 от Анонимен

# 354
Аз редовно получавам на адрес,но куриера е печен. Да не би твоя да е кофти и да е объркал

# 355
Поръчах на 11.12 от тогава ни вест, ни кост.....

# 356
Аз редовно получавам на адрес,но куриера е печен. Да не би твоя да е кофти и да е объркал
Ми не, на етикета не беше домашния ми адрес, който се вижда в ордера в сайта, а част от адреса на техен офис. Иначе момчето от Еконт, което носи на адрес, е супер точно. Миналата събота ми донесе 5 пратки и едната някъде се беше запиляла, каза, че най-вероятно е останала в офиса. Върна се след два часа и ми я донесе. И двата пъти се качи до етажа, защото имах гости, да не се разкарвам до долу.

# 357
Да се похваля със закъснение, дойде ми долното, на чудна цена го взех малко над 100.
 ХL..под мишници 47см, късичко 54см..вталено. маалко са ми къси  ръкавите- около 59см са. Но си го оставям и даже го сефтосах с дебел пуловер- много е приятно.
Абсолютно се отказвам да им хвана спатиите с номерата след 4 опита. Едно модел, отделно всеки цвят е за него си като дължина и размер. Допълнително моя кафяв брой  L, беше 3 пръста по- тесен от Мката и поне 10см по- дълъг.
За мен XL е класически М за носене и с пуловер. Надявам се помага, че е изнервящо с тези несъответствия, дори и без да е проблем връщането.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-3531734?utm_ … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/freaky- … odno-yake-3531734

# 358
BrightT, много е хубаво 👍

# 359
Бях писала, преведох ми по проблемните поръчки. Обаче въпреки това чакам отг на емайл, а те пращат само някакви, вашето запитване се обработва.

Последния им отг е мега скандален. Не са ми отг, ще го направят, ама искам ли още отг, ако не отг на този емайл аз, смятат че нямал нужда. Какво е това клиентско обслужване, как го решиха нз.
Аз им писах, че чакам отг, нищо че проблема е решен вече. Искам пък ей на, да видя дали ще ми отг въобще или само такива автоматични ще получавам и докога.

Общи условия

Активация на акаунт