Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 057
  • 751
  •   1
Отговори
# 90

ЦКБ, по принцип не са от най-експедитивните 😁

# 91
Хрумна ми нещо и имам въпрос, който е в областта на Теория на конспирациите...

Когато аз звънях, натиснах "едно", защото искам разговора да се запише.

Ами, ако не искам разговора да се запише, дали няма да снесат някоя вътрешна информация 😉

Вие натискате ли "едно"?

Винаги, щото държа да има черно на бяло, ако се наложи пак да стигаме до по-други инстанции. Че ми се е налагало… точно с тях

# 92
Винаги, щото държа да има черно на бяло, ако се наложи пак да стигаме до по-други инстанции. Че ми се е налагало… точно с тях
До кои инстанции, пак ли за не върнати пари, имаше ли резултат? Да вземем да се обърнем и ние към тях 🤔

# 93
  • Пловдив
Бих искала да попитам отново колкото и банално да звучи вече..
Има ли някой ,който е получил превод на сума с връщане конкретно от 23.11. ?

Не

Да, аз.

Благодаря!
Някакъв лъч надежда. Да видим.

# 94
До кои инстанции, пак ли за не върнати пари, имаше ли резултат? Да вземем да се обърнем и ние към тях 🤔

Да, за невърнати пари. Кзп  в бг и еу.
Впоследствие ги получих. Даже още докато се водеше коренспонденцията ги получих. Но освен записи , писах основно по мейл, за да ги прикача към кзп.

# 95
Обадих се на банката. Казаха ми същото, което вече знам - при превод по банкова сметка в лева, ако са наредили правилно превода, днес вече със сигурност трябваше да го виждаме. Попитах за версията на АЮ "блокирани суми", и ми казаха, че първо те се виждат в онлайн банкирането, второ банката първи са щели да се свържат с мен да предоставя липсващи данни, за да отблокират. 😡

# 96
Бих искала да попитам отново колкото и банално да звучи вече..
Има ли някой ,който е получил превод на сума с връщане конкретно от 23.11. ?

Не

Да, аз.

Благодаря!
Някакъв лъч надежда. Да видим.

Аз също получих тази сутрин.

# 97
Ако не натиснете 1, защото искате разговорът да бъде записан, разговорът прекъсва. Т.е. те не ви дават право на избор! Ако искате да разговаряте с тях, разговорът ще бъде записан, а ако не искате да бъде записан - няма разговор.

# 98
Моята банка е ОББ ако има значение,парите ми са пристигнали в 8 сутринта,предния превод като чаках,беше един в 9 ,а друг в 11ч ,не знам защо така,но все пак за мен ако в петък е имало превод към сметките,днес трябваше да сте си получили парите,но според мен до утре или в сряда най-късно ще са по сметките.

# 99
  • Пловдив
Моята е КВС.
За сега нищо. Всичките ми връщания са от 23.11.

# 100
Няма значение нито дата, нито банка!

# 101
Естествено, че няма значение, или има значение за някакви часове. Не и за подобно забавяне

# 102
sparkling eyes, благодаря! А колко време след срока се бяха забавили парите?

# 103
Дами, търся код за суичъри. Flowers Hibiscus

# 104
  • Пловдив
Е, нямам думи просто...
Обадих се пак. Служителката ми каза, че днес следобед са били наредени парите от моите връщания от 23.11.
Сега ден след ден ли ще се лъжем..
В петък ми казаха, че в петък са наредени и се виждали в системата.
Да, ама не..

Общи условия

Активация на акаунт