Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 329
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, друг може ли да ми занесе пратката за връщане в офиса, като поръчката е на мое име т.е. подателя да не съм аз, защото нямам възможност да ида до офиса? (ако сте на ясно и с H&M, че и от там имам да връщам)
Иначе чакам тези пуловери

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 10:57 от Cvete™

# 586
  • Пловдив
Може. Аз си залепям етикета на кашона и пращам мъжа ми. Никога не са ме карали да се идентифицирам,когато връщам. Само си искам товарителницата.

# 587
  • Варна
Да, може, стига да е пълнолетен, поне в Спиди. Питала съм дали синът ми може вместо мен да получи и/или върне пратка.

# 588
Ще помоля, ако някой има код за "Пуловери и трикотаж" да ми изпрати на лични.
Имам код за рокли.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 11:58 от Анонимен

# 589
Все не намирам време да пиша за тези дънки на Only, получих ги преди празниците и съм просто влюбена в тях, много са секси.
Бяха намалени тогава, предполагам, че пак ще ги намалят през януари. Та ако някой търси skiny модел, тези са супер.

# 590
Вече съвсем се стиснаха. Получих имейл с извинение, че ще ми забавят поръчката и нито намек за код.

# 591
  • София
Момичета, здравейте. Аз си поръчах ето това:

Доволна съм, жалко само, че кода, който NikolSA ми даде не хвана тази поръчка, но много й благодаря за кода, дано моя да й е свършил работа.

# 592
Ето това поръчах на Ragwear, с кода който ми изпратиха Hug

Вероятно ще върна късното яке, което поръчах с 44% код. Ще видя дали това ще ми хареса, чудех се между няколко.

# 593
Момичета, друг може ли да ми занесе пратката за връщане в офиса, като поръчката е на мое име т.е. подателя да не съм аз, защото нямам възможност да ида до офиса? (ако сте на ясно и с H&M, че и от там имам да връщам)

Хубави ли са им пуловерите?

# 594
hkn9cmqu
Открих този код за -15 в пощата, пробвах го и действа.
Тук пускам и кода на Леми за -15 на Онли, няма да го ползвам:

# 595
  • София

Това е кода за обувки, който Celestia ми предостави, но няма да ползвам. Благодаря още веднъж

# 596
Скрит текст:

Хубави ли са им пуловерите?

Ще пиша, като ги получа Hands V

# 597
Вече съвсем се стиснаха. Получих имейл с извинение, че ще ми забавят поръчката и нито намек за код.
И аз така Grinning поръчката ми е от 12-ти, егати!

# 598
Здравейте! Някой има ли свободен код за Tommy Hilfiger или обувки? Благодаря предварително!

Пращам на лични.
Някой може ли да ми услужи с код, който да хване маратонки New Balance

# 599
и това палто, което за мен си е тренчкот:
https://www.aboutyou.bg/p/morgan/prehodno-palto-8949148 42 р-р взех. Само на мен ли ми прилича на тренчкот? Аз отдавна искам да имам в черно, но не попадах на подходящи. Много харесах от Мохито тренчът, но пък не го намалят въобще. А този ми излезе 90 лв. Четох само хубави неща на тази марка, а и харесвам много от нещата им (визуално), но не я пробвах още. Ще ми е първи опит Simple Smile Трябваше да питам, дали отговаря на размерите, ама такова е, ще видя, като дойде Simple Smile
Asmegin , страхотен е тренчкотът! Имах блуза на Morgan преди години, отлично качество, отговаряше си на номера. Любимата ми кожена чанта също беше на тази марка; имат хубави неща. Ще се радвам да споделиш мнение като го получиш!

Аз не поръчах нищо от тези намаления - дебнех едни кубинки, които така и не се появиха в моя размер...

gigi91, въпреки че бележката за връщане е в коша може да върнете артикула като натиснете бутона за връщане в поръчката - с 1 клик се създава нов номер на товарителница и бележка за връщане с избрания артикул, разпечатвате ги и носите пратката в най-близкия офис на Еконт. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт