Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 56 763
  • 856
  •   1
Отговори
# 150
В Palette има и 12

# 151
  • USA
Значи ако в кутията има окислител се води "дрогерийна" ако трябва да си добавиш окислител е професионална. Благодаря!

# 152
Може ли снимка на оксиданта?
Оливия, да, точно.

# 153
Не ползвам вече палетте, минах на безамонячни, нно мога да потърся номера на боята в която съм го виждала.

# 154
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,последните два месеца се боядисвах сама,като всеки път се доверявах на мнението на продавачите в магазина за бои.И така се скопосах с Иноа 8.21,че не приличах на себе си😅.Днес ходих на фризьор и най-после съм доволна☺от резултата.

# 155
Привет и от мен,последните два месеца се боядисвах сама,като всеки път се доверявах на мнението на продавачите в магазина за бои.И така се скопосах с Иноа 8.21,че не приличах на себе си😅.Днес ходих на фризьор и най-после съм доволна☺от резултата.

Супер цвят, това ми е таргетът за русо на мен:)

Но да вметна само, че боядисване фризьор не е гаранция.... Поздравления за твоя. Аз ако имах снимки обаче щях да ги покажа с обратния извод - фризьорът ми окюпази цвета и ме нашари (и не, не беше евтин квартален салон). Но ми е минало, няма да го плюя, защоро иначе ме постригват добре там Wink Цветът си го докарвам сама последно време.

# 156
Здравейте, искам днес да се боядисам с тази боя

Въпросът ми е мога ли да сложа шампоан вътре в боята? Имам Absolut repair на Лореал и един на Пантен.

# 157
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, искам днес да се боядисам с тази боя

Въпросът ми е мога ли да сложа шампоан вътре в боята? Имам Absolut repair на Лореал и един на Пантен.
За какво ще слагате Ш в боята?

# 158
Някъде преди ми е попадало тук из форума нещо за разреждане на боята при тониране.
Аз искам само тониращ ефект, попринцип го правя с шампоан или безамонячна, но сега в аптеката до нас имаше само амонячни.
Вкъщи имам само дейли шампоана на ФК който за съжаление никакви оттенъци не убива, даже имам чувството че по-жълта ставам.

# 159
# 160
пробва ли, има ли готин ефект Bowtie

# 161
В крайна сметка си сложих само боята.
Следващия път ще пробвам маската на Вела.

# 162
Имаше навремето лореал кастинг сънкис гел за изсветляване, реагираше на топлина/сешоар. Като го изтеглиха, минах на някакъв спрей, дето и него изтеглиха и не го помня. Не знам при вас със светлите основи как е положението с белите коси, но аз планирам да я израстна тази кастинг безамонячна с постепенно покриване на корените с 3%, после с 1,8% и тн, и когато отрежа достатъчно боядисано, да си мина пак на спрейчета. Че аман с това тониране и суха цъфтяща коса. Искам пак да търся да си изпека косата на слънце, за да изсветлее, а не да я крия да не изгори. Малко излияния по повод на тази архивна снимка, която ми попадна по друг повод:

# 163
Като каза Лореал Кастинг и се сетих как доста време търсих марка и номер, с които да получа желания златист цвят и вече когато го стигнах, започнах да се замислям да си оставя моето естествено кестеняво… женска му работа. Grinning
А положението сега е такова, на различна светлина различен оттенък и май все повече се убеждавам да оставя моя си цвят, понеже нямам бели коси, ама така ми беше хрумнало да има промяна.
Скрит текст:
Скрит текст:
Замислям се за някакъв балеаж, но не знам как ще изтърпя израстването.

# 164
Може и дълбок корен и отгоре контурни кичури. За да не се налага да чакаш. При мен беше изключително досадно това чакане и изглеждаше ужасно неугледно

Общи условия

Активация на акаунт