Боя за коса - Blond52 - Клуб на блондинките

• 55 284
  • 856
  •   1
Отговори
# 780
  • София

Над, супер е цветът на детето. Но и твоят естествен е много хубав, нормално и на дъщерята да става така. Simple Smile Генът си е ген.

Мноооооооого благодря, но щерката за щастие е взела косата на свекървата. На снимката не се вижда но е супер гъста и с топъл подтон 8ца, моята е студена 7ца., май дори на 6 отива с годините....

# 781
  • Стара Загора
Ето я моята каква стана с 8.21 6% оксидант на Андреа.Доволна съм, че зеленото се изчисти по дължините,но е топлъл оттенъка в корена .Другия път ще сложа 8.1 смесено с 8.21.

# 782
Отзад пясъчна ли е, кой номер и коя марка? Simple Smile
Цветът на косата ми харесва, поне доколкото се вижда от снимката.

# 783
  • Стара Загора
Не съм на естествена светлина и малко трудно се снимам, но е навсякъде такава, корена стои по-светъл и топъл, дължините са били къносвани дълго време, като и съм слагана 5.1 няколко пъти, стоят си малко по-тъмни, но е много лека разликата и не ме дразни.Боята е безамонячната на Андреа 8.21. Води се перлено светло русо.

# 784
За мазилката отзад на стената питах Blush

# 785
  • Стара Загора
За мазилката отзад на стената питах Blush
😂, на мен само коси са ми в главата 😂😂😂.
Да, пясъчна е мазилката, цвят и марка не помня . Мога да питам майсторите.

# 786
Тонерът на Лакме беше с оксидант 1,6 или 1,8, не 6.
Като за начало искам да махна синьото. Стрих няколко хапчета вит.С, разбърках на кашичка с малко вода и директно нанесох на няколко кичура. След няколно минути измих и намазах обилно с крема на Олиосета. Мисля, че по- добре се получи, не синее, а жълтее😁😁. Сега ще намажа и другите фрапиращи кичури. И утре ще се боядисам с 9.11, дано остане коса на главата ми...

# 787
Ето я моята каква стана с 8.21 6% оксидант на Андреа.Доволна съм, че зеленото се изчисти по дължините,но е топлъл оттенъка в корена .Другия път ще сложа 8.1 смесено с 8.21.

Уникален цвят ❤️❤️❤️ Това е моята цел, обяче трудно ще стане от ниво 10-ка

# 788
  • Стара Загора
Аз дори си мисля, че на светла основа би се получило по-добре.

# 789
Аз съм на ниво 10 и не съм я пипала от доста време. Страх ме е да шляпна 8ца, че не знам какво ще се получи...

# 790
И аз имам притеснения за потъмняването и четох, че трябва първо препигментация, за да не придобие косата нежелани отенъци. Слагам снимка и ще се радвам, ако може някой да ме посъветва за подходяща формула.

# 791
Колко често си боядисвате цялата коса? Аз преди като бях с черна коса доста рядко го правех, но сега всеки път след корените последните 10мин стоя с боя.
niditop3 , кой оксидант използва на Андрея? Видях, че има един против оттенъци?

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 16:57 от Dessi*

# 792
Понеже чета статии за бяла коса и попаднах на една колористка, която твърди, че при голям процент бяла коса може да се използва 3%оксидант за корените. Някоя използвала ли е такъв процент оксидант?

# 793
  • Варна
Здравейте. С омбре съм, не намерих тема за брюнетки, не знам на къде да питам…
Та искам да започна сама да си боядисвам корените. Ако може да ми кажете какъв номер се води корена ми ще съм благодарна.
Фризьорката смесва 4 цвята, всеки път става различно. По спомени слага- виолет, перла, розово( рижаво понякога), и натурално май. Слагам снимки след фризьор за ориентация на това, което се получава и което гоня пак като идея да правя сама.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 18:25 от Daisy_D

# 794
  • Стара Загора
На мен ми прилича на 6ца или 7ца. Ако снимката е веднага след фризьор и след това изсветлява по-вероятно да е 7ца. Като слагах студена  7ца  ставаше така горе-долу .

Общи условия

Активация на акаунт